IZVORNA PORUKA: mama micki
D. Neću da izbaksuziram ali izgleda da napokon mogu da kažem da moje dete spava celu noć. Evo već nedelju dana se uopšte ne budi noću
Dobro jutro. Ja mislila da se ova moja nece buditi nocas kad ono medjutim. Al dobro je proslo necu da se zalim

Zubi je muce u zenu je preko dana kad joj mazem onaj calgel a sve zvace tako da spopali nas zubi. Jadna ta nasa deca. Ja samo kad pomislim koliko me je bolelo kad mi je umnjak rastao odmah mi nije dobro, koliko li njih to samo boli???
Dunjica se igra u krevecu a ja malo da iskuliram pijem kaficu. PRoduzile smo spavanje do 7 jer se budila nocas (zenska mora da odradi svojih 10 sati pa to ti je).
Rosita miraz odrzavamo. A ti sina salji na poljoprivredni fakultet da i on moze ovo da odrzava hihihih... Danas cemo Dunjica i ja da usisavamo i sredimo kucu posto kad nam je tata tu mi se skroz opustimo sto se tice tog dela posla. Opet gledam ovaj deo kod sporeta, mila majko samo mrtvih buba svaba nema, a ja to svako malo ribam, kako je moguce da bude izmedju sporeta i kuhinje toliko masno da se vec crni.
Sto se tice posla, ja smatram da je svaka majka koja radi bolja majka. Ja vidim i po sebi cim imam casove ja se vise trudim oko Dunje da ne bi osetila tih sat i po sto je zanemarujem. Mada nas dve zajedno drzimo casove, cesto je ona meni u krilu bez problema. A zadatke mogu napamet da radim jer su isti zadaci od kad smo mi jos isli u skolu a posle 10 godina drzanja privatnih casova zapamtila sam u dosta zadataka vec i resenja iskreno da vam kazem. Imala sam prosle godinje njih 13 u generaciji, znaci svi isto rade, pa vec kad dodjem do cetvrtog djaka ne moram ni da citam zadatak, a do 13 kad dodjem vec se smorim

. Pritom je od tih 13 njih 6 bilo iz istog razreda iz gimnazije. Ja bih bila glupava kad vec ne bih znala sve zadatke napamet da radim hahaha...