writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ;

clock-img

17.02.2014, 14:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: Mara1986
znate zašto? zato što sam "vlasnik" firme pa nemam prava na doprinose a sa platom kasne već 5 mesec i još neznam dali će mi za svo to vreme uplatiti barem 50%.

Maro, kako misliš nemaš prava na doprinose?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

17.02.2014, 14:21

clock-img

Mara1986

pencil-img

411

Pa lepo... nova godina nova pravila .... pošto sam vlasnik oni su ukinuli doprinose dok si na bolovanju daju ti samo platu ali ne 100% (još neznam koliko) šta da ti kažem kad su mi uplatila 2500 din. za par dana za novembar jer prvi mesec bolovanja je meni na teretu... to kad bi izracunala za 26 radnih dana daj Bože da ta plata iznosi 13000 a moji doprinosi su samo 18000 ... a sve plaćam redovno od mojih i radnicinih doprinosa,kirije i svega ostalog...user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

clock-img

17.02.2014, 14:56

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Maro imaš pp

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

17.02.2014, 15:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nata11

UM kada ce rezultati draga user posted image

sutra, ili najkasnije u sredu u 17h.

clock-img

17.02.2014, 19:30

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18973

Malopre mi je upucen komentar "Ne znas ti kako je imati dvoje dece!"
Dace bog, saznacu pa cu biti najsrecnija mama u gradu user posted image

clock-img

17.02.2014, 19:39

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Ivanka ne znas ti kako je imati troje deceuser posted image

user posted image

clock-img

17.02.2014, 19:43

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: anajid

user posted image

neznam ni ja user posted image i za sada ne želim da znamuser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

17.02.2014, 19:49

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18973

Zato i kazem "Dace Bog da saznam"!
A kakva sam ima da rodim najmanje blizance!
Bice jos akcije danas user posted image

clock-img

17.02.2014, 19:57

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Ivanka, tako je i meniKuma moje sestre ima deckica od 4 god a i trudna sad sa blizancima, treba da se porodi uskoro, kaze bolje da neznas kako je imati ove muke i decu

ja samuser posted image user posted image da bar nezna koliko zelim, koliko se borimo
a sto kazes ti imacemo ih mi i biti najsrecnije i najponosnije mamike

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

17.02.2014, 19:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18973

Ma bezobrazluk Joko, a prvo su dobili posle 5god braka, nakon 2 spontana, vidis kako ljudi brzo zaborave... Malogradjanstina, uvek neko nadmetanje u takmicenje, smucilo mi se vise da slusam ta poredjenja

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.2.2014 20:03:51 >

clock-img

17.02.2014, 20:03

clock-img

milica93

pencil-img

315

Sudbina me je postavila na ovu stazu, za drugu ne znam, i koračaću po njoj dok u meni ima snage. Treba tako, to je moj zadatak i moja životna svrha. Ne pitam da li je pravedna, moja je.

Joka, kad god vidim tvoj potpis, da mi snagu. user posted image
Ivanka, Joka ... daće Bog. Znam da hoće. user posted image

clock-img

17.02.2014, 20:07

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Za takve vise nemam ni reci, ljudi su postali toliko oholi i bezdusni

a jedino sto znam jeste da mi nikada necemo zaboraviti sve ovo sto smo prosli, sve uspone i padove, svaku bol
ali USPECEMO sve user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

17.02.2014, 20:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18973

Pozitivne misli daju pozitivne razultate! user posted image

clock-img

17.02.2014, 22:28

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Sve to nema veze sa brojem dece....nego sa onim da ne mozemo mi da se stavimo u tudju kozu i onda nesto prebacujemo. Bezveze. Kao da mi znamo kako je nekome. Jadno...
Krece glava da me boli, spavanje mi je ovih dana kratko....Kasno legnem a beban oko 7-7 i 30 trazi drustvo! Sta ce covek, zaspi oko 19 i 30, plafon 20h i naspava se. A sto ja legnem oko 1-2, ko mi je kriv kad sam glupa user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

17.02.2014, 22:33

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

IZVORNA PORUKA: anajid

user posted image

anajid ,ne znas ti kako je imati cetvoro dece user posted image user posted image pa onda opet malo user posted image user posted image user posted image user posted image a ti samo zelis da user posted image

< Poruku je uredio Adriana83 -- 17.2.2014 22:36:23 >

clock-img

17.02.2014, 22:44

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image Adriana, spava ti se draga? Joj, ja toliko toga zelim dok oni spavaju da zaboravim da i ja treba da spavam! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

17.02.2014, 22:53

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

da su mi te vase mukeuser posted image user posted image

clock-img

17.02.2014, 23:26

clock-img

Mara1986

pencil-img

411

IZVORNA PORUKA: 17 joka

da su mi te vase mukeuser posted image user posted image

Bože zdravlje imaćeš ih... za sad ti želim da te neko po ceo dan rita iznutra.... user posted image malopre je guzonja šutnuo tatu pa ovaj moj iskolačio oči kad je shvatio koliko je ojačao user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

clock-img

17.02.2014, 23:36

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Maro, divnouser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2014, 16:44

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Saznala sam juce da je zena od rodjaka mog muza pricala da sam joj gledala muza i da sam se zaljubila u njega. Glupaca. A kad me vidi stalno me ljubaka i tepa mi mico cico. E pa da bi joj dala jos povoda za takve price lajkovacu joj svaku sliku gdje je njen muz i pritom dodati po koji komentar u fazonu kako mu lijepo stoji ova kosulja itd :)))) jos je pricala da sam ja zena samo za nocni zivot da stalno izlazim al to mi nije bitno moze da ima misljenje kako hoce o meni nego mi krivo sto laze i izmislja bolesnica.

clock-img

18.02.2014, 16:49

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: indy_25

Saznala sam juce da je zena od rodjaka mog muza pricala da sam joj gledala muza i da sam se zaljubila u njega. Glupaca. A kad me vidi stalno me ljubaka i tepa mi mico cico. E pa da bi joj dala jos povoda za takve price lajkovacu joj svaku sliku gdje je njen muz i pritom dodati po koji komentar u fazonu kako mu lijepo stoji ova kosulja itd :)))) jos je pricala da sam ja zena samo za nocni zivot da stalno izlazim al to mi nije bitno moze da ima misljenje kako hoce o meni nego mi krivo sto laze i izmislja bolesnica.

user posted image Joooj

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

20.02.2014, 08:06

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Grrrrr vrtim i vrtim broj bolnice da zakazem neku kontrolu a normalno stalno izbacuje, kako me nervira to zakazivanje samo jednog datuma pa onda svi kao blesavi zovu....gluposti!!!

clock-img

20.02.2014, 12:07

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ubicu nekog, mrzim nase pravosudje, pu, go*na podmitljivauser posted image
smucilo mi se sve u ovoj sugavoj drzavi, dodje mi da zapalim i sud i skupstinu i sve lopine od politicara zajedno koji su nam napravili ovo rasulo, mrs breuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

20.02.2014, 13:47

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

aaaa umorna sam od bolesti i od zavrsnih racuna,imam svakodnevne glavobolje user posted image

clock-img

26.02.2014, 21:26

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Ujedala bihh da mogu trenutno.Danas dan ko da traje 24 godine a ne sata, uzas nikad proc.Nisam spavala, danas cijeli dan problem sa stomako, Andrija ko jarac...Na krju balade dodjose svekijevci i donijeli 5 cokoladica ziv.carstvo.user posted image . Posle dva mjeseca svratili na po ure i donijeli to...I deru se u zgardu a kako mi tebe volimo, da nam je vise vremena da provodimo s tobom( sa A)putah As sto vas sprijecava??? A prica sa vrata, joj pa nesto mi je smrso, jesi li ga sto novo naucila, jeli dobro jede, pa sto mu je dzumbus u sobu itd,kako to da smo propustili maskembal>??? Ko da ce smak svijeta zbog tog???...Kulirala sam ih dok su bili tu a zato sad kipim...Pitam se kako takvi licimjeri mogu biti??? Dokle vise!!! Fuj user posted image ..

Moj maji bubicicak 08.10.2010