Poslednji tekstovi

Za roditelje-negovatelje primanja 65.000 dinara mesečno
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski kazala...
Vesti

Da li trudnica sme da putuje, leti avionom, skija
U vreme praznika, mnoge dileme su pred trudnicama - da li treba putovati na daleke destinacije, k...
Zdravlje i bezbednost

Probacu, jednostavno, da mu ne dam da spava, on kad se zaigra moze da ne spava popodne, ali onda mu se spava vec u 7 sati, pa tu moram da mu odlozim do 8, pola devet, i da istrajem u tome par dana dok se ne navikne. Desava mu se, sve cesce, da se kao avet probudi u pola sest, sest, pa da crknem. I zato se bojim da ga ostavi9m samog u sobi, da u tom umoru necu cuti alarm
Poenta je da alarm staviš dovoljno daleko da ga iz kreveta ne dohvatiš, nego da moraš makar na laktove da se digneš i istegliš da bi ga dohvatila.
Posle mesec dana sam Luku pitala "Sine, što se ti mučiš sa mamom u krevetu kad te ova bezvezna beba budi svakih 3 sata, a imaš svoju sobu i tamo možeš lepo mirno da spavaš celu noć?" Ok, Luka je stariji od Tace. Ali, možda će ona shvatiti da joj je lepše u njenom krevetiću, iako je dosta mlađa od Luke. Ne znam dal me razumeš.
) pa cemo probati polako