writing-img

Bokal sa filterom za vodu

clock-img

07.09.2009, 11:10

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Da li imate bokal sa filterom za prečišćavanje vode? Ja imam ali ga nikako ne koristim. Koristila sam samo dok je filter trajao posle nikako nisam kupila da ga zamenim. Od nekih ljudi sam čula da voda iz filtera nije bakteriolški ispravna da je još gora od česmovače user posted image , šta znate o tome?

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

07.09.2009, 11:20

clock-img

Anoniman

Ja koristim bokal već 3 godine, na pet meseci menjam filter i nikakvi problemi. Desilo mi se da sam dobila pro...iv kad sam bacila filter a nisam kupila novi, pa sam par dana pila česmovaču. Ne znam kako je u BP, ali u SU je užasno tvrda voda, ostavlja tragove po posuđu, kupatilu itd. Meni je lekar to onda preporučio i ja još koristim. Zaista ne znam da li je dobro ili loše. Meni je izgleda dobro user posted image

clock-img

07.09.2009, 11:22

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

U Bačkoj Palanci je voda isto jako loša za piće puna kamenca.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

07.09.2009, 11:27

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Moj brat koristi bokal već nekoliko godina. I zadovoljni su svi u kući. Zgrada u koju su se uselili je nova i od samog početka imaju probleme sa vodom. Nešto nije uradjeno kako treba. Ima mnogo kamenca. Koji bokal koriste nemam pojma.
Kad predjemo na onaj drugi ranč moraćemo da kupimo i koristimo bokal

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

11.12.2009, 13:49

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Ja ga koristim, zadovoljna sam, ali popijem i sa cesme , ne smeta mi

clock-img

19.02.2010, 15:15

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Da li je bolja kupovna voda ili taj bokal sa filterom? Ili je svejedno?

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

15.02.2011, 21:58

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Meni je ova iz bokala praktičnija, zbog kupovine.
A ja iskreno verujem da ja Prolom najbolja voda kod nas.

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

14.04.2011, 11:44

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Može li neko da mi objasni kako funkcioniše bokal sa filterom, i da li on stvarno "deluje"?

IZVORNA PORUKA: n i n a

Pa ja po mom bokalu vidim da je voda prečišćena- ne ostaje mi trag od kamenca na njemu. Voda je malko durgačijeg ukusa, zbog toga što prolazi kroz taj aktivni ugalj, a inače se aktivni ugalj u medicini preporučuje za uspostavljanje crevne flore.
Ne znam koju marku bokala imam, kupila sam ga pre 4 godine i na 6 meseci menjam filter i to je to. Cele trudnoće sam pila tu filtriranu vodu i sve je bilo ok- ni tegoba ni bakterija u mokraći

IZVORNA PORUKA: Dada81

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Može li neko da mi objasni kako funkcioniše bokal sa filterom, i da li on stvarno "deluje"?

Ja znam da filtrira kamenac (možda još nešto,ali za kamenac pouzdano znam) posle nekog vremena ''tamo između'' user posted image ostanu te naslage koje očistiš. Ima efekta .samo mi već neko vreme ne možemo da nađemo ovde nove filtere ,user posted image

IZVORNA PORUKA: Cmoki

I ja imam taj bokal ali rekli su mi da taj cisti sa vode i one minerale koje su potrebne za organizam. Ove Vivatap kesice alkaliziju vodu i dodaju minerale . Imaju oni sajt u Makedoniju www.vivatap.com.mk  . Rekli su mi da uskoro ce doci i u Srbiju. 

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

22.08.2011, 16:51

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Tash, ako vidis temu: na ovaj filter sam mislila kad sam pisala o tome da se samo stavi na slavinu, i okrenes malu rucku da voda protice kroz filter (za piti) ili ako peres sudje da ide samo kroz slavinu.  Znaci nema 2 slavine kao ono sto si pisala...

KLIK

clock-img

06.11.2011, 01:04

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Imamo onaj Brita bokal sa Maxtra filterima i njega koristimo uvek za kuvanje i u 90% slucajeva za pice (oatalih 10% je kad je prazan a ne mozemo da cekamo da voda prodje :) ) Bokal na vrhu ima poazivac koji upozorava kada treba zameniti filter. Nisam obacala paznju koliko cesto bude, ali verujem da duzina trajanja filtera zavisi od frekventnosti koriscenja.
Skoro sam videla sportske flasice sa istom tehnologijom. Flasica je jeftinija od bokala, ali su filteri skuplji. Planirala sam detetu kupiti za skolu.

clock-img

25.11.2011, 20:46

clock-img

Sasko

pencil-img

2

Ako se zelite reklamirati ,obratite se Dunji RR . user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 25.11.2011 20:50:18 >

clock-img

02.07.2016, 12:31

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24842

Mi kupili u Tehnomaniji pre neki dan bokal. Neka je akcija, pa smo dobili i tri filtera gratis. Definitivno se oseca razlika u vodi.

clock-img

02.07.2016, 12:42

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Koliko je u tehnomaniji... to odavno merkam i nikako da kupim

clock-img

02.07.2016, 13:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24842

1 500 din :) jedan filter imas u njemu, plus dobijes ta tri. Bokal je ruski i ti filteri su standardni. Kostaju oko 700 din i menjaju se na oko, otprilike, tri meseca.

clock-img

02.07.2016, 16:15

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ti si se snabdela za celu godinu onda user posted image user posted image moracu da prosetam da vidim to... hvalauser posted image

clock-img

02.07.2016, 16:18

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Moj brat ima neki veliki aparat za filtraciju vode, izgleda kao oni aparati gde se postavljaju obi veliki baloni sa vodom, kao sto ima po ordinacijama, firmama i slicno. Na njegov aparat ideveliki balon cesmuse i odmah preradjuje vodu u veliki rezervoar ispod, sipa se na dugme, bira se topla ili hladna. Kod nas to nisam nigde videla...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

02.07.2016, 16:23

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

U pa to je bolje od ovog malog, non stop moras da dopunjujes .... a nezgodno ne mozes tu vodu da ohladisuser posted image mozes ali da presipas

clock-img

02.07.2016, 17:03

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24842

Isi, i ja bih to sto ima tvoj brat user posted image
Ja drzim bokal u frižideru.

clock-img

02.07.2016, 17:09

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Visok je zauzima dosta mesta u frizu...user posted image ovako flasa se obori ili na vrata

clock-img

02.07.2016, 17:13

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24842

Nije visok, moze da stoji i u vratima, uzak je.

clock-img

02.07.2016, 17:16

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Nemam pa nisam znala.... user posted image ondak je ok

clock-img

02.07.2016, 22:49

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Mi kupili u Tehnomaniji pre neki dan bokal. Neka je akcija, pa smo dobili i tri filtera gratis. Definitivno se oseca razlika u vodi.

Ja sam ga uzle apre godinu dana isto u Tm i stvarno je super stvar. Ako ste mozda gledale na TV kako koka kolu procisti...da ne verujes!

clock-img

02.07.2016, 23:05

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24842

Anck, nisam gledala, razmišljam da probam da vidim user posted image

clock-img

02.07.2016, 23:36

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Nisam videla, potrazicu video... bili smo do Th i ima ih dosta od 700 do 2500 sad ne znam koja je razlika onaj prodavac kaze sve vam je to isto...

clock-img

02.07.2016, 23:38

clock-img

amelia

pencil-img

1666

IZVORNA PORUKA: isidora88

Moj brat ima neki veliki aparat za filtraciju vode, izgleda kao oni aparati gde se postavljaju obi veliki baloni sa vodom, kao sto ima po ordinacijama, firmama i slicno. Na njegov aparat ideveliki balon cesmuse i odmah preradjuje vodu u veliki rezervoar ispod, sipa se na dugme, bira se topla ili hladna. Kod nas to nisam nigde videla...

Moj otac ovo koristi godinama. Nikad ne kupuje flasiranu vodu. Skup je ovaj aparat mada ga on davno kupio ali se naravno isplati user posted image

Ayan <3