Drugarice debelice, kako ste danas? Vidim da ste danas dosta aktivne na kafici ovde, izgleda da je ona zabranjena tema bila inspirativna...hahaah!!
Klarita, Lo i Ushtipak - vi ste bas usitnile i bas ste blizu jedna drugoj...
Klarita, mislim da je to super kad imas unapred zakazan carsi r i znas sve sta ce biti i kada i ne razmisljas kako ce proci i nisi u neizvesnosti da li ces pre termina ili posle, da li ces stici za epidural, hoce li tvoj dr biti tu i sva ostala pitanja koja nam unose nemir....A zaista ti je super datum
Ushtipak, nemoj da se nerviras, jer ti to svakako sada najmanje treba...narocito zbog pritiska i sto kaze Klarita zovi sestre bez pardona i trazi sve sto ti treba...pa ko ce da ti pomogne ako ne one i mama...Meni nema ko osim moje svekrve koja ce i doci iz Cacka kad bude trebalo da mi se nadje...
Jole, Klarita...pitala sam juce dr za isijas i on mi je kao i svi do sada rekao da moram da trpim i da tu nema mnogo pomoci...Preporucio mi je da pijem Beviplex, jer kao B vitamin moze da pomogne
, a onda sam u apoteci kupila Biofreeze, ali jos se pitam da li smem da ga namazem? Inace ovo je strasno koliko boli i koliko ne mogu da se krecem normalno - sepam, copam i kukam iduci ulicom, boli me na svaki pokret pa i najmanji, a jos kad se ukombinuje sa kontrakcijama to je kaaaaatastrofaaa. Do prodavnice mi treba pola sata u jednom pravcu, jer ne mogu da pustim korak vec kao puz, mic po mic...A jos jedna stvar, rece mi dr da necu moci epidural da primim ako imam isijas...Uh, to me bas smorilo
Jole, bar sam se smirila vezano za sredjivanje sobe...Jedva cekam da mm stigne veceras....Jesi li postavila slike garderobice i gde? Jedva cekam da vidim...
New Mom, sta je tebi, sta te boli toliko? I ja jedva cekam maj, da me prodju sve ove muke koje imam...narocito ovaj isijas, gorusica i kontrakcije...Mislim da cu se preporoditi..
Degu, sta ti je na kraju bilo sa tim miomom?...Jel ga imas i dalje ili kako?
Tilia, Vanavoj...barvo za UZ
I moj je juce bio super...