Ja pre neka 2 meseca podigla akcije u pošti, nešto sam se zadesila tamo, reko ajd da vidim koliko ima. Kaže teta par hiljada (ne sećam se koliko) i devedeset dinara. A D stajao pored mene, S trči po pošti standardno, igra se sa našim portirom, i D nije dobro čuo od te jurnjave. On je čuo devedeset. I Kaže meni, devedeseeet?? ja kažem da, deveset (misleći na dinare, i misleći da je on čuo i onih par hiljada pre). On opet, devedeseeet? mi ga svi već čudno gledamo, jer je ponovio jedno tri puta reč 90. I na kraju kaže on 90 hiljadaaaa? A mi svi u smeh On je mrtav ozbiljan pomislio da se skupilo 90.000,, mada jes mu bilo čudno, ali što je babi milo to joj se i snilo
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir
18.01.2019, 22:13
Ana RR
34440
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!
18.01.2019, 22:35
lesli
3159
IZVORNA PORUKA: dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR
Ja pre neka 2 meseca podigla akcije u pošti, nešto sam se zadesila tamo, reko ajd da vidim koliko ima. Kaže teta par hiljada (ne sećam se koliko) i devedeset_ dinara. A D stajao pored mene, S trči po pošti standardno, igra se sa našim portirom, i D nije dobro čuo od te jurnjave. On je čuo devedeset_. I Kaže meni, devedeseeet?? ja kažem da, deveset_ (misleći na dinare, i misleći da je on čuo i onih par hiljada pre). On opet, devedeseeet? mi ga svi već čudno gledamo, jer je ponovio jedno tri puta reč 90. I na kraju kaže on 90 hiljadaaaa? A mi svi u smeh On je mrtav ozbiljan pomislio da se skupilo 90.000,, mada jes mu bilo čudno, ali što je babi milo to joj se i snilo
Car 😂😁
28.02.2019, 10:19
Sanidej
1877
Ima neka sica od aerodroma, mislim da nije ni 1000 din.