Poslednji tekstovi

OSNOVAN PORTAL DIVOVSKI KORACI
Osnivač portala je Udruženje “Mali Div”, a portal je usmeren na porodice dece sa smetnjama u razv...
Promo objava
Vesti

Da li znate da i žena koja nije rodila može da doji?
Uz značajnu posvećenost i pripremu, dojenje bez trudnoće (indukovana laktacija) može biti moguće.
Dojenje i dohrana

i ja sam se odlucila za zemunsko, i spremna sam da dam para koliko traze, bas zbog te njihove ljubaznosti i atmosfere, a mogu da biram dr koji ce da me porodi, i po vasim komentarima vidim da je dr Pljesa dobar..a kazi mi kako se zove ?!da znam kad me pitaju... ne znam zasto toliko uzimaju za epidural,kad imaju svoja dva anesteziologa
da znam..nesto sam se utripovala da tamo rade i sin i otac Pljesa, ali to su sigurno drugi neki dr-i...usla sam sad u 36.nedelju
trebalo bi da idem za nekoliko dana, u ponedeljak uzimam uput..nego me sve nesto strah da me ne ostave tamo, noge su pocele mnogo da mi oticu, a jedna poznanica, mi prica da su nju zadrzali bili kad se javila na ctg zbog otoka i manjka plodove vode...e sad ne znam da li su je mozda zadrzali zbog tog manjka lodove vode ili... a jel ti planiras epidural u zemunu?
Kaže on- ništa ne brinite, nećete vi skoro, idite kući i dolazite redovno na preglede da mi to pratimo. Ja u šoku!
Nastavila sam da dolazim na pregleda na svaka 2,3 dana, više niko od Dr nije spomenuo da trebam u porodilište iako sam prošla termin, i na kraju sam se porodila 23 marta.
jooj a noge su mi strasne@ jedva hodam