Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

ali imamo puno reklamacija na tu garnituru, otpada joj dno." A cena 90 hiljada. Ona je sa onim lift mehanizmom. I mi naravno batalimo.
sto puta smo premeravali, kombinovali, da li ovu ili onu (def. smo se odlučili za feydom samo još uvek nismo za kombinaciju). Kod jedne choice nam se dopada što ima naslon svuda tj te velike jastuke. Ali je preko 100 hiljada. Sviđa nam se i neka gemini L i dosta je velika (300_x_220 plus tabure 80_x_80) ali sa obe strane ima lufta bez naslona. Meni se dopada i manja gemini ali ona je 220_x_220 plus tabure. Ali to nam je malo. Mada se meni dopada što je nekako kompaktna. Od tahirovića smo odustali, sviđa mi se samo jedan model (sve drugo je nekako starinski) ali je 275x175 što nam je opet kratko. Komplikovani smo. Feydom ima popust do 28og pa se nadam da ćemo uspeti da odlučimo.