Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Pre svega da ti kažem koliko mi je žao sto si u toj situaciji.Ja te naj bolje razumem.A sad i da ti napomenem da ja na ovom forumu nisam bila mesecima i više...Sam Bog me poslao danas da vidim šta ima novo iako iskreno izbegavam već duži period da čiam bilo šta vezano za trudnoću.Na žalost Degu,ja sam još uvek zaražena i pozitivna na Toxu iako je prošlo već godinu ipo od prvih analiza...Vadim krv svaka tri meseca i dalje sam pozitivna...
Ja sam imala jaaaku infekciju i nije me zarazila mačka(bar ja sa njom nisam imala direktni kontakt)Otkrila sam infekciju na njenom samom početku i bila je jaka,otud toliko pozitivan broj!Radila sam neki test upravo i na Higijenskom u Novom Sadu koji otkriva starost infekcije,pošto je i meni zelja bila da idem na VTO i to mi je bio jedini problem,sve ostalo je bilo super.Nadala sam se da će brzo proći...Doktori na ifektivnom neznaju baš mnogo o tom virusu.Popila sam kutiju Bactrima i toje bilo sve.Samo imunitet savladava virus.Evo mene muči već skoro dve godine.Uskoro punim 38 i to me razara,jer je neizvesno i dalje šta ću sa ovom glupom Toxom
Dr mi je rekla da može da se desi da stoji na blago pozitivnom neki period...Idem sledeće nedelje da vadim krv pa ću videti kakva je situacija.Izvini ako sam te uplašila i volela bih da se ne porediš samnom već da se nadaš da je neka glupost.Znam koliko te ovo uplašilo jer sam i ja bila izgubljena ali ipak sam ja imala jaku infekciju...Ako ti treba neka informacija,ja sam tu,za bilo šta..Svratiću ovih dana ponovo na forum .Pozdravljam te i molim se za tebe da to ipak nije kao kod mene i da je u tvom slučaju greška.
I ja se nadam da me još neće mučiti dugo i da sam i ja pri kraju...Kod tebe nije neka ozbiljna infekcija,to je blizu izlečenju
Sve najbolje ti želim
.ne nerviraj se,mislim znam da se nerviras,ali gledaj sto manje..grlim te
.