IZVORNA PORUKA: Klarita
Dunja, ne napisa nam nista o skolici (i majstorima)
Klari, evo me, naspavana. Sinoć sam bila ko prebijena ..
Majstori ne rekoše konkretno ko što sam očekivala, ali u principu, većina zidova bi trebalo da se lupa, da razvedu napajanje za dve peći, uvedu uzemljenje u neke utićnice, spuste ih (jer su visoko) i dodaju još 3-4 utičnice u stanu. Kada im napravim plan daće mi cenu ..
A u školici je prvi čas svih dva sata predavao dr. Živanić (on recimo važi za najboljeg stručnjaka za 4D u Beogradu).
Pričao je o fiziologiji trudnoće kroz simestre i o porođaju, detaljno sve. Mislim da je sledeći čas tema "Pravilna ishrana u trudnoći", pa zatim ide Nega kože u trudnoći. One teme koje mene interesuju dolaze nešto kasnije -motorni razvoj deteta od rođenja do prve godine, komunikacija i način stimulisanja govora itd.
Jedino što mi je smetalo što smo svi zbijeni, ja sam se bila ukočila poslednjih pola sata (sedimo na nekim plastičnim stolicama). A bebac je svo vreme udarao, kao da je oset__io da je puno beba oko njega u stomacima

. Ima nas puno, a dosta je i tata, koje se smaraju, mm sigurno neće dolaziti. Obradovao me prevoz, stigla sam do tamo i nazad i nazad za sat (po pola sata), bilo bi super kada bi uvek bilo tako brzo. Doduše do i od stanice u odnosu na stan, imam po nekih 10 minuta pešaka.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.3.2014 8:49:48 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir