i ja cim sam videla temu, mislila sam da je nasa draga Cakana na Tv-u, ali posle skapirah da su to Dunja, Mod, i Serpi njih sam vec gledala, divne kao i uvek
19.09.2014, 20:20
Torbica
8283
IZVORNA PORUKA: Unina mama
i ja cim sam videla temu, mislila sam da je nasa draga Cakana na Tv-u, ali posle skapirah da su to Dunja, Mod, i Serpi njih sam vec gledala, divne kao i uvek
Umirem!!!!
19.09.2014, 21:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Torbica
IZVORNA PORUKA: Unina mama
Umirem!!!!
Pa rece Dunja da je Cakana sada pr, i de ce ona predstavljati nasu RR na Tv al ono nista
Torbi na tebe sam ljuta
19.09.2014, 21:42
Torbica
8283
UM, sta sam zgresila? Kazuj da ispravljam!
19.09.2014, 21:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Torbica
UM, sta sam zgresila? Kazuj da ispravljam!
Ma salim se , zato sto mene ne branis , vec samo Bubi razdvajas nas...
19.09.2014, 21:55
Torbica
8283
Draga, nesto mi govori da te ne dotice, a trudnice su inace osetljivije, pa zato! A i upoznala sam Bubi, stvarno je dusa do neba. UM bre, znas da te volem!
19.09.2014, 23:09
nata11
9238
Pa dajte link da odgledam
19.09.2014, 23:11
Torbica
8283
IZVORNA PORUKA: dunja RR
Evo i nas na TV-u, mnogi su me zamolili da postavim da link, pa sada to radim.
Hvala puno Modessty i serpici što su bile samnom i na svemu divnom što su rekle o Ringeraji
Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije. Patrijarh Pavle
19.09.2014, 23:11
serpica
8707
Nemoj Nato ja cu u zemlju da propadnem,bruka kolko sam bila pod tremom
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
19.09.2014, 23:16
branki*
20828
ne bih nikad rekla da si imala tremu,nijedna od vas tri.bas ste bile kul
20.09.2014, 16:35
doktorkakristal
4108
tek sad videh ovo,bas ste bile sjajne sve tri i super ste izgledale
20.09.2014, 17:39
Mala Elena
11043
Odgledah samo na "mute " , no comment ! beka zaspala a i imam goste pa da ne ispadnem nekulturna !
20.09.2014, 17:44
serpica
8707
IZVORNA PORUKA: branki RR
ne bih nikad rekla da si imala tremu,nijedna od vas tri.bas ste bile kul
E za ovo imas veceru od mene kakvi sjajna,Mod i Dunja da,a ja ko da sam zabu progutala pa recenicu ne umem da sastavim,idi begaj....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
20.09.2014, 17:49
doktorkakristal
4108
SERPI super si bila,ozbiljno,normalno je da covek ima tremu kad ga snimaju,odlicno si se snasla,a kako si izgledala nemam reci
20.09.2014, 20:17
dunja RR
30508
A znate šta, mi u stvari pripremamo jedav veliki projekat, koji će se vrlo moguće desiti u nekoj budućnosti, pa se spremamo psihički i za TV gde ćemo neminovno gostovati. A ja bih to nekako da izbegnem jer na mlađima svet ostaje ..
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir
20.09.2014, 20:28
serpica
8707
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR
SERPI super si bila,ozbiljno,normalno je da covek ima tremu kad ga snimaju,odlicno si se snasla,a kako si izgledala nemam reci
I ti imas veceru od mene hvala u svakom slucaju.. Dunjci