IZVORNA PORUKA: dijana1 RR
Drugari hvala vam na podrsci:-)
Kosta je hvala Bogu dobro, bio je gladan i zato je nalaz bio los. Danas je bio kod mene i sikio. Sada sam ih zamolila da ga oni ne dohranjuju vec da ga ja podojim ( posto je vreme poseta pa bebe budu kod njih) i doneli su mi ga. Isisao je celu siku! Jupiiiiii! I zaspao kao pravi beban:-) ako sve bude kao danas sutra idemo kuci.
LO ljubac za Andreicu i naravno ostale drugare.
Bravo ,baš mi je drago
Kao što sam ti rekla samo ti njega stavi da što više siki,jer se tako brže uspostavlja dojenje.Dobro si postupila što si im rekla da ga ne nadohranjuju.Zaista nema potrebe za tim.Pij dosta bilo kakve tekućine.
PS koliko se kod vas ostaje u bolnici poslije poroda(ako je sve ok)Kod nas je 36h od poroda.Poslije CR je 5 dana.
Mi smo danas imali pravi show.Strahinja imao proljeva te sam ga vodila doktoru.Po povratku svratim po Sofi u vrtić taman i tajo stigao.Odemo kući.I poče da se žali da je boli stomak.Kažem joj da legne dok ne skuham čaj.Odjednom počinje da plače i grči se.Suza suzu stiže.Zovem mm da požuri da je vodimo doktoru jer nemože da hoda.
Obujem je ,siđemo ispred zgrade.Vidim ja ona se šetka između auta.Stiga je mm i idemo dok.Tamo nas odmah prime.Doktorica je pregleda,opipava stomak ona ništa,apsolutno ne reaguje.Jel te boli ona pokazuje na želudac i to samo malo.Pita je da li je skakala u vrtiću-negira.Vidim ja nije njoj ništa-folira al aj .
Kažem doktorici ali ona iz predostrožnosti je šalje da se uradi CRP,KKS i URIN.
Ide ona,jeca,kaže da je manje boli.Uzimam joj urin i na vratima labaratorija kaže da je uopšte više ništa NE BOLI
E reko ideš sad majčin sine kad si me handrila da dođem džaba sad ću i ja tebe pa ćeš se naučiti pameti.
Ulazimo u labaratoriju na koljenima je,kumi da ne ide.Reko samo ravno
Jedva je labarantkinja ubjedi da se smiri.Izvadi joj krv.Malo je samo jauknula.
Mm ih odvede kući ja osta čekajući nalaze.
Zove on nakon 10 min i saopštava mi da ona SKAČE SA STOLICE NA UGAONU

.Ubrzo su nalazi bili gotovi.Nosim doktorici i kažem da simulira-nije joj ništa.Ova gleda nalaze i saopštava,
nikad u životu nije bila zdravija
Hemoglobin ,željezo za svaku pohvalu,od upale ni traga.
Ljubomora jer je čula da sam brata vodila doktoru.
Bili smo na slavi skoro došli kući.
Slušamo najnoviji CD Vrapčića već 10x-OOO,OOOO trbam lake cipele,ooo da me vode do tebe oooo