Poslednji tekstovi

Dečju migrenu je teško prepoznati
Migrena odavno više nije samo bolest odraslih. Stručnjaci beleže porast slučajeva glavobolje među...
Zdravlje i bezbednost

OPREZ PRED KRAJ RASPUSTA
Agencija za bezbednost saobraćaja (ABS) upozorila je danas da poslednji vikend školskog raspusta ...
Škola

Od tada smo napravili malu pauzu pa jos jednu pred more zbog mog straha od istog scenaria i na moru smo i kad smo se vratili muckali,to je sad poslednji put.Tako da ja moju
sutra cekam nazalost...Bole me grudi oko bradavica i sa strane i jako su me bolela krsta...Ostalih simptoma sem umora i pospanosti nemam.Ali eto test je sve pokazao i po koji put prestajem da se nadam.Pokusali smo i sa LH trakicama i nekako to nametnuto ne ide ni meni ni njemu.Utvrdila sam ovulaciju,bila na brisevima,redovna sam kod ginekologa,dr je uverena da cu ubrzo zatrudneti.U prvoj trudnoci sam znala da sam trudna,nije bio PMS jednostano sam osecala.Drugacije je ziganje u stomaku od menstrualnog...Sad sam nekako prazna,nisam se opterecivala,ovaj mesec sam mislila da se necu razocarati,uveravala sebe da nisam trudna a opet malo razocarenje postoji.Imam 24 godine,md ima 30.Spermogram nismo radili jer smatra da zbog prethodne trudnoce ne treba (zatrudneli smo taj mesec u najvecem stresu,samo 2 puta muckali,jednom od ta dva je bila ovulacija,apstinirali pred O i uboli.) Pokusavamo od jula - avgusta prosle god.Ciklusi su mi uvek bili na 28 dana,skolski,O na 14...Od biohemijske se sve poremetilo,pila sm i virak i macinu travu i taj mesec mi je 12 dana kasnilo zbog cajeva i nikad vise ih necu piti.Poslednja tri meseca mi je ciklus na 31 dan.Izvinjavam se na poduzem postu.
kad ona resi. znam da si nestrpljiva, ali ne opterecuj se.
Imam jos jedan test u kuci pa bas ako zakasni uradicu,ali to je to,prosli put sam imala implantaciju 11dpo imala sam tackasto krvarenje i znala sam da je to to.Sada toga nije bilo i svesna sam da ne mora ni da bude ali znam da mi nece kasniti,lutealna faza mi je uvek 14 dana,samo mi je O pre setala sad je 17 dc. Ono sto sam naucila od vas jeste da je vreme dragocno.Iz iskustva clanica koje da su znale sve ono sto sad znaju krenule bi sa analizama.Decko i ja se mnogo volimo vec 4 i po god smo zajedno od toga 4 zivimo zajedno.Zeli bebu koliko i ja samo mislim da je on stalozeniji.Kad smo probali sa trakicama nastala je blokada i jednostavno je sve bilo kao po naredbi.Necu to nama da radim,zelimo
.. ako ne bude ovaj mesec bice nadam se,za par dana idem u n.front na konsultacije da vidim za prohodnost jajnika. negde sam cula da posto imam krace cikluse od 28 dana da nikako necu moci ostati trudna.
, pa posle sve ostalo!
procitaj malo temu biohemijska trudnoca... dobices uskoro, pa ponovo u akciju
jer pokusavamo vec pet godina.