Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

da li je tacno da ako se koristi antibiotik za bakterije u nosu mogu da se jave gljivice? Nekoliko dana posle koriscenja antibiotika Sofija se strasno ojela.
Usput ima I redju stolicu. Pogledala je dr I tvrdi da je od hrane koju sam ja jela. Trudim se stvarno da ne jedem zacinjenu hranu. Prepisala joj je aflooderm I probiotik. Nema sanse da ga popije. Probali smo na spric ona ga odmah povrati.
ja brzo pricam, mislim, citam, pisem...pola slova izmesam hehhehhee
...
) a evo sad vec juri ko blesava. Trci zenska i eto to sve bukvalno u tri nedelje. Doduse samo je pre neki dan pala da se bas udarila ali kao sto rekoh to se desilo jer zenska ne pusta svoje trofeje iz ruku. Sto se tice govora ona odavno zove svog tatu i to bas onako lepim milim glasicem i gleda u njega i doziva tata tata tata, a sad najcesce doziva mene iz kreveca i doziva mog tatu deda (al jako brzo i odsecno kao da zvuci dda). A eto recimo ova dva njena drugara su prohodali sa 10 meseci i govore da ne mama tata deda ajde i sta ti ja znam. Od cega to zavisi nemam pojma. Ja svojoj isto trkeljisem non stop i stalno joj pricam recitujem pesmice i td. Isto sto se tice jela nema ova moja vremena da jede. Znaci dok je ja ne stavim u stolicu nista nema od jela (sto nam je bas problem ako smo recimo kod mojih pa nema njene stolice) i ako joj je zanimljivo sve vice na mene sto treba da jede. I onda uzme samo par zalogaja i cao. Samo da utoli glad i nastavlja da zvrndise. A za Noleta nista drugo nije postojalo osim jela. On je hranom bio hipnotisan.