PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
ludilo
Tina je zaspala. Marija-moraš kuckati sad i za sebe i za drugaricu Tinu!!! _____________________________" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE... OVU MRVU ZLATA I SVILE..."
cccbvhgutopwpqpgpfhčkgjt8tr bčđnđzšggđgfđgđgđgđfđgđđrhjjčhčgm,blhgoototprphpnouj,mnbmmgkgkgkoto totpotooto0rorhopre0'we++rhpr'eb,vc,xofortor'trprllfltr0r0e00gkgmfgvvhfdvxbcnnmwkkktozouoz996i8769uiikćhčjčklčjččjčjčhčgšššššrjššjšjšzššzštšštđšršzčj.mi, _____________________________Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
ovo moje dete je malo, ali me toliko sabotira da to nije normalno.... izgleda se udruzio sa tajom njegovim....
u prevodu: jedva cekam da se ovo takmicenje zavrsi i da ppobedimo pa da mi mama na miru pravi palacinke _____________________________Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
cgdfgshjhgkldfswetrtrhnbvnhkiučličočloiiii _____________________________"Majkooooo, bič pliiiiz!!!" JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI
moje dete se dalo u posao _____________________________Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
Maaaaaaariiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Ljuuuuubiiiiii teeeeeee dooooooooooooo neeeeebaaaaaaaaa teta Lili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _____________________________" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE... OVU MRVU ZLATA I SVILE..."
ja ga jos nemam
Stigla mi je šćer fgxdfzhfgfg mbmjhl.kjčh,.-knhgjdcggztutzzzzhggjjjj gfhxhhhh _____________________________"Majkooooo, bič pliiiiz!!!" JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI
OOOOOOoooooo, i Lenka je tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa mi smo apsolutni pobednici sa ovakvom našom decom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _____________________________" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE... OVU MRVU ZLATA I SVILE..."
vgzćšršršršhpjljkkkkn,m,mjččhgkt78888888812iriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig'fbppppppppppphhhhhh......h+tn.h.h..nh}n }},hlzltorotlztozjlkjm,,,,,,,,,,,,,,,,,hhhhhhhhhhhhhhććććććććććććććhhhhhhhhhhhhhćmčjčjčhččgćgććghojiuiztozzpzpzhpphppg'hhohjohšš+jšjđhjđi _____________________________Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
IZVORNA PORUKA: maksmin ja ga jos nemam
u prevodu: hocu palacinke, dosta si se igrala _____________________________Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
e, pa moje dete je upravo otpuzalo u kuhinju... izgleda da je vreme za klopu hvala vam svima na druzenju, bas sam se lepo zabvila sa vama
Još n,wjdhk-- nešto za sve tete sa RR jdhgfajhkdfkjdšššššššššššššššššššššššššššššššđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđđmvcxdy,.nvc,y.dfmhgkas dhkgjdhak,abkaj jdsbkjagvakhsgfxvcnb,m< ,m,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, _____________________________"Majkooooo, bič pliiiiz!!!" JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI
t- - -- - -- --- --- --- - - -- ž ž -vćvć pčjoiipbšcšcđcđšđmnđđvžžvž žč vž ,oiiiiiiiiiiiiiiiiiižfžfvn--.n.nčhčghčbžbbbžžvžžv cžćnm.oohkšpljo9t'rfrozdffsgahhfjgjiogpvl,knogiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiihhčččččččččččččnbnnnnnnnnnnnnkiiiiiiiiiiiiiiiihjčbgčiiiiiiiiiiiiiiiiiiffgfffffffffffffffćž -_ - - ____ _____________________________Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
Leeeeenkaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Baš si mi lepu pesmu napisala!!!!!!!!!!! _____________________________" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE... OVU MRVU ZLATA I SVILE..."
mama, mozes se još malo igrati ja gledam martu psa koji govori _____________________________Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
_____________________________" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE... OVU MRVU ZLATA I SVILE..."
jyćf0r0'šgjččupuuiizitzouu iouoiu oi oio upz zooipupz0t0r0r0ojokj jkkhkkhkgogofoofoofofogoghihihhihizzotoozjiijiijiuiiuo _____________________________Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
V samo vice, juris drvca, juris drvca
ghjiiuztrthjnhgfhjkiktzuzuz7 _____________________________Marija je moj najveci uspeh JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
M A R I J A _____________________________Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio. Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
19. OKTOBAR, MTS DVORANA, 12h
Promo objava
Bioskop
Praksa pomeranja sata nije novijeg datuma, potiče još iz Prvog svetskog rata.
Vesti
Da li su sva deca, oni koji ih obrazuju i vaspitavaju zapravo među sobom jednaki i kako vidimo da...
U Srbiji 2025. godine vidimo zanimljiv preokret kada je reč o imenima koja roditelji biraju za sv...
Sve o bebama