IZVORNA PORUKA: kaliopi
IZVORNA PORUKA: minavb
na sveki nikako ne mogu, a i ne zelim da se oslanjam..
a zašto , draga?
Sveki ima sindrom karpalnog tunela i hijatus heriju. U stvari, nije joj nista ali voli da drami i skrece paznju na sebe tim stvarima(to sam skontala pre dva meseca kada se svekar razboleo). I moja mama ima hijatus herniju i jos mnogo toga, pa kad dodje, oriba mi celu kucu i nista je ne boli. Elem, do sad mi je pomagala tako sto jednom nedeljno skuva nesto, i sto mi kupi malo povrca i voca. Volela bih da tako i ostane pa ne zelim da je previse ukljucujem u poslove oko deteta. Mislim da bi to samo pokvarilo nase odnose, nije pametno da se u tom najtezem periodu previse susrecemo. Drugo, sveki ima sestru kojoj dva puta nedeljno mora da nosi ruckove, penziju , lekove...tj sluzi je, a pored toga ima i muza koji bez nje ne zna ni pertle da veze. Zena bi pukla ako bi , pored svega toga, morala jos i oko mene da trckara.
Vec vidim da cu da smaram RR devojke svakakvim glupostima , i da udaram recke po zidu do odlaska u teretanu. Verujte mi, znam sebe, posle bar pola sata trcanja, svi problemi se pretvaraju u ruzicaste oblacice!
Lilly, ja cu tebe da cuvam do mog porodjaja da bi ti posle cuvala mene!