Poslednji tekstovi

Važnost granica u vaspitavanju deteta
Vaspitanje se temelji na uspostavljanju i izgradnji odnosa s detetom, a osnovu svakog odnosa čine...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Film „Bumbarovo ljeto“ na repertoaru od 25. decembra
Još jedna porodična filmska avantura stiže na veliko platno. Na prednovogodišnjem repertoaru doma...
Promo objava
Bioskop

Na Zakintosu su one male uvalice plazice, a sve je onako dosta komercijalizovano, turisticki. Kefalonija je mnogo mirnija po tom pitanju.
Zato je Turska zakon, u vecini slucajeva moze. Sad jos ovi iz Travellanda da se jave...Pa da vidim sta dalje..
).Usluga je ovako bila super sto se tice sokica,sladoleda,kolaca.........Plaza jeste oko 100-150m od hotela,ali mislim da je veci problem to sto je plaza bas onako da ne kazem bljak.Voda mutna a na obali puno trave.Uglavnom su se gosti kupali u bazenu,a ko je bio svojim prevozom kao ovi nasi prijatelji,obilazili su divne plaze Sitonije.I da,u kompleksu skoro da i nema zelenila pa mi je i to bio minus.To je bilo 2011 i tada je ovaj hotel imao 3*.Oni su i nas te godine zvali da letujemo sa njima,ali nama se to nije isplatilo posto smo tada imali jedno dete,a cena ista kao za njih koji imaju troje.Mislim da su letovanje u ovom hotelu ponovili i prosle i predprosle godine sto znaci da su bas bili zadovoljni.Inace su bas prava avanturisticka porodica i poprilicne ladovine u pozitivnom smislu
Da dodam da mislim na hotel Village mare u Metarmofozisu,cisto da ne bude zabune ako postoji jos neki......
na plazi. Pristala bih i na PP, ionako smo kolima pa bismo vec otkrili neki restoran za ruckic ili vec.. Kontiki.
Sto mi zena iz Kontikija uopste nije rekla..... Porfi Beach kod njih je isto od 2-4 osobe, nemaju klauzulu za bebca, smorila sam se nacisto ...