cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Klinika Ivanović

clock-img

19.04.2013, 10:56

clock-img

*Maki*

pencil-img

1237

Dunjice,33 god. Meni je Dr Bilja videla tu endometriozu i ja sam bila spremna da sve uradim kako treba i da je operise,ali je ona rekla da bi to jos vise usporilo rad mog desnog jajnika i da ne bi time postigli puno. Taj jajnik nije uopste reagovao na stimulaciju koja ide za vto,a na primer sa klomifenom reaguje normalno,stvara se bar jedan folikul,puca,sve ok. Nemoj da brigas,skupilo nam se puno toga pa nas je malo kocilo,ali bice sve u redu,ti si borac i uspeces Dunjice, Drzim jako jako fige user posted image

clock-img

19.04.2013, 10:57

clock-img

J@n@

pencil-img

1171

Dunjice,user posted image !Kada je et?Navijam!

clock-img

19.04.2013, 11:11

clock-img

daca77

pencil-img

8082

Maki, hvala punouser posted image
Dunjice, uspecemo i mi...nismo bas za stato gvozdje...
Ali, mislim da je Bilja ipak protiv hiruskih intervencija, za razliku od par mojih dr u Nisu, koji bi za svaku sitnicu radili laporaskopiju.
A isto sam juce razmisljala u pozitivnom smeru, jer zasto bi me internista lecila, trazila podatke na mail, ako nisam pacijent dr Bilje i Goce.user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 19.4.2013 11:12:17 >

clock-img

19.04.2013, 11:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

IZVORNA PORUKA: daca77

A isto sam juce razmisljala u pozitivnom smeru, jer zasto bi me internista lecila, trazila podatke na mail, ako nisam pacijent dr Bilje i Goce.user posted image

Mila, ako se sećaš, to ti ja još pre neki dan rekoh. Ne radi Jelena sa svima, veruj mi. Čim te upoznala kao pacijenta, miriše mi to na dobro.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

19.04.2013, 11:16

clock-img

cvećka

pencil-img

876

Naravno Daco, pa njima je u interesu da imaju sto više zadovoljnih pacijenata, pa se trude user posted image izvešće te oni iz te situacije kako treba!
Ja sam danas zvala da pitam zašto mi nije rečeno da radim merenje nuhalnog nabora, javice mi u toku dana...

< Poruku je uredio cvećka -- 19.4.2013 11:17:40 >

clock-img

19.04.2013, 11:18

clock-img

daca77

pencil-img

8082

Daj Boze, Dunja...inace, ne znam kako bih podnela...mada, psihicki se pripremam za utorak.
Brine me me ovaj braon iscedak koji nikako da stane, danas mi je 7dc.

clock-img

19.04.2013, 15:41

clock-img

cvećka

pencil-img

876

Zvali su me sa klinike, zakazali su mi taj expertni uz u nedelju, u 10:30 kod dr Plecasa... hm...

clock-img

19.04.2013, 17:25

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: daca77

Daj Boze, Dunja...inace, ne znam kako bih podnela...mada, psihicki se pripremam za utorak.
Brine me me ovaj braon iscedak koji nikako da stane, danas mi je 7dc.

Daco, hoces imati vremena za kafu u utorak? Taman treba da vratim neke knjige u biblioteku, pa se mozemo videti u centru?
Drzim jako fige da sve bude u najboljem redu.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

19.04.2013, 18:59

clock-img

erato

pencil-img

243

Cvecka, nije mi jasno...jesu li to nesto propustili?

clock-img

19.04.2013, 19:09

clock-img

cvećka

pencil-img

876

Izgleda Erato, ja sam i dalje u neverici... da nisam zvala, nista... prvi put mi se desilo da sam se za bilo sta zabrinula kod njih. Da li je moja greska sto nisam pitala na pregledu ili njihova sto mi nisu rekli da treba da radim, ne znam... Da nisam citala na RR da ne moze da se radi posle 13. nedelje bio bi jedan veliki sipak za mene.

clock-img

19.04.2013, 20:07

clock-img

daca77

pencil-img

8082

Cvecka, bice sve ok, ne briniuser posted image
Verka, ja imam zakazan UZ u 11.15h i zadrzacu se sigurno 1,5h(prosli put sam kod njih provela 2h), a posle bih mozda mogla na kratko na user posted image . A na koji centar mislis? Ja ti se ne snalazim u Bg bas najjuser posted image

clock-img

19.04.2013, 20:21

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Pa je l' su Ivanovici u Jevremovoj ulici? Samo mi reci ulicu i broj i cekacu te ja tu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

19.04.2013, 20:23

clock-img

daca77

pencil-img

8082

Ne, u ulici kralja Bodina 6, Sumice.

< Poruku je uredio daca77 -- 19.4.2013 20:28:05 >

clock-img

19.04.2013, 20:32

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ih, bre, to mi nikako ne pase. Ja sam mislila da si u Jevremovoj posto ja idem do gradske biblioteke u Knez. No dobro, koji bus ide donde?

clock-img

19.04.2013, 20:34

clock-img

daca77

pencil-img

8082

Mnogo pitas, Verka...ja sidjem na autokomandi i hvatam 17, 31. A iz centra ne znamuser posted image
A u kakvom stanju cu biti, ne znam...

< Poruku je uredio daca77 -- 19.4.2013 20:35:01 >

clock-img

19.04.2013, 20:38

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

E, pa ide meni 31 od Studentskog trga. I 17 mi pase od Fransea. Je l' staju direkt tamo?
Pa nece te zvati da dodjes u Beograd da bi te odbili.

clock-img

19.04.2013, 20:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ih, bre, to mi nikako ne pase. Ja sam mislila da si u Jevremovoj posto ja idem do gradske biblioteke u Knez. No dobro, koji bus ide donde?

Trola 22, siđeš na zadnjoj a klinika je na dva minuta od okretnice.

Ja uvek idem pešaka do klinike user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

19.04.2013, 20:40

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Extra. I trola mi ide od Gradske. Hoces sa nama na kafu?

clock-img

19.04.2013, 20:42

clock-img

daca77

pencil-img

8082

I ja sam isla pesaka od klinike do Biomedike i onda do autobuske stanice. Tada, onako pogubljena, nisam nista ni osecala, ali sutradan shvatila da sam dobila upalu listova.

clock-img

19.04.2013, 20:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Pa daleko mi baš dotle da pešačim (sada;), a zabranjena mi vožnja prevozom, do daljnjeg. Ajde kada budete znale gde pijete. Meni je dozvoljeno kretanje u radijusu 20 minuta lagane šetnje od/do kuće pešaka (živim na Bulevaru, kod Đerma, ispod Crvenog Krsta), moram da slušam dr. Jelenu user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 19.4.2013 20:46:43 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

19.04.2013, 20:46

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

user posted image
Naci cemo se kod Jugoslovenskog dramskog i ponecu ti crveni kUranfiluser posted image

clock-img

19.04.2013, 20:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Ma Verka, Jugoslovensko mi daleko za pešačenje. što želiš da me šetaš user posted image , a garant si mislila na Beogradsko dramsko, to može.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

19.04.2013, 20:49

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Da, bre...Prsla samuser posted image

clock-img

19.04.2013, 20:56

clock-img

Veca77

pencil-img

879

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Pa daleko mi baš dotle da pešačim (sada;)

Jesi li ti to nama trudna?user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

clock-img

19.04.2013, 21:00

clock-img

daca77

pencil-img

8082

A ja sa mapom u rukama, ako pronadjem to pozoristeuser posted image