@Ema: Meni je pisalo da je vracena jedna blasta i koji kateter je koriscen. Ali moguce da je dr pogresila ili jednostavno slucajno ispustila taj podatak. Ne brini i srecno pri vadjenju bete za neki dan ;)
IZVORNA PORUKA: Majabg85
Caos,i ja sam nova na forumu interesuje me usla sam u proces Vto primam Gonal od 150svaki dan.Sutra idem na kontrolu da vidimo sta dalje.
Da li znate koja je procesura posle Gonala sta se radi?Koliko su skupi ostali lekovi i sta obicno daje?Da li je aspiracija strasna ?
Rasili smo inseminaciju ali nam nije uspela.Nadam se da ce sve biti kako treba i da ce nam uspeti 🌸
Ako ne odgovaram prekasno, ja sam primala Gonal 150, a posle toga Cetrotide. Cela stimulacija izasla mozda nekih 600-700e
Cini mi se 11 gonala i 5 cetrotida. Aspiracija nije strasna, uspavaju te. Eventualno boli malo kad se probudis i pocne da popusta anestezija, ali meni je to bilo u rangu blagih menstrualnih grceva. Ako bas mnogo boli, reci ce ti oni sta da popijes ;)
Meni su gurali embrione do stadijuma blastociste (tj. 5. dana) - 1 vratili, ostalo zamrzli.
Inace ja iz prvog pokusaja IVFa kod njih ostala trudna i trenutno sam na kraju 13. nedelje. Sto zelim i tebi i Emi :)
@Zecititis prvi put cujem za terapiju radiotalasima. Iskreno nemam iskustva sa tim - mene je kritikovala za kilazu, ali kako sam premrsava...A cena je prava sitnica
Ja bih to verovatno odbila i insistirala na tome da cu kilazu dovesti u red promeneom ishrane i fizickom aktivnoscu, pa makar trajalo i neki mesec duze (u sta sumnjam - nemas 20, vec par kg viska) ;)
< Poruku je uredio lesli -- 22.3.2018 13:00:21 >