writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

16.03.2014, 12:39

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

jao Klarita, potpuno te razumem sto se tice hemorroida, dobro je da su prosli user posted image moj je i dalje tu, doduse smanjio se i prestao da boli i krvari, nadam se da ce do porodjaja skroz proci...

mene uzasno boli kicma cim malo duze sedim ili hodam, al izdrzacu jos malo i stize bebac user posted image

sve vas user posted image

clock-img

16.03.2014, 13:03

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Dan devojke..mislim meni je jutro..user posted image
od kako sam trudna sanjam non stop, svaštauser posted image .
Gorušica kako koji dan..al je generalno tuuser posted image .
user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

16.03.2014, 14:32

clock-img

Milica cica

pencil-img

887

Pa i meni je jutro, po drugi putuser posted image
I ja tako sanjam svašta nešto, valjda su to trudnički snoviuser posted image
Inače žene kako ste? Mi guramo polako, brojimo dane, sad se zadišem i kada jedem, sama sam sebi smešnauser posted image

clock-img

16.03.2014, 15:02

clock-img

Suncepravde

pencil-img

610

Cao trudnice!
Evo da se javim,bila sam danas u setnji i posle toga sam osetila blagi bol kao kad treba da dobijem.Da li je to normalno,tj jesu li to kontrakcije? Inace sad sam 33+1 nedelja

clock-img

16.03.2014, 15:40

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Suncepravde, odmah u horizontalu...nista strasno, ali je upozorenje da si malko preteralauser posted image

Poc, zeno, da...i ti si nadrljala sa "napastima". Nisu se ni meni povukli, malo se smanjili i prestali da jako bole. Osecam ih, ali mogu da ustajem,hodam, sedim (na kant user posted image )

Sitno brojim, sitno...radujem se bas! Moracu da se pozabavim pakovanjem torbe, jer spremila sam i pokupovala sta mi treba, ali nisam spakovalauser posted image

clock-img

16.03.2014, 15:47

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Karlita ti ko ja sve spremno samo da se popakuje. Ja nisam mogla iscekati kad cu da se pakujem za porodiliste a sad mi se nikud ne ustaje iz sedeceg polozaja, ne mogu da verujem da mi je to toliko teskouser posted image

Ciklama i ja svasta sanjam ali mozda smo previse u trudnoci optereceni svime pa zato, ja sam za gorusicu pila po casu mleka i mogu ti reci da je odma prestajala, pokusaj mozda i tebi pomogne...

< Poruku je uredio jovana jojo -- 16.3.2014 15:48:58 >

clock-img

16.03.2014, 18:03

clock-img

Mara1986

pencil-img

411

Cao devojke ja samo da mahnem.... danas sam odmarala za sve pare kao i mm i baš nam je bilo lepo... vreme bilo super i od jednom sruser posted image ... ali to nam nije pokvarilo dan user posted image napravila sam gomilu kompota i sve smo pojeli.... pa,pa do daljnjeg user posted image

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

clock-img

16.03.2014, 21:22

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

user posted image Zenske cao..pisem s moba pa je malo nerazumno. Ja bila na uz,dr mi reko da bebi kasni 10 dana pa sam se malo zabrinula. Sl nedelje radim proteine iz krvi i mokrace zbog oticanja nogu i ruku. Sta kazete jel tih 10 dana nije strasno? Ljubim vad sve

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

16.03.2014, 21:36

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Jole user posted image verujem da 10 dana nije mnogo, verovatno ti je o bila kasnije oni računaju da ciklus traje 28 dana a meni recimo traje 32-35 dana. Nemoj se sekirati sve će biti uredu, negde sam pročitala da odstupanja od 2 nedelje više ili niže nije problem.
Što se tiče oticanja probaj da smanjiš slano.

clock-img

16.03.2014, 21:50

clock-img

Milica cica

pencil-img

887

Jole ne brini normalno je i do dve nedelje user posted image

clock-img

16.03.2014, 22:06

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: Suncepravde

Cao trudnice!
Evo da se javim,bila sam danas u set_nji i posle toga sam oset_ila blagi bol kao kad treba da dobijem.Da li je to normalno,tj jesu li to kontrakcije? Inace sad sam 33+1 nedelja

Sunce user posted image ja takve bolove imam od početka, sad stvarno ređe al naiđu tu i tamo, navikla sam već.
Ja sam danas bila na babinama kod jedne lepe bebice, joj kako su slatki user posted image
Cico još malo i sići će ti deca sa želuca user posted image

< Poruku je uredio degu -- 16.3.2014 22:07:50 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

16.03.2014, 22:44

clock-img

Fidelity

pencil-img

98

Nije me bilo par dana, zakacila sam neki virus izgleda. Tri noci me tresla groznica, nisam spavala, nisam nista jela dva dana. Jedva sam se malo povratila danas..Dr.mi prepisao palitrex.
Bas mi je ovo trebalo kad porodjaj moze svaki dan da krene.

Juce me je pregledao, samo jedan prst otvorena. Na UZ sve ok.
Jos je visoko beba..i bas nezgodno gura..sve me boli oko zeluca.

Sutra opet na pregled i CTG...

Laku noc svimauser posted image

clock-img

16.03.2014, 23:19

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Jole, ne brini!!!!
Trudnice, uživajte sa vašim stomačićima!!!

clock-img

17.03.2014, 08:21

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Dobro jutro debelice!

MI smo zvanicno od danas u devetom mjesecu....jos pune 4 nedjelje do termina. Bila sam bas lose nekoliko dana, al mi se nekako povratila energija, jos kad vidim ovo lijepo vrijeme bas se radujem i porodu i bebici....jedva cekam...

Jole ne brini, i meni je Andrea kasnila po uz al kod mene je sigurno bila kasnije ovulacija....10 dana nije strasno, strasno je mjesec dana ili vise...a to je jako rijetko...opusti se i uzivaj....bitno je da se beba konstantno razvija i napreduje....bice to sve ok.

Ostale trudnice poljubac za vas! Lijep dan vam svima zelim!

clock-img

17.03.2014, 08:28

clock-img

Milica cica

pencil-img

887

Jutro i od meneuser posted image LO bravo, konačno deveti, još malo i eto bebeuser posted image Kod nas divan dan, a mi leškarimo, to nam je što nam je, moramo još malo.

clock-img

17.03.2014, 08:59

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

LO cestitam na 9-tomuser posted image jos samo malo:-)
P.S. bicemo na balonima pa ako budete negde skitali svratite.

clock-img

17.03.2014, 10:48

clock-img

Anoniman

Lo super,
Jole duso no sikiriki,kazu da i do dve nedjelje bude + ili -
Sunce kako si danas.
Ja na poslu normalono funkcionisem,ali popodne nikuda ne mogu...Najvise mi prija lagana setnja,a vrijeme idealno za to...

clock-img

17.03.2014, 11:23

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Dobro jutro user posted image
Miko,Mico,Anči,LO,Cece user posted image hvala vam,malo se umirih,baš sam čitala i ostala iskustva,vidim da uz hoće da greši,ali ipak nisam mirna,videćemo za dve nedelje.
Kako ste mi vi debelice,šta ima novo? LO,Mici i Fidelity se baš usitnilo,kakav vam je osećaj user posted image

clock-img

17.03.2014, 11:31

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

Jutro zenske, mene moja stidna kost i dalje boli, tesko sedim i hodam user posted image
Jole, ne brini, nije to nista 10-ak dana, ali pritisak i proteinourija su vrlo bitni i kontrolisi ih. Da, izbaci slano, dizi noge u vis, meni oticu kad popijem vise kisele vode, To je ovde neko pisao i skontala sam da je i kod mene tako user posted image

clock-img

17.03.2014, 11:40

clock-img

lavica28

pencil-img

172

Nisam imala net par nedelja i bas ste mi nedostajle!! Nemam pojma sta se desava, trebace mi puno da vas iscitamuser posted image ali dobro, sta i onako trudnice da rade!! user posted image

Mi smo dobro, 04.03. smo bili na Uz i dalje smo napredni za dve, tri nedelje, rekla doca praticemo. Tako da idem sutra da vidim hoce li mi zakazati novi Uz.

Pozdravljam sve mame i buduce mame i kuckamo se user posted image

Bebac se redovno mrda po ceo dan i nocu budi samo tako, sve mi je teze da sedim pa i lezim, haos user posted image

clock-img

17.03.2014, 11:45

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Lepto i mene je bolela u tom periodu,možda si se malo preforsirala,leškari user posted image
Meni nije od kisele,ne pijem je,doduše slano jedem pa se trudim da omanjim što više. Pritisak redovno merim,a videću ovih dana i proteine da proverim,u krvi su mi niski,a u mokraći nisam do sad proveravala (valjda ne sme da ih ima uopšte,jel tako? )
Lavice baš te nije bilo dugo user posted image baš te briga ti bar ideš u školicu,nisi neuka ko ja user posted image Puno poljubaca za tebe i mrdka user posted image

clock-img

17.03.2014, 11:53

clock-img

lavica28

pencil-img

172

Pozdrav Jole!! Bas me nije bilooo!!

Jos dva casa i gotova skolica, bilo je super, kreni sada ako nije kasno, znaci, veruj mi, pogotovo za nas prvorotke! A i to mi je razlog da se sredim i prosetam do grada mimo drugih obaveza! user posted image Poslednji utorak u martu idemo u porodiliste, jedva cekam! Odoh sada do grada da resavam lk i promenu prezimena, da zavrsim i to cimanje dok ne stigne bebac! Ljubim vas sve user posted image

clock-img

17.03.2014, 11:54

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Jutro dan trudnice kako kome.user posted image

Ja sam se sad vratila od interniste pa se istusirala i sad da vam se javim. Sve je ok, EKG dobar, pritisak 100\60, secer,keatinin,faktori koagulacije sve dobro, malo u urinu znakovi na secer mrsavim jer me je grip unistio u ovoj trudnoci pa smo zakljucili da je to od prehlade mrsavljenje jer nisam imala apetit i slabije sam jela. Za 3 meseca samo 1kg sam se ugojila i to je izgleda beba dobila a ne ja, i neka je nek uzima sve sto joj treba dok je u trbiuser posted image
Sutra idem kod gin. samo da ubaci sve ovo u karton i to je to ja mislim da vise necu ici kod njega nego pravo u bolnicu, mozda odem na CTG samo.

Spakovala sam bebine stvarcice kad dodje mm po mene a moje cu danas, moram da se nakanim nema smisla vise otezatiuser posted image

Ostale trudniceuser posted image

< Poruku je uredio jovana jojo -- 17.3.2014 11:58:07 >

clock-img

17.03.2014, 11:56

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Jole ne brini previse, znam da ne mozes da mislis o tome, brini ali u manjoj meriuser posted image dizi noge uvisuser posted image i sto manje slano jedi cak ako mozes i skroz neslanouser posted image

clock-img

17.03.2014, 12:41

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

evo i mene,stigla sa putesestvija! od pola 7,prvo brisevi,vadjenje krvi,sa sve cerkom,koju sam morala da vodim kod dr jer je nocas imala 39,2.. i stigla sam na uz,napokon!! sve je u redu!!user posted image user posted image user posted image
po menst. 10 nedelja, po uz 10+4,kaze dr sve je odlicno,srce kuca,dovoljno vodice,posteljica na zadnjem zidu i tako..dobili smo i slicicu,cerka je bila odusevljena,moja beba,moja beba!
sad mi je laknulo! jos da mi cerka ozdravi,opet upala uha...a operisali treci krajnik pre mesec danauser posted image