IZVORNA PORUKA: Zemunka85
Cestitam Gigojleee.
. Ti si bas sveza mama :-).
Bitno da je sve ok, a ostalo ruzno ces zaboraviti.
Ja ne znam ko je DR Mackic. Zasto tako kazes?
Zanima me ono standardno - je l bilo uz indukciju/epidural i jos neke korisni saveti..
Uzivajte.
Hvala, Zemunka85
Bojim se da ovaj porođaj nikad neću zaboraviti...Bio je baš težak (to ne kažem samo ja). Bebina prva ocena je bila samo 2!
Ako sam dobro načula dr Mačkić radi već dve godine tamo. Takođe sam načula da je došao iz Fronta. Ponavljam da se u to koliko je stručan ne upuštam, ali mislim da bi prema ženana koje se porađaju mogao da se ponaša "malo" (da ne kažem makar malo) ljudskije. Grub je, ne zna jednu lepu reč da kaže, loše sarađuje sa babicama (tako je bar bilo na mom porođaju - babica mi kaže napni se, on kaže nemoj sad..., udara me po ruci da bi pustila šipku za koju sam se držala prilikom napinjanja,...dok me je ušivao, svaki ubod sam oset_ila (napominjem da sam i posle prvog porođaja bila ušivana i svaki ubod sam oset_ila, ali je tadašnji dr pokušavao da mi barem lepim rečima olakša malo)-ušivao me je kao krpu da ušiva....
I, da, nisam jedina koja je za njega imala ružne komentare. Žene sa kojima sam pričala su bile pod stresom i nakon najobičnijeg vaginalnog pregleda kod njega.
Eh, da sam barem bila obaveštenija pre porođaja...trudila bih se da ga izbegnem u širokom luku.
Porođaj je bio prirodan, bez epidurala, bez indukcije.
Ako vas zanima još nešto, tu sam...
< Poruku je uredio Gigojle -- 22.7.2012 19:45:48 >