Poslednji tekstovi

60.000 GLEDALACA POGLEDALO „ZOOTROPOLIS 2“
Najnovija Diznijeva avantura „Zootropolis 2“ tek što se pojavila na velikom platnu već budi ogrom...
Promo objava
Bioskop

SVE VIŠE ŽENA U SRBIJI RAĐA DECU POSLE 40
Vremena su se promenila. Činjenica je da se žene sve kasnije odlučuju na trudnoću i to u kasnim t...
Trudnica

) ali nemoj da se nervirash unapred
verujte da nisam bila u ordinaciji 5minuta,samo je stavio uz da vidi dal je beba ziva i rekao mi da idem kuci i da ujutru dodjem da mi neko uradi uz i pregled...Jutros sam otisla i hvala dragom Bogu radila je dr koja me porodila,beban je super,normalno se razvija,srce pravilno kuca,grlic odlican.ALI posteljica je previse nisko i najverovatnije je to izazvalo krvarenje,uzela mi je bris,dala da odradim KKS,urin i biohemiju i za 3 ned na kontrolu.Izbacila mi je ginipral i dala utrogestan svako vece po1.Juce mi nije bilo nista,nikakvi bolovi danas me 2puta bas preseklo u stomaku...Napisala je MIROVANJE,a to je jaako tesko sa malim detetom,ja se nasmejala a ona mi je rekla da se uozbiljim i da ozbiljno shvatim sve ovo jer zbog posteljice ukoliko doje opet do krvarenja bice i bebin i moj zivot u opasnosti