cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

08.03.2014, 13:30

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Samo pogledajte za koga sam ja glasala, i eto vam odgovora user posted image To su sve naše trudnjače.

I ja sam ostavila komentar na FB za Mella Cosmetic :) Valjda je to dovoljno za ucesce!? user posted image NIsam se nikada time bavila pa ne znam tacnu proceduru...

Dunja, poslala sam ti zahtev za prijateljstvo...A ostalima ne zna pravo ime. Ja sam isto i tamo Jeltje.

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

clock-img

08.03.2014, 13:40

clock-img

degu

pencil-img

11332

Jeltje lajkuješ RR stranicu, lajkuješ stranicu sponzora i staviš komentar i to je TO user posted image
Ja nikako ne vidim tvoj komentar user posted image

< Poruku je uredio degu -- 8.3.2014 13:45:28 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

08.03.2014, 13:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30529

Ja vidim Jeltje komentar i glasala sam. FB malo kasni, ali videćete ga sigurno.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

08.03.2014, 14:03

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

E super, lajkovala sam RR jos juce, a Mella C. sam isto lajkovala i ostavila koment...Juuuupi :)

Hvala za lajk Dunjci i Degu...I ja sam Degu tvoj koment lajkovala user posted image

clock-img

08.03.2014, 14:08

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Sve sam lajkovala i lajkovacu user posted image Kad je objava dobitnika? ne vidim...

clock-img

08.03.2014, 14:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30529

Klari, u ponedeljak u 10 ujutru na RR FB stranici.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

08.03.2014, 15:20

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Ja nemam nalog user posted image baš mi je žao a tako bih glasala za vas. Srećan vam 8. mart.
Mene su moji đaci iznenadili poslali mi po taksisti cvećeuser posted image baš lep gest od njih.
user posted image biće snajki i ja čekam devojčicu.

clock-img

08.03.2014, 15:31

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

user posted image za snajke, vec se svekrve zabrinule. Ja se rukovodim Dunjom u lajkovanju!

clock-img

08.03.2014, 15:38

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Miko, divno, bas divno user posted image Kom razredu si razredni staresina?
Ne znam koja je koja na FB, saljem sada redom zahteve za prijateljstvouser posted image

clock-img

08.03.2014, 15:45

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Klarita ako sam dobro skapirala mi smo prezimenjakinje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.03.2014, 15:58

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Klarita ja sam razredna II godini poslovnih administratora i baš smo se lepo slagali, dobri su đaci na polugodištu samo dve nedovoljne ocene.user posted image

clock-img

08.03.2014, 16:42

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Olga, yea, al' po muzevljevom prezimenu,ja sam si i svoje zadrzalauser posted image
Miko, super, vratices se Boze zdravlje, da ih "izvedes". Ja nemam staresinstvo,a nisam prihvatila zbog iskustva, tj neiskustva user posted image

clock-img

08.03.2014, 16:51

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Klarita ne verujem da ću ih ja izvesti, dobili su drugu razrednu a ja ću zamoliti direktora da me bar prve godine poštedi starešinstva, inače oni su mi druga generacija, kod nas samo starije kolege mogu da "odbiju" starešinstvo (što i rade) a za nas mlade nema hoćeš nećeš.

clock-img

08.03.2014, 16:57

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Kod nas je bila neka inspekcija pred kraj skolske godine i "nasli zamerku". Razredni staresine mogu biti samo oni koji imaju polozen drzavni ispit (ja ga nemam i to me "izvuklo") jos i da razredni staresina moze biti samo onaj koji predaje tom odeljenju, sto ,bar u mojoj strucnoj skoli, stvara problem. Postoji niz predmeta kojih ima recimo tri godine, pa nema u cetvrtoj, ili ima samo u prvoj, samo prvoj i drugoj... ja konkretno predajem predmete kojih ima u 2.3.i 4. razredu. tako da svakako ne bih mogla da uzmem staresinstvo od prvog razreda. Jedino da preuzmem od nekoguser posted image Zaista nemam iskustva, pa se ne bih petljala jos uvek, a i dok mi deca ne priporastuuser posted image sto ce verovatno i biti dok me pozovu iz ministarstva prosvete.

Olga, brate user posted image sad smo frendoviuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 8.3.2014 17:00:08 >

clock-img

08.03.2014, 17:15

clock-img

Anoniman

Glasala i ja za sve vas user posted image

clock-img

08.03.2014, 17:19

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I ja sam glasala,i za one koje znam a i za one kojima neznam pravo imeuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

08.03.2014, 17:21

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Lepojke srećan vam 8 mart user posted image
Nemam fb inače bih glasala za sve vas. Nagrade su super user posted image
Lepto ono neverstvo me je skupo koštalo,sad nas neće nijedan momak user posted image
I vi meni baš nedostajete,od danas ću da budem opet aktivno-dosadna user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

08.03.2014, 17:26

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: Klarita

Olga, yea, al' po muzevljevom prezimenu,ja sam si i svoje zadrzalauser posted image

pa onda sam sa muzem ti prezimenjak a to ti je veza pa nemas pojma kolka
i da si cutila mi o familiji jasno user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.03.2014, 17:49

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Glasala i ja za sve vas user posted image

Hvala Unina mamo i hvala Serpice...ja sam Jeltje i ovde i tamo, a zovem se Jelena user posted image

clock-img

08.03.2014, 17:50

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

Jole, hvala i tebi srecan 8.mart user posted image

Gde si se skrivala ovih dana?

clock-img

08.03.2014, 18:01

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

I od mene ste dobile lajkove user posted image

clock-img

08.03.2014, 18:03

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Jelt user posted image
mnogo smo se raskitale ja i moja devojka user posted image Počela sam sa pripremom torbe za porodilište,polako ali sigurno,gledam kolica i autosedišta itd...I dalje imam one lažne kontrakcije i pritisak na bešiku,pa ću bogami malo da se primirim.
Šta ima novo kod tebe user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

08.03.2014, 19:14

clock-img

degu

pencil-img

11332

Hvala vam svima na glasićima user posted image Do kad traje glasanje?
Jole i meni su krenule te kontrakcije, baš je gadan osećaj, al čitala sam da su potpuno normalne i da ih imamo skoro sve, samo neka oseti, neka ne, a opet mi se ne sviđaju ni malo user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

08.03.2014, 19:15

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

Wow Jole, ti si super skoro si sve pripremila za bebu. user posted image

Ja jos nista, mislim imam sve od sitnica i odece, pelene, flasice, cucle itd., a od krupnih stvari samo kolica i mogu ti reci da me ozbiljno uhvatila frka, cak sam malo i u depresiji, jer mm jos nije nasao posao u Holandiji, a ima fore do kraja meseca, pri tom se termin opasno priblizava i jako me hvata panika da necemo biti spremni za bebu. A treba tamo gde budemo (mada mi se sve vise cini ovde, a ne u NL) da okrecimo, kupimo krevetac, komodu, kadicu i sve te krupne stvari...Joooj, danas sam bila na ivici suza...bas mi se skupilo....iako me svi tese da ce biti sve ok i da cemo sve srediti do maja...Ali sta ako se prorodim pre termina? To mi je najgore, da me uhvati pre vremena, a ja nisam spremna ili on nije...i ne smem ni da razmisljam...Valjda ce ipak sve biti ok...user posted image

Mogu ti reci da i mene hvataju kontrakcije bas cesto i isti taj osecaj da moram odmah u wc...i najgore mi je kad sam napolju, onda idem ulicom i mrstim se i samo trazim neki kafic. Zato i ti malo uspori, bolje je biti blizu kuce kad uhvate te glupe kontrakcije...user posted image ...Ja imam u zadnje vreme jos jedan problem, a to je da me uzasno bole prepone i donji deo kicme, odem do grada i ne budem dugo,a kad se vratim osecam se kao razglavljena i ne mogu dugo ni da sedim...ma uzas....Valjda me sve to pritiska, pa se i osecam nekako depresivno. user posted image

Veliki ljuuub draga user posted image

clock-img

08.03.2014, 19:18

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

IZVORNA PORUKA: degu

Hvala vam svima na glasićima user posted image Do kad traje glasanje?
Jole i meni su krenule te kontrakcije, baš je gadan osećaj, al čitala sam da su potpuno normalne i da ih imamo skoro sve, samo neka oseti, neka ne, a opet mi se ne sviđaju ni malo user posted image

Degu, evo napisah i ja gore o kontrakcija, mene uzasno muce i nerviraju. user posted image

A cini mi se da je Dunja rekla da ce u ponedeljak u 10h na RR fb-stranici biti objavljeno ko je dobio paket, tako da pretpostavljam da do tada i moze da se glasa. user posted image