writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ;

clock-img

18.03.2014, 00:24

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Dan mi je bas lepo poceo, ustala fino raspolozena, osisala se, zadovoljna frizurom, usput srela komsinicu sa malom bebicom, pa se raspricale, dosla kuci Ne prodje ni pola sata, kad onaj baksuz (nesrecni muz), krene da gnjavi, oce da gleda dete na skype, ali oko 22h uvece user posted image Mogu ja 100 puta pricati da dete u to vreme postane kenjkavo jer mu se spava, da ja ne znam gde mi je guzica a gde glava, jer treba neko drzati dete. Ubedim ga nekako da ako hoce da ga gleda moze sad. Onda bakzus krene da kuka kako je on umoran, dosao sa posla, njemu se spava bla bla bla...i pristane. Gledali su se svega 10 min. Usput kazem baksuzu ako vec dolazi ovog vikenda, da mi donese neke stvari (jer mi je citava garderoba ostala tamo user posted image ), izmedju ostalog i neke dve majice za koje sam emotivno vezana. Objasnim mu "crna majica sa sitnim sarenim cveticima, druga majica ljubicasta sa belim cveticima". A on mi preko kamere pokazuje crvenu majicu koja mi uopste nije poznata, i rozu kariranu kosulju user posted image
Dalje, ulazi njegov sestric, koji mi bez pardona kaze kako ce on mog sina stapom da udara jer je njega njegov stric udarao, pa eto da vrati. Ajde kontam, sestric je dete, ali nije uopste prijatno cuti tako nesto, onaj nesrecnik ni "a"nije rekao, samo je poceo da se smeje. Jaoj, da sam samo mogla da mu izletim iz monitora zadavila bih ga. Slag na torti, upada sveki u sobu, cuje da se beba dere, kaze nesto muzu, i izadje napolje. I onda oni posle kukaju kako ce da zovu sve za ljubav, jer ne vidjaju unuce, a nisu se setili ni jednom da nazovu da pitaju kako je, sta radi...ni sms da posalju, ni preko muza da pitaju, bitno da bi oni da se seljace na tv.
I onda me moja mamica pita "pa sto si tako nervozna?"
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

clock-img

20.03.2014, 12:07

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Bratic mog muza je u komi. Juce ga je udario auto. Gajis dete , posaljes ga u srednju skolu i onda ga neki majmun udari autom, jer je svecano resio da obidje autobus i to punim gasom. Zasto? Zato sto se njemu zaboga zuri da popije nesic i procita novine u kafeu. Jedan zivot vise manje...Ma to je samo kolateralna steta.
Mislim, ja nemam vise ni snage da budem tuzna zbog ovakvih vesti. Mi smo jedna posrana greska prirode. Mi ljudi...Nema nas gorih.
I sad su njegove roditelje zvali na dodju na UC jer doktor ima nesto da im saopsti. Rec je verovatno o zavestanju organa, jer mu je mozak mrtav. O boze mili, nije ni krenuo da zivi zivot.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

20.03.2014, 12:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34375

Strašno... user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.03.2014, 12:32

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Da, strasno je...jezivo je...Upravo su nam javili da je umro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

20.03.2014, 12:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34375

E živote.. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.03.2014, 12:36

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Jao Verka user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

20.03.2014, 12:37

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Verkauser posted image
Primi moje saučešće user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

20.03.2014, 12:47

clock-img

marince1

pencil-img

4824

moje saucesce porodici,pretuzno user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

20.03.2014, 13:03

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Najiskrenije saucesce.... user posted image user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

20.03.2014, 13:03

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Prosle godine mu je majka jedva izvukla zivu glavu zbog lupusa, a sad ovo. Kao da su se na Boga kamenjem gadjali.user posted image

Mnogo me boli smrt deteta. Toliko da ne mogu sebi da oprostim sto pripadam "sorti" koja mu je oduzela zivot.

Pre deset minuta mi je proleteo citav zivot ispred glave. I cvrsto sam sebi obecala da se nikada vise necu baviti trivijalnim ljudima, odvratnim zenturacama, materijalistima i hodajucim prokletinjama. I suvise sam zivotnog vremena i energije potrosila na nebitne ljude trudeci se da budem Don Kihot. Prokletinja je prokletinja i uvek ce to biti. Zivecu punim plucima samo sa onima koji me cine srecnom i veselom. Malo ih je, ali bitno je da ih ima.Na ostale necu ni pomisliti. Jer zivotne radosti su jako kratke da bismo njihovo vreme ustupali kojekakvim licnostima i projektima bez buducnosti. Moj muz, roditelji , brat, nekolicina prijatelja i moje dete...To je ono na sta cu ja da se baziram ubuduce. Oni su moja nagradna igra i moj dzek pot. Svi ostali-mars!

clock-img

20.03.2014, 13:10

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

strasno... user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2014, 13:16

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18973

Verka user posted image Saucesce...
Tako je prosle godine sina (8 godina) moje drugarice udario jedan u punoj brzini, isto tako obilazio autobus a dete prelazilo ulicu prema skoli. Najstrasnije od svega je to sto je to sve njegov otac gledao iz autobusa... Bio nepokretan skoloro pola godine... jedva ostao ziv...

I nista... onaj sto ga udario prosao samo sa novcanom kaznom, ni dozvolu mu nisu oduzeli.
A roditeljska dusa jedina zna kako je...

clock-img

20.03.2014, 13:21

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Verka moje saucesce user posted image

clock-img

20.03.2014, 14:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

I nista... onaj sto ga udario prosao samo sa novcanom kaznom, ni dozvolu mu nisu oduzeli.
A roditeljska dusa jedina zna kako je...

e, ovo je neoprostivo! vise se kaznjavaju neke potpuno nebitne stvari nego zlocini protiv ljudskog zivota.
Verka, mnogo mi je zao user posted image

clock-img

20.03.2014, 14:12

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Zao mi je, V user posted image

Prevelika tuga , nemam rijeci. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

20.03.2014, 15:16

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

O Boze,Verolina saucesce user posted image ..strasno,nemam reci..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

20.03.2014, 16:37

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

VEROLINA moje saucesce user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.03.2014, 17:44

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

moje saucesce...strasnouser posted image user posted image

clock-img

20.03.2014, 17:45

clock-img

lesica

pencil-img

12020

Verka, nemam reči... user posted image

Iskreno saučešće porodici

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

20.03.2014, 18:04

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Jos jedan mladi zivot ode user posted image
saucesce Verka...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.03.2014, 18:06

clock-img

World

pencil-img

4234

strasno user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

20.03.2014, 19:53

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

jao Verolino user posted image
moje iskreno saucesce

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.03.2014, 20:05

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Joj, Verka, uzas, moje saucesce user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

20.03.2014, 20:34

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Hvala na recima podrske.
Moj muz je neutesan. user posted image

clock-img

20.03.2014, 20:37

clock-img

lesica

pencil-img

12020

Verka, kako ne bi bio... user posted image

Koliko je to strašno, ma ne mogu da se opasuljim...

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI