writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ;

clock-img

25.09.2014, 19:53

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Vala bas! Dolazio sad neki decko, popravio je tu neku fazu na brojilu ...srecom sada mogu da odahnem i da napravim nesto za rucak .Detetu ceo dan vodu nisam dala jer nemam iskuvane flasice... user posted image ma, vec mi sad lakse !

No coment.

Sta no coment ? Dobro da dam iz kasicice , to mogu ali koju vodu, gde da prokuvam ? Izvolte ?

clock-img

25.09.2014, 20:02

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18973

Onaj pismo poat sam pisala pre nego sto je izmerio temp user posted image
Sad mu dajem sokici i limunici, detetov Brufen da moj dragi ozdravi user posted image

clock-img

25.09.2014, 20:04

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18973

Iskreno, Mala Elena, nemoj da se uvredis, mogla si da skoknes do prodavnice po Rosu.

clock-img

25.09.2014, 20:10

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Iskreno, Mala Elena, nemoj da se uvredis, mogla si da skoknes do prodavnice po Rosu.

bas to sam htela i ja da kazemuser posted image

da muz brzo ozdravi Ivankauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

25.09.2014, 20:11

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Kad ima volje, ima i načina!user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

25.09.2014, 20:11

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Eeeeeeee, Ivanka, moja Ivanka. Stisni zube, bicete svi bolje, samo da Ivku ne "zakaci"user posted image

ME, Ivanka ti je rekla, a ja cu ostati pri "no coment"

clock-img

25.09.2014, 20:16

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja sam se kao danas pojela sto nisam mogla nista ni da spremim , sto su mi ruke bile vezane a vi se sprdate ....za rosu sam nacula da ne mora da se kuva, ali otkud znam, nisam pitala pedijatra . Ne smem napamet user posted image

clock-img

25.09.2014, 20:19

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Ovde se ,koliko ja vidim, niko ne "sprda". Svi su više nego ozbilni. A ima voda za bebe i u svakoj apoteci, Liliju...

clock-img

25.09.2014, 20:22

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18973

Mogla si da pitas zene na RR, zato iRR i postoji.

clock-img

25.09.2014, 20:25

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Pa jednostavno se nisam setila...nije mi palo na pamet koliko sam bila nervozna. user posted image Ali dala sam joj vocnu kupovnu kasicu i posle sam je ubrzo podojila da ne bude zedna..eto tako sam se snasla.
Ali nemojte to ' no coment' ...malo ispadne bezveze i donese se zakljucak kao " vidi ove guske" itd. Lepo je reci sta i kako ako vec zelis da pomognes.

clock-img

25.09.2014, 20:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18973

Dobro si uradila, podojis i resis problem.

clock-img

25.09.2014, 20:29

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Kad ima želje-ima i načina!user posted image
Ovde je,koliko ja vidim, izrazenija zelja za nečim drugim.user posted image

No coment!user posted image

clock-img

25.09.2014, 23:15

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Pa jednostavno se nisam setila...nije mi palo na pamet koliko sam bila nervozna. user posted image Ali dala sam joj vocnu kupovnu kasicu i posle sam je ubrzo podojila da ne bude zedna..eto tako sam se snasla.
Ali nemojte to ' no coment' ...malo ispadne bezveze i donese se zakljucak kao " vidi ove guske" itd. Lepo je reci sta i kako ako vec zelis da pomognes.

I dalje sam u soku...da se sprdas ovde ceo dan (izvini Zapkic, ali nekima se mora nacrtati) to si se setila, a detetu kako da das vodu a, dajes mu prokuvanu cesmusu koju si onomad pljuvala u nekoj od tema, to se nisi setila.Pa, normalno da cemo da pisemo, NO COMENT

Ponavljam ti po milioniti put, 99% nas je ovde doslo po savet, utehu...iscitalo strane i strane ispisane, a ti si izgleda zalutala mala.

clock-img

25.09.2014, 23:26

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ok. Mala je shvatila, nemojte još i na muku da joj stajete. Sad svi ommmm ommm i u druge teme!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

25.09.2014, 23:36

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Mi smo do petog meseca koristili Humana vodu,ima je u svakoj apoteci a od petog Rosu bez prokuvavanja..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

25.09.2014, 23:40

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

drzite se teme,ova nije chat !

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.09.2014, 09:50

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

Punih od muke!Moje dijete koje jelo kao mećava (ako se izuzme desetak dana pred nicanje zubica kad ništa skoro nije mogao),počeo je da se hrani satima!Evo vec par dana obrok jede po sat vremena bukvalno i pojede pola.nece da zine,a i kad to uradi drži zalogaj u ustima nece da proguta.Ja ne znam sta je ovo i do kada će trajati

clock-img

26.09.2014, 09:53

clock-img

branki*

pencil-img

20828

uh,mirkauser posted image pripremi se..moze da traje mesecima,a moze da ga prodje za nedelju dana..nije neki savet,ali stvarno je takouser posted image
a,da te izludjuje to,skroz razumem.

branki

clock-img

26.09.2014, 09:53

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

mirka možda ga muče zubići ili stomak. A može da bude i faza. nemoj se nervirati. Nek jede koliko hoće. Možda da mu daješ manje a češće

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

26.09.2014, 10:12

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I mog tako uhvati faza da nece da jede,ali ga ja animiram na sve moguce nacine,pustim crtace,pevam,glupiram se,donesem igracke i takoo dok ne pojede bar pola od onog sto sam spremila ne odustajem

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

26.09.2014, 10:49

clock-img

wivern

pencil-img

8800

U p.m vise....debilka ne moze da nadje moj mail...sad sam joj forwardovala, trebalo mi je 2 minuta da ga nadjem. Poslala skeniranu karticu 11.6, i to mi je tog dana i trazila ta ista osoba. user posted image user posted image
I jos me zovu uu 10 dva dana za redom, hitno im treba...pa treba kad ne radite nista, stoko.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

26.09.2014, 10:56

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

wiv,razumem te skroz. ali nemoj da se nerviras zbog nesposobnih kretena

clock-img

26.09.2014, 10:56

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: wivern

U p.m vise....debilka ne moze da nadje moj mail...sad sam joj forwardovala, trebalo mi je 2 minuta da ga nadjem. Poslala skeniranu karticu 11.6, i to mi je tog dana i trazila ta ista osoba. user posted image user posted image
I jos me zovu uu 10 dva dana za redom, hitno im treba...pa treba kad ne radite nista, stoko.

Opet??? Ja ti reče da im uparadiraš sa stomakom i sve po spisku!

dođi dođi user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

26.09.2014, 10:58

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

MIRKAM dobro rekose zene verovatno faza

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

clock-img

26.09.2014, 11:02

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: bubulence

wiv,razumem te skroz. ali nemoj da se nerviras zbog nesposobnih kretena

Bubulence, nmg da se ne nerviram, prosli mesec sam primila 18 000, a od maja ne dobijam 35% zato sto je ona lenstina i ja moram da je vucem za rukav za moje pare.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home