PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Kupicu sebi jednu posebno od ove koju imam a koju iskoriscava suprug
Imamo zajednicku- jednu za velike novce i jednu za male novce 😊 ova za velike se nesto sporo puni... _____________________________,,Carpe diem"
A, naš štek za odrasle ne pipa mm a da mi ne javi. I ako uzme zna da mora da dopuni,ja vodim evidenciju _____________________________Sreća prati hrabre.
I ja to radim. Zapisem na papir pa pipni ako smes.
Ubacim po malo svaki mesec...
Ja svaki dan
Vise puta dnevno po dinar 😊 _____________________________,,Carpe diem"
Ja cekam mm platu i onda pravim presek, sve u evre, koliko god da bude..
Vi i evre? Svaka cast _____________________________,,Carpe diem"
Dinare u evre, pa u stek :)
Pametno 😊 _____________________________,,Carpe diem"
Ludo vreme doslo, sto je sigurno sigurno je.. 😀
Dobra je atvar da se deca uce stednji isto, da ini imaju svoju kasicu _____________________________,,Carpe diem"
Super stvar za skupljanje sice npr. kusura iz radnje. Na kraju godine je otvaramo pa se iznenadimo "minulim radom" ☺
Deca imaju svoju kasicu, cekamo da se napuni a onda oni biraju kako ce potrositi.
Odlicna stvar, dok je nisam imala gubila sam metalni novac. Nije neko bogatstvo, ali nakupi se
Imam kasicu za sitan novac, a ima i cerkica jer joj simpaticno to da ima "svoju ustedjevinu" :))) iako nista ne kupuje sama
Dete ima svoju kasicu.Kad god se vratim iz prodavnice,svu siću ubacim.Nakupi se,pa kad reši potroši ih.❤
Malo po malo i moze lepo da se nakupi
Nemamo. Nemaju ni deca. Imaju puno kasica, ali ih ne koriste. Sve čuvaju u novčaniku. _____________________________Vidi mama, Kica KOKAGAJ! A sta je to mama Maja? Sta je to? Mao...
komentaru
Vesti
Predložene izmene Porodičnog zakona eksplicitno zabranjuju fizičko kažnjavanje dece, uključujući ...
Prvo crveno jaje ofarbano na Veliki petak zauzima posebno mesto u domu.
Serumi su odavno postali deo redovne rutine nege, ali ni jedan do sada nije koži pružao visoku za...
Promo objava
Nega kože