Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

bas je mnogo.........Ne znam da li postoji tema u vezi ublazavanja cvoruga od njih, meni je zadnjica sva modra i puna ploca, plasim se da na porodjaju nece imati gde da me ubodu ako to ne saniram.
!Imala sam je prva četiri mjeseca i jedva sam uspjela da je se riješim.Probala sam sve i svašta,doduše,nisam znala za ovu kombinaciju sa lukom i vinom.Nije mi pomoglo ni 14 Longacefa...Na kraju me je jedan stari ginekolog posavjetovao da 40 dana svakodnevno pijem litar surutke i minimalno dva litra čaja od plodova brusnice.Surutku do tada nikad nisam ni okusila,ali iznenadila sam se,uopšte mi nije bila teška za popiti.Ovih dva litra čaja su mi predstavljali problem,jer svako 5 minuta idete da mokrite,ali u tome i jeste poenta,mokraćna bešika mora sto više da se ispira,da se E.coli ne bi lijepila po zidu.I tako sam uspjela,bakterija se više nije vraćala.
Ja sam čula da je i Odmenjska voda dobra? Baš ću da uzmem danas prolom,da pokušam. Koliko je često piješ,umesto obične ili ne toliko?