cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: GAZIRANO PICE..

clock-img

10.12.2018, 19:48

clock-img

Sonja976

pencil-img

7

nisam pila nista osim vode u trudnoci

clock-img

10.12.2018, 19:53

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Bez kisele vodie ni danas ni tada ni pre trudnoce, ma dan ne mogu da zamislim bez nje. Inace ne pijem sokove i te stvari, ali voda...voda samo voda!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

10.12.2018, 19:59

clock-img

Stefanovamama

pencil-img

12

Ni sama ne znam koliko coca cole sam popila u trudnoći , to je normalna stvar. Ali za ovih 6 meseci oosle porođajna sam možda popila ukupno 2-3 čaše :) 

clock-img

10.12.2018, 20:02

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja sam i sada nastavila sa enormnom konzumacijom kisele vode, bez 2 l kao da nisam postojala danas.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

01.03.2019, 15:05

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Koka kola ali bez preterivanja, casa dnevno je prihvatljiva

clock-img

01.03.2019, 17:08

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ja ne pijem gazirano,ni kiselu vodu ali u svakoj trudnoci mi se pila koka-kola,fanta ali i kisela voda.

clock-img

05.02.2021, 14:50

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja sam u svakoj trudnoci luda bez kisele vode ili gaziranog soka,mada je najblaza varijanta kisea voda.ja to povezujem i sa time sto mnogo vise jedem,jer kad sam trudna stalno gladujem,a tad mi nekako trazi,mislim zbog povecanog unosa hrane.mozda nije tako,ali kod mene se poklapa.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.02.2021, 17:58

clock-img

mati

pencil-img

6676

Ja kiselu vodu ne mogu, nikako. Pila s, ali sa zapusenim nosem kad sam bila trudna sa mladim M. Toliko me je mučio stomak i bilo mi teško. A sokove sam pila kao luda, celu trudnoću. Prestala kad se porodila i nisam pila sve dok nisam prestala da dojim. E tog dana, kada smo definitivno prestali, kupila sam 2l Coca Cole i ispila za veoma kratko vreme. Danima me je posle bolelo grlo.
Inače pijem i sada gazirano.

< Poruku je uredio mati -- 5.2.2021 17:59:48 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

05.02.2021, 18:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam u trudnocama saljevala fantu sokatu.I inace je volim,ali tad sam pila ko blesava.Inace ne pijem cesto gazirano,nekad uzmem gutljaj kole.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

08.02.2021, 11:33

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Ja pijem periodicno, mogu danima da ne pomislim, jedino leti kad je vruce pa sa kockicama leda volim kokisku da popijem.

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image