Poslednji tekstovi

„Priča o igračkama 5” u bioskopima od 17. juna!
Publiku premijerno od 17. juna očekuje nova avantura omiljenih igračaka, a karte su već dostupne ...
Promo objava
Bioskop

Kako rashladiti bebu da bi mogla mirnije da spava?
Bebama je takođe vruće, zbog čega mogu lošije ili nemirnije spavati tokom ovih vrelih letnjih noć...
Sve o bebama

) ali nemoj da se nervirash unapred
verujte da nisam bila u ordinaciji 5minuta,samo je stavio uz da vidi dal je beba ziva i rekao mi da idem kuci i da ujutru dodjem da mi neko uradi uz i pregled...Jutros sam otisla i hvala dragom Bogu radila je dr koja me porodila,beban je super,normalno se razvija,srce pravilno kuca,grlic odlican.ALI posteljica je previse nisko i najverovatnije je to izazvalo krvarenje,uzela mi je bris,dala da odradim KKS,urin i biohemiju i za 3 ned na kontrolu.Izbacila mi je ginipral i dala utrogestan svako vece po1.Juce mi nije bilo nista,nikakvi bolovi danas me 2puta bas preseklo u stomaku...Napisala je MIROVANJE,a to je jaako tesko sa malim detetom,ja se nasmejala a ona mi je rekla da se uozbiljim i da ozbiljno shvatim sve ovo jer zbog posteljice ukoliko doje opet do krvarenja bice i bebin i moj zivot u opasnosti