Poslednji tekstovi

MATRESCENCIJA: proces pretvaranja žene u majku
Matrescence, odnosno matrescencija, pojam je koji se odnosi na emocionalnu, psihološku i fizičku ...
Mama posle porođaja

Jednostavna zdrava jela koja klinci obožavaju
Često je veoma teško osmisliti obrok za decu, posebno ako su probirljiva. Pogledajte ove ideje i ...
Zdravlje i bezbednost

Lekar Esad Mujkanović Lekar Esad Mujkanović iz doma Zdravlja Otočac u Hrvatskoj odbio je da ukaže pomoć pacijentu Bošku Radiću (67) iz Vrhovine, većinske srpske opštine u Hrvatskoj, koji je imao sve simptome moždanog udara, samo zato što je srpske nacionalnosti. Lekar je zasuo najgorim uvredama pacijenta i ljude koji su ga dovezli, među kojima je bio i Milorad Delić, načelnik opštine Vrhovina i funkcioner Samostalne demokratske srpske stranke.
.
ja nikada nisam imala problema sa Hrvatima. Muslimanima itd gluposti ko da je bitno ko je sta pa meni je najbolja drugarica muslimanka i sada bi se druzile ali je zivot odveo na drugu stranu otisla je u Svajcarsku da zivi. Uvek me iznarvira ta podela ko je sta pa svi smo ljudi jos posebno ovaj lekar ma i da nije lekar kakve veze ima ko je Hrvat Srbin uh.....iznervirala sam se....