Poslednji tekstovi

10 najstresnijih odluka koje čovek donese tokom života
Neke odluke donosimo gotovo automatski – poput toga šta ćemo danas večerati – dok druge nose dale...
Vesti

Šta vreme kada kitite jelku govori o vama?
Bez obzira da li počinjete sa prazničnim ukrašavanjem u novembru, početkom decembra, čim se leto ...
Novogodišnji i Božićni praznici

,,ne znam,imam prijateljicu koja je jedno vreme bila razvedena ,ima dete,73 godiste ali veoma lepa i seksipilna,nije imala problem sa tim da oni ne shvataju sta ona hoce,,ali kad razmislim nije ni trazila jednostavno je susretala muskarce na radnom mestu i to bi tako nekako krenulo..posle se pomirila sa muzem
..imala situaciju,pre braka naravno,da me ne razumeju pogresno..,opusti se,pa kako ide ide,,lako ce on shvatiti sta ti hoces od njega kasnije..i nisu gadljivi na mlade mame,o ne,nikako,cak stavise taj detalj ih uopste ne zanima
. Će da ti kaze teta Ljilja. Ja sam se razve5a,doduse nisam imala dece sa bivsim,ali ti mogu reci da ne traziš nista,samo se to namesti,a ti za to vreme drzi do sebe. Izvedi sebe na rucak(o da sama da odes v neki fin restoran),ponóvi se, idi kod kozmeticara,nabaci osmeh zbog sebe i deteta naravno i budi srecna. Kad si srecna svi se lepf za tebe. Niko nece mucenicu u depresiji. Neka zivi zivot zena razvedena. Ja sam cak sama otisla na more i bahatila se u sobi sa pogledom,klimom,satelit tv,bracni krevet i td. Uplatila polupansion a dobila pun za te novce,pet evra na moru potrosila nisam,svi mi dali neke popuste i castili me a to samo zato sto nisam skidala osmeh s lica. Bila sam toliko srecna sto je jedan period zivota iza mene