Poslednji tekstovi

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

POKLANJAMO slikovnicu "Katongo", Jovane Agatonović!
Katongo, jedan ne baš tako strašan lav, naučiće mališane da različitost nije mana, da dobro srce ...
Promo objava
Promo kutak

Posle smene idem da kupim plasticne kasike nemam ni jednu...
Imaš ovde navedene čajeve iz Tešićeve terapije, imaš još tema sa čajevima za povećanje plodnosti, pa što ne probaš prvo tako, da ne daješ pare za džabe
...
do danas nema
ali nema veze bice i to...kad sam malo ovih dana pogledala u svoj citap ustanovila sam da mi je od aprila do sad menstruacija redovnija nego ikad tacna je da ne kazem u sat tacna na 28 dana ne moze da omane...sto pre terapije godinama unazad nije slucaj...dobijala sam na dve nedelje pa na 20 dana pa na 24 na 30 nijedan mesec se red nije znao.eto od kada sam pocela s terapijom i mesec dana nakon nje nije se desilo cudo vec sada tacno znam kad mi je vreme ovulacije...sluz je bas onakva kakva treba biti u plodnim danima.i inace ranije sam bila suva ko barut.nisam isla na nikakva ispitivanja...osim kolposkopije,pap i uz.sad skoro mi je poznanica rekla da joj sestra isto koristila tesicevu terapiju i nakon 4 godine ostala trudna 4 meseca nakon ispijanja tesiceve terapije a njoj su i svekar i svekrva ginekolozi i nisu joj pomogli zamislite ironije.ja ne znam da li da verujem i ali vise se ne nadam