cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

09.03.2014, 12:00

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

i ovaj mm nikako da dobije posao da mi lakne

Jeltje, polako..kada se najmanje nadamo neke stvari nam se dese i iznenade nas user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

09.03.2014, 12:26

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

IZVORNA PORUKA: ivaMark

i ovaj mm nikako da dobije posao da mi lakne

Jeltje, polako..kada se najmanje nadamo neke stvari nam se dese i iznenade nas user posted image

Hvala ti puno draga i iskreno sa nadam da ce biti tako i da ce se sve na kraju srediti, ali trenutno me uhvatilo to neko lose radpolozenje, valjda i kako je trudnoca veca pa me sve boli i jos dodadno me opterecuje ta neizvesnost. I onda krene ono - 'hiljadu zasto, hiljadu zato'

A inace sam po pripofi optimista i vedra sam osoba, ali svima valjda dodje tih problematicnih 5 min :(((

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

clock-img

09.03.2014, 12:27

clock-img

Fidelity

pencil-img

98

Buba, Suboticanka... velikiuser posted image
U finisu smo user posted image

Ja sve nesto mislim da ce naredne nedelje bebac napolje..U utorak na pregledu bas jedva cekam da vidim dali je grlic iole otvoren. U 34.nedelji je bio uloziv za prst i skracen..
Mada kontrakcija nema uopste a i beba je visoko i ne gura.
Videcemo...

Ostale debelineuser posted image

clock-img

09.03.2014, 12:33

clock-img

Mara1986

pencil-img

411

Jao zene moj muz od jutros dobio sindrom "gnezdenja" riba kucu od plafona do poda... a ja odmaram jer ovaj mali udara dole za sve pare

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

clock-img

09.03.2014, 12:36

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

Mile, Dunja, ja sam vam vec pisala za te bolove da ih imam odavno i rekli su mi od rasta materice i istezanja lgamenata. Popijte mg i ubrzo bol prestaje.

clock-img

09.03.2014, 13:15

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ženskiceeeee user posted image
Veverko da znaš da su nezgodne i kod mene imaju veze s punom bešikom,zato mi noću baš teško bude,konstantno mi je tvrd stomak,al što kažeš sve je to normalno,sad sam se pomalo i navikla,mada da nisam onaj put otišla do klinike verovatno ne bih bila mirna. Sad mi je jasna granica između lažnih i pravih,kažu da prave booooole user posted image Nego tebe i mene baš poterali poklončići hehehe user posted image
Jelt dušice pa nisam ni ja skoro ništa kupila,samo gledam i upoređujem cene i iskustva. Biće sve,samo polako,neće naše bebane da ostanu bez potrebština,ništa ne brigaj user posted image
Dunjči,Lepto bolje što ih nemate user posted image šta ima novo kod vas?
Prijo (ako mi oprostiš user posted image ) super što si mi rekla za torbu,ionako sam se dvoumila da li da nosim jednu staru,što je secam na putovanja,baš mi je zgodna a i nije šteta ako se upropasti,pa ću kasnije da kupim za bebu. Šta ja znam,ne deluje mi baš rano za pripremu za porodilište,do kraja meseca bih spremila sve,pa kad uđem u deveti da budem mirna. Ionako nemam šta drugo da radim a po prirodi sam teeeežak planer (devica) user posted image
Bubo,Subotičanka,Fidelity još malo user posted image baš se približilo!
Maro kako si user posted image pusti ga nek čisti,a ti sve četiri uvis user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

09.03.2014, 14:19

clock-img

Fidelity

pencil-img

98

Maro user posted image Ako, samo neka cisti. Sto ovog mog malo ne uhvati taj sindrom..Ja mislim da on ni svestan nije da ce uskoro da nas bude cetvoro.user posted image

Buba..tebe nema na spisku III tromesecja...user posted image tek malopre videh.
Drzim palceve da krene sto pre i da gnjavis user posted image user posted image

clock-img

09.03.2014, 14:26

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Samo nek su nam muževi vredniuser posted image od kako sam user posted image mm sređuje kuću (ako to možemo nazvati sređivanjem) ono što je dobro da sada i sam primećuje neke stvari koje sam ja ranije govorila, kad je sređivao kupatilo pa sa otvorenih polica morao skidati sve bočice, parfeme, kremice...... sam je rekao da zovemo majstora da nam napravi ormane za kupatilo a dok sam ja to govorila bilo šta fali policama, i tako bukvalno za sve što je meni smetalo dok sređujem on sad primećuje. Tako da sam ja vrlo zadovoljna razvojem situacijeuser posted image

clock-img

09.03.2014, 14:53

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Miko dok ne vide sami,ništa ne veruju user posted image

clock-img

09.03.2014, 15:13

clock-img

Mara1986

pencil-img

411

Ma ovaj moj cisti oduvek i picajzla je kao ja pa mi super.Danas je oribao celu kucu ja samo palila ves masinu a on sirio ves mislim da ga malo hvata panika da sve bude cisto i spremno za bebu mene sad panika za to popustila... ali sam je imala pre ... inace mi uvek tako dohvatimo zajedno nedeljom da radimo generalku a ja sad nisam od pomoci pa mi ga malo zao .... mada ja wnam njega da ce do porodjaja da je oriba jos 100 puta :-)

clock-img

09.03.2014, 15:38

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: Mara1986

Jao zene moj muz od jutros dobio sindrom "gnezdenja" riba kucu od plafona do poda... a ja odmaram jer ovaj mali udara dole za sve pare

user posted image nadam se da će i moj kad dođe vreme :D
Jolence poklončići su me baš obradovali, hehe htedoh reći da nam okačiš sliku tog grudnjaka, mislim kako stoji user posted image Pa da, znam i ja da su normalne al nisam mirna nikako, nekako imam utisak da opominju da se primirimo. Ima veze i kad se preforsiramo. Dunja oseti se onako neprijatnost u stomaku i materica se zgrči, bude tvrda kao kamen, par sekundi i prođe. Ne boli ništa.
Miko bravo za devojanu, nikako da kažem user posted image i moj sve sređuje, zadnji put je picnuo kupatilo samo tako user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

09.03.2014, 17:00

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Degu nije mi još stigo,jedva čekam user posted image user posted image a ti kad stigne javi kakav je steznik,možda ga kupim,ali sam htela onaj što prekriva ceo stomačić.
ne bih baš toliko plašila žene na forumu s razgolićivanjem user posted image
Moja bebi je baš besnulja ovih dana,ne staaaaje,ljubi je majka user posted image

clock-img

09.03.2014, 18:35

clock-img

dunja RR

pencil-img

30529

Drugarice drage, ja se subotom naradim po kući (ne stižem tokom nedelje, posao, školica ..), i onda nedeljom malo prošetam, i odspavam dobrooo, da skupim snage za sledeću nedelju. Skuvala sam čorbicu od raštike (puna gvožđa) da imamo za dva dana, i sada ću malo da raduckam jer sutra imam neke sastanke, pa neću stići da završim redovne stvari što se posla tiče.

A najvažnije danas je to, što nagovorih jedva mm da kaže svekijevcima. Pokazali smo im na skype stomak i rekli da je dečkonja. Ja nisam čula tu prvu reakciju jer je mm imao slušalice, ali mm kaže da su plakali od sreće. Posle sam se ja čula sa njima preko skype, pa su me blagosiljali do neba, a svekar mi je zabranio da radim user posted image , da dižem ništa teže od kašike, da se sklonim od računara da ne zračim bebca, i tako ...Zaova mi je posle javila da su van sebe od sreće.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

09.03.2014, 19:01

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

user posted image za Dunju i familiju. Mogla si da sacekas jos malo pa da im javite da je stigla beba! Hahaha, zamisli tog dozivljaja! user posted image

clock-img

09.03.2014, 19:12

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Degu user posted image , mm je zove dama i danas mi je puštao Breninu pesmu Dama iz Londona kaže da je kad sam mu rekla da je devojčica odmah pomislio na tu pesmuuser posted image
Jole da znaš ništa ne vredi dok sami ne iskuse, mm nije ranije sređivao kuću a sada mi neda da pipnem čak i kad počnem nešto da radim stalno me opominje, ja ga odmah poslušam i njemu prepustim. Kakve grudnjake i steznike spominjete ja bih trebala da kupim novi grudnjak ali pošto ja nisam naročito obdarena (nosila sam 75B) mislim da će mi sada biti dobar 80, nešto mi se ni u trudnoći nisu povećale grudi.

clock-img

09.03.2014, 19:35

clock-img

tillia

pencil-img

310

E i ja bas pomislih na grudnjak. mozda bi trebala uzeti neki bez zice.a da,grudi ce poslednje narasti!

Dunja,mogu zamisliti reakciju!

clock-img

09.03.2014, 21:55

clock-img

sansa

pencil-img

464

Joj evo i ja da Vam se javim..kod mene sve po starom nema novosti pa se i ne javljam ..samo Vas slusamuser posted image
Mene nesto steglo skrooz na skroz, grlo , kasalj, nos ..nego resih da probam sa propolisom prvo imam domaci i do sad nikad nije zakazao...i detetu ga dajemuser posted image
Ah da imam jednu novost..saznali smo pol bice user posted image user posted image curics Tarauser posted image user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

clock-img

09.03.2014, 22:01

clock-img

degu

pencil-img

11332

o Sansa, još jedan curetak, stiže pojačanje user posted image
Dunjči suze su mi krenule zbog tvojih svekijevaca, divni su user posted image
Ja sam rekla mom bratancu koji ima 3 i po godine, sav je uzbuđen, mazi stomak, pa nasloni glavu da sluša bebu i kaže da će da čuva sestru i da joj priča, da joj da sve, kolica, krevetac čak i dude user posted image al ima gomilu pitanja, baš nisam bila spremna na to: Otkud beba u mom stomaku? Što je u stomaku, kako će da izađe? :D skrenuli smo mu malo misli pa nije dobio odgovor, al sam malo ostala zbunjena, šta da mu odgovorim :)))

< Poruku je uredio degu -- 9.3.2014 22:04:48 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

09.03.2014, 23:18

clock-img

Fidelity

pencil-img

98

Vidim vec se traze snajkeuser posted image moracu da se aktiviram ...user posted image

clock-img

09.03.2014, 23:29

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Fidelity opasne su ove majke sinova pravo da ti kažem,za sitnicu su se odrekle moje devojčice,biraju nove snaje user posted image
Dunjči mnogo mi je drago,mogu da zamislim kako im je bilo,verovatno neće da spavaju od uzbuđenja user posted image user posted image Sad će paketi da budu duplirani user posted image

clock-img

10.03.2014, 08:07

clock-img

pari

pencil-img

6778

dobro jutro! kako ste?
koliko mi je subota bila super, toliko mi je nedelja nešto bezveze prošla, ništa nisam radila, gledala tv...nisam šetala...ne volim kad mi tako protekne dan...jedino pametno je što sam ujutru išla na jogu...

jeltje, drži se, biće to dobro na kraju! a svima nam dođe 5minuta pa čak i da smo najoptimističnije osobe...to je normalno...proći će...
maro, kako se držiš? samo ti odmaraj!
dunja, super što ste rekli novost, sad mogu i oni da se raduju user posted image

sitnice i emocije čine život...

clock-img

10.03.2014, 09:00

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dunja,rasplaka me! Divno sto ste javili svekijevcima!user posted image
jos nedelju dana do prvog uz,jedva cekam! mene vrat i ramena bole,ukocena sam..mrzim to..to mi je boljka! od kompa,a nista ne vezbam!
sansa,super za curicu!user posted image

clock-img

10.03.2014, 09:27

clock-img

Mara1986

pencil-img

411

Dunja hvala Bogu mali ce jos malo pa u skolu :-) trebali ste jos da cekate :-) ja preko cele nedelje imam gomilu obaveza neznam kako cu sve stici,ali mislim na vas. Jole vec smo krenule da budemo prave rospije jbg. to je valjda u prirodi kod buducih svekrva ;) nismo mi krive :-)

clock-img

10.03.2014, 11:06

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Dunja, super sto ste im rekli...neka uzivaju malo u iscekivanju porodjaja user posted image

Jole, evo ja ne znam jos uvek pol user posted image a i mislim da necu biti "zla" svekrva...a ako je devojcica...onda i ja trazim zetonju user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

10.03.2014, 11:19

clock-img

Fidelity

pencil-img

98

He he..Jole..ja videh da pominju neko neverstvo al ne znam o cemu se radiuser posted image
Mi smo modernih shvatanjauser posted image

Uh..sva sam otecena.. bride mi ruke i noge..