cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

19.03.2014, 10:16

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Sta je Jole? Moja kafa ne valja user posted image A i Klarita ponudila jednu! user posted image

clock-img

19.03.2014, 10:19

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

LO izvini prijo,sanjiva sam,nisam videla da si metla kafu user posted image user posted image
Ooooodlična je user posted image
kakvo je vreme kod vas,ovde je prelepo,bogami ću da šetkam posle,krofne mi na nogama malo splasle user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

19.03.2014, 10:21

clock-img

degu

pencil-img

11332

LO evo ja ću popiti tvoju kafu kad se ova Jole nećka user posted image
Kod nas je vreme grozno, oblačno, hladno...probudih se sa glavoboljom.
Valjda će se prolepšati još do kraja dana.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

19.03.2014, 10:24

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Veverice kazu poslepodne razvedravanjeuser posted image

clock-img

19.03.2014, 10:25

clock-img

little_one

pencil-img

4663

KOd nas se natmurilo nesto, toplo je, bile malo napolju pa baba preuzela dalje da se igraju a ja usla u kucu da dignem malo noge user posted image AL bas je pi, nema sunca....al sutra ce valjda sunce ponovo!

Degu, da nisi obecala curu pile bi mi kafu i cesce ko prije, a ne ko ova Jole, samo sacuje prije a ne vidi kad se kafa ponudi user posted image

clock-img

19.03.2014, 10:26

clock-img

degu

pencil-img

11332

Hehehe hvala Maki, prognoza mi je vrlo važna jer je ovo moje dete na mamu meteoropata user posted image
LO daleko si mi user posted image ja sma priju rezervisala u NS-u, već su nam se i deca upoznala user posted image

< Poruku je uredio degu -- 19.3.2014 10:28:01 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

19.03.2014, 10:27

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

I mene glava po malo boli, duva vetar bas se pokvarilo vreme

clock-img

19.03.2014, 10:43

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

Vreme je uzas,kod mene je i hladno.valjda ce sutra opet sunce.

clock-img

19.03.2014, 10:46

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Eto poče beba da mi štuca od ovog prozivanja user posted image user posted image

clock-img

19.03.2014, 10:48

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Vidim "pricate" o vremenu, pa da prijavim, kod nas suncano, lepota...ali setnja je rezervisana za popodne sa mojom cerkomuser posted image koja me jutros pitala dok smo piskile zajedno (ja na solji ona na nosi): ,,Mama, a, neces li ti da iskakis Nikolaja?" user posted image

clock-img

19.03.2014, 10:55

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Klara je legenda user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2014, 11:00

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Kazu ovo vreme sa severa posle se pomera na ostale krajeve

clock-img

19.03.2014, 11:01

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Maki kako si nam ti user posted image

clock-img

19.03.2014, 11:02

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Odlicno , samo da tako I ostane. Kako sam davno bila na RR

clock-img

19.03.2014, 11:09

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

ahhahaha...decije ideje...

clock-img

19.03.2014, 13:01

clock-img

World

pencil-img

4234

Gdje ste trudnice, kod nas neko uzasno vrijeme, pocinje oluja.. Ako nekog zanima, za zene iz RS, utrogestan se vise ne moze refundirati.. I sve tako za borbu za natalitet... crnjak.. i sta onda sa onim zenama koje ne mogu priustiti da kupuju....

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

19.03.2014, 13:11

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

World, kod nas do skoro tako bilo...sad mi malo, pa posle cete vi opet, pa tako u krug user posted image VolEm crni humor...a, i priznajte, cim se briga udari na salu, odmah svima bolje user posted image

clock-img

19.03.2014, 13:45

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ja sam se bogami utrogestana pošteno naplaćala. Kad su izbacili plaćanje participacije,meni ga dr izbacio user posted image Najgore mi je bilo kad sam koristila po 4 dnevno na početku,a nisam mogla kod dr po recept zbog ležanja,tad sam davala po 750 din na 4 dana. Ko što kaže World toliko o borbi za natalitet...tako sam se i za klomifene i pregnile namučila,al nek je na alal.
Ja dala krv i urin (rekli mi da sakupljam 24h,mislim da su se zgranuli u lab kad sam odnela punu flašu od litar i po,popišulja user posted image ) sutra rezultati,nadam se da su ok.

clock-img

19.03.2014, 15:20

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Ma da I ja dok sam ga koristila naplacala sam se participacije I sad ga koristim ali u manjoj dozi

clock-img

19.03.2014, 15:40

clock-img

World

pencil-img

4234

Ma najgore je sto su kod nas do skoro refundirali, ali sam zakljucila da je to jako malo zena znalo... I ja sam u prosloj trudnoci sasvim slucajno saznala i to od apotekarke.. A sada od pocetka koristim 4 kutije mjesecno, a kod nas je nesto skuplji, oko 9 eura dodje...

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

19.03.2014, 15:43

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

user posted image

clock-img

19.03.2014, 18:09

clock-img

Cecana

pencil-img

376

Pozdrav svim trudnicama.

Ja sam radila analize na toksoplasmosu i CMV.Toxoplasma mi je negativna a Cytomegalovirus mi je pozitivan IgG,dok mi je IgM negativan.Sad sam gledala nesto na internetu i bas se sad brinem,mada kazu da to znaci da sam imala infekciju ali da trenutno nije aktivna. Sutra idem kod dr. na kontrolu pa cemo videti sta ce reci.
Jel imala neka od vas pozitivan ovaj CMV IgG?

clock-img

19.03.2014, 22:50

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Cecana nemoj da brineš,ja kad sam radile to za vto isto sam bila zgranuta,to ustvari znači da si nekad imala taj virus,da je infekcija protutnjala ali da sada nije aktivna. Doduše,to je meni bilo za boginje kolko se sećam. Ne drži me za reč ali mislim da to to znači user posted image

clock-img

19.03.2014, 23:00

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Cecana

Pozdrav svim trudnicama.

Ja sam radila analize na toksoplasmosu i CMV.Toxoplasma mi je negativna a Cytomegalovirus mi je pozitivan IgG,dok mi je IgM negativan.Sad sam gledala nesto na internetu i bas se sad brinem,mada kazu da to znaci da sam imala infekciju ali da trenutno nije aktivna. Sutra idem kod dr. na kontrolu pa cemo videti sta ce reci.
Jel imala neka od vas pozitivan ovaj CMV IgG?

Nista se ne brini. To je nesto sto je postojalo u tvom sistemu, ali ga nema vise i nema opasnosti. IGM pokazuje prisutnu infekciju, a ti to nemas.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

20.03.2014, 08:02

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: World

Ako nekog zanima, za zene iz RS, utrogestan se vise ne moze refundirati.. I sve tako za borbu za natalitet... crnjak.. i sta onda sa onim zenama koje ne mogu priustiti da kupuju....

Vec godinu dana se ne moze refundiratiuser posted image a i za to vreme je poskupeo oko 2,5-3 KM