Poslednji tekstovi

Da li je stresnije odgajati dečaka ili devojčicu?
Iako pol sam po sebi nije presudan, neka istraživanja ukazuju da tipovi izazova mogu da se razlik...
Odgoj i razvoj

PONAŠANJE DECE KOJE RODITELJI NE SMEJU DA IGNORIŠU
Odgoj dece nije lagan, ali mnoge stvari u detinjstvu utiču na to kakvo će dete biti kada odraste.
Odgoj i razvoj

šta ima novo kod vas?
) super što si mi rekla za torbu,ionako sam se dvoumila da li da nosim jednu staru,što je secam na putovanja,baš mi je zgodna a i nije šteta ako se upropasti,pa ću kasnije da kupim za bebu. Šta ja znam,ne deluje mi baš rano za pripremu za porodilište,do kraja meseca bih spremila sve,pa kad uđem u deveti da budem mirna. Ionako nemam šta drugo da radim a po prirodi sam teeeežak planer (devica)
tek malopre videh.
mm sređuje kuću (ako to možemo nazvati sređivanjem) ono što je dobro da sada i sam primećuje neke stvari koje sam ja ranije govorila, kad je sređivao kupatilo pa sa otvorenih polica morao skidati sve bočice, parfeme, kremice...... sam je rekao da zovemo majstora da nam napravi ormane za kupatilo a dok sam ja to govorila bilo šta fali policama, i tako bukvalno za sve što je meni smetalo dok sređujem on sad primećuje. Tako da sam ja vrlo zadovoljna razvojem situacije
Sad će paketi da budu duplirani