Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

) 

Palim sad kuci....tamo ni komp nemam,hocu reci nije prikljucen jer su sve stvari u haosu.....javljam sutra posle uz da li je sve ok,da li ce biti  

i da mi nikad nije bilo draze u zivotu,hvala dragom Bogu sto nije vanmatericna bila sam se utrtila al pravo,e sad polako u nove pohode dok se organizam malo odmori i ja naravno.kontrola poslije moje DRAGE,MILE MENSTRUACIJE pa cemo vidjeti da je sve otislo sa 
    i da je to bila jos jedna biohemijska trudnoca.

.Naime,krv na grlicu materice kao i posle malo tvrdje stolice ili odnosa, u mom slucaju je iz razloga sto je posteljica jako nisko,zatvorila je grlic tako da pri svakom vecem naponu ili nekom "cackanju" moze da prokrvari,dr mi je rekla da to nije nista alarmantno i da ce mi se verovatno desiti jos koji put,pitala sam je u kom slucaju je alarmantno a ona kaze kad krvarenje potraje celi dan,menja se boja,ostaje na vesu u tackicama i pri tom je praceno bolovima e onda ne valja.Takodje mi je rekla da se u vecini slucajeva posteljica prilikom uvecanja materice podigne i bude tamo gde treba ali ako ostane nisko onda se mora biti obazriviji i naravno poradjaj na carski rez.Interesuje me da li neko zna nesto o tome ili je imao slicnu situaciju?Hvala