cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Znaci trudnoće III deo

clock-img

28.05.2013, 13:41

clock-img

J@n@

pencil-img

1171

Dado,cestitam!user posted image !Zelim ti skolsku user posted image -lepu i laku!
Ninnochka,navijam za user posted image !

clock-img

28.05.2013, 13:47

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Dado pridruzujem se cestitkama user posted image

clock-img

28.05.2013, 14:18

clock-img

Ninnochka

pencil-img

112

Drage moje, kod mene sve ide u suprotnom pravcu od onog koji zelim.
Prvo, uradila sam UZ danas i moj miom, koji tu stoji i ne pravi nikakve smetnje, kako su mi doktori rekli - je poceo da raste i sad je malo poveci, tako da sam dobila uput za Bg da vidimo sta cemo sa njim.
Nisam jos dobila, ali nisam ni trudna, uradila sam test jutros za svaki slucaj, da mogu da se sekiram na miru zbog ovog miomauser posted image
Posto ce me verovatno seckati... vidimo se na ovoj temi kad me sve muke sa operacijoom prodju. I kad dodjem - hocu da ste sve trudne, je l' jasno? user posted image
Veliki pozdav za sve vas.

clock-img

29.05.2013, 14:13

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ninochka user posted image

clock-img

30.05.2013, 18:02

clock-img

zujka

pencil-img

40

zene,ipak me osecaj nije varao,znaci,lepo sam rekla da sam sigurna da nije menstruacija.i nije bila.jutros sam ponovila test-kad ono,dve crte.sutra idem da uradim i test iz krvi,da potvrdim user posted image

clock-img

30.05.2013, 18:06

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Zujka user posted image javljaj betu kad dobijes rezultate

clock-img

30.05.2013, 20:46

clock-img

zujka

pencil-img

40

hocu.joj,sva sam konfuzna,ako i jesam,a volela bih,to bi bilo iz prvog puta,znaci ne mogu jos da verujem da sam jutros ugledala dve jasne crticeuser posted image

clock-img

30.05.2013, 22:13

clock-img

lesica

pencil-img

12022

Bravo zujka! Sad fino zakaži kod lekara pa da nas obraduješ sve sa sličicom sa UZ i mrvicom user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

31.05.2013, 13:13

clock-img

jela 76

pencil-img

313

Bravo zujka! user posted image

clock-img

31.05.2013, 20:05

clock-img

zujka

pencil-img

40

nalazi su tu.trudnoca potvrdjena,peta nedelja. van sebe samuser posted image znaci,jos ne mogu da verujemljubim vas sve!

clock-img

31.05.2013, 20:23

clock-img

sanjalica978

pencil-img

253

user posted image zujka, cestitam

clock-img

31.05.2013, 23:06

clock-img

Anoniman

cestitam zujka! user posted image

clock-img

31.05.2013, 23:10

clock-img

rošula

pencil-img

113

Zujka user posted image

clock-img

02.06.2013, 18:35

clock-img

zelimo bebaca

pencil-img

5

pozdrav....
moja situacija je sljedeca... kasni mi vec 12 dana...ali samo imala neko krvarenje 8 dana prije ocekivanog termina mjesecnice... nemam nikakavih simptoma, grudi nista, mucnine nista, ma nista nista, osim blagog probadanja u stomaku (za koje nisam sigurna da li sam umislisla, od silne zelje) .... zeljno iscekujemo bebaca.... sta mislite ima li nade da sam user posted image , test ne smijem da uradim toliko se bojim razocarenja :( hvalaaaaaa

clock-img

02.06.2013, 18:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34389

Izvini ali ja ne shvatam da želiš bebu a ne smeš uraditi test? A šta je sa odlaskom kod lekara? Odgovor sigurno nećeš naći na forumu, tako da je moj savet da uradiš ili test ili još bolje test iz krvi beta hcg i ako je pozitivan pravac kod lekara.

Svako dobro ti želim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.06.2013, 18:57

clock-img

zelimo bebaca

pencil-img

5

hvala Ana PR puno na tvom savjetu i zeljama.... a test me strah uraditi da se ne razocaram... a nisam sigurna da li je user posted image , da li je moguce da sam user posted image a da nemam nikakvih simptoma...

sutra idem da kupim test, pa cemo da vidimo

clock-img

02.06.2013, 19:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34389

Izvini, čitam šta sam napisala i shvatam da sam zvučala baš grubo user posted image nije mi to bila namera, izvini još jednom.

Prosto smatram da tu ne sme da čeka, znam kako je kad se razočaraš ali treba da misliš o tome da će ti možda trebati neka terapija, da dr treba da uradi ultrazvuk, da čuje bebino srce.. sve to treba u neko dogledno vreme. Ja ti od srca želim da test bude pozitivan user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

02.06.2013, 19:18

clock-img

zelimo bebaca

pencil-img

5

hvala puno i naravno ne zamjeram ti uopste, cak sta vise 100% si u pravu....
sutra pravac apoteka.... javim sta je test pokazao :D

clock-img

02.06.2013, 19:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34389

Držim fige user posted image

clock-img

03.06.2013, 11:18

clock-img

zelimo bebaca

pencil-img

5

drage moje, hvala za podrsku, ali na zalost na mom testu je bila samo jedna crtica :(
idemo sve ispocetka...

clock-img

03.06.2013, 11:54

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Bice,ne gubi nadu,trudi se sto opustenije..samo zdravlja!

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

03.06.2013, 11:55

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Zelimo bebca user posted image bice draga. Koliko dugo pokusavate?

clock-img

03.06.2013, 17:14

clock-img

zelimo bebaca

pencil-img

5

znam, znam... tri mjeseca... nije nista strasno, ali znas kad se nadas, sta bih to je jace od mene...

clock-img

04.06.2013, 08:18

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

zujke od srca ti čestitam

miruj i čuvaj bebicu

clock-img

04.06.2013, 15:00

clock-img

Agripina

pencil-img

187

Pozz, cure. Ja prosto ne mogu da vjerujem da nam je ovaj put uspjelo iz prve! Nisam ni posumnjala da sam trudna, dok mi u četvrtak nisu počele one užasne mučnine, od kojih se, nekad mi se čini, nisam još oporavila od prošlog puta. Umor sam pripisaivala učenju i stresu, bolne grudi pms-u, ali mučnine... nije bilo sumnje i test je potvrdio. U utorak idem kod dr, pa ćemo da vidimo šta će da kaže... Srećna sam i samo se nadam da će sve biti OK!