cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

28.03.2014, 07:14

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Dobro jutro user posted image ko pije user posted image
Vidim imate veselu temu, ja samo mogu da kažem šta to beše "odnošenje",nama je dr. zabranila jer ću prokrvariti, posteljica mi je uz zid a donji deo posteljice prekriva materično ušćeuser posted image Mada nisam sigurna da bi mm smeo i da nije zabranila.
Uštipak user posted image nadam se da tvoji hoće da te iznenade pa da ti donose sveže skuvano svaki dan a ne da zamrzavaš. Dobro je da si sredila pritisak.
Moja svekrva stvarno hoće da pomogne da skuva ali ona svaki dan kuva krompir na neki način i meso (svekar ne voli ništa drugo) a ja ne mogu da jedem stalno krompir, pa se razmišljam da skuvam nekoliko jela i zamrznem. Isto planiram za goste da napravim gibančice i zamrznem pa kad mi se neko najavi ja samo odmrznem i pečem. Ima još vremena ali treba sebi olakšati koliko je moguće.

clock-img

28.03.2014, 08:08

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Vi što se odnosite user posted image - imamo temu sex u trudnoći

user posted image

Uživajte moje user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

28.03.2014, 08:18

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Trco, kako mori da uzivamo kad vidis da vecini zabranjeno user posted image

Miko, ja pijem uvek user posted image

Ushtipak, odlicno za pritisak, mislim na to sto si sredila user posted image Verovatno ti je sve od trudnickih hormona. Nemoj da se sekiras, uskocice majka. Sestre ces da zoves bez pardona...i kakvo bre zamrzavanjeuser posted image ima sveze da ti donose i tacka. Nemoja da brines. Nervozna si od pritiska, od tm, od slinavka maleckog (je l' mu bolje? Kako se zove? ja ne znam user posted image ) jos i sva briga kako i sta...bice sve u redu.

Ana13, user posted image Trcosava ti dala temu, pa begaj tamo, vidis da ce napravis bunu medju dahijama user posted image Ja sam frigidna zena user posted image

Jole, deder, ce bude tek i toprv'user posted image

Jeltje, vidi sa dr-om smes li nesto da koristis, isijas uzasno boli, znam kako ti jeuser posted image ja sam malo na svoju ruku mazala konjsku mast i biofreez koji mi malo umire boluser posted image

LO user posted image jos maaaaaaalooooooo!

clock-img

28.03.2014, 08:38

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Jutro okruglice moje!

Kako ste mi? Imam utisak da je ovaj mart predugo tu....kao da sto godina smo u ovoj istoj temi user posted image , srecom april je pred vratima i jedva cekam....kod mene nista novo, cekamo narednu kontrolu 2gog, mada se nadam da necu ni otici tamo...al jos ce da se cuje....

Klarita user posted image josssss malooooooooooo!

Lijep dan vam zelim!

clock-img

28.03.2014, 08:43

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Klarita

Trco, kako mori da uzivamo kad vidis da vecini zabranjeno user posted image

Uživajte u trudnoći, na to sam mislila.

Sex će već doći. Da vas razumem, razumem vas.

clock-img

28.03.2014, 08:47

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Haj, žene! Kako ste?
Ja ovih dana samo čitam, retko šta pišem. Ili sam u nekoj žurbi, ili sam sa bolovima u krevetu.
Kad će maj više...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

28.03.2014, 09:47

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Dobro jutro ženske user posted image
vidim prekinusmo divnu temu,nekom svanulo nekom se smrklo user posted image
Počele smo sve da brojimo sitno,tako mi deluje....doduše čekaću ja maj sigurno,ali nekako psihički će da mi bude lakše kad uđem u april i deveti mesec,odužiše se zadnji dani.
Jelt baš super,sad ćeš moći da se pobrineš za sobicu a ima još vremena ihaaa user posted image Znam da te to brinulo. A šta dr kaže za išijas? Probaj stvarno nešto da mackaš.
Miko,Klarita,Lepto,LO,NM...ljubimo vas sve,ja i moja ženska user posted image
Eee da,mi smo juče išli u prvu kupovinicu user posted image Kupila sam nekoliko bodića,benkica,kapica,čarapica i rukavica. Za početak user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

28.03.2014, 09:48

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ocemo slike, ocemo slike, ocemo slike user posted image

clock-img

28.03.2014, 09:51

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Dobro jutro user posted image

clock-img

28.03.2014, 09:54

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Slikam obavezno kasnije user posted image user posted image

clock-img

28.03.2014, 10:02

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Joj prve kupovine....jedva cekamo slike Jole!

A razgovori premjesteni u temu...sarnula sam i ja malo user posted image

clock-img

28.03.2014, 10:04

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Joj sad me sramota,tromesečje mi je delovalo intimnije user posted image
U koju temu da stavim sličice,o pripremama za novorođenče ili prva bebina garderoba?

clock-img

28.03.2014, 10:19

clock-img

lavica28

pencil-img

172

Dobro jutro zenice! Meni je toliko tvrda stolica pa ne mogu dugo da sedim za kompom, bebac se odmah buni, jedva cekam da stigne taj lap top! I ovo pisem stojeci za tastaturom pa jurim u horizontalu! Jole super za kupovinu!
Anci znam kako ti je sa mucninama, ja sam ih imala konstantno do 4-5 meseca, cim bebac promrdao bilo je sve super!
Klarite, stvarno bas lep datum za porodjaj, mi Majske mame ima da se nacekamo.. uh bas se oduzio ovaj Mart kako vi kazete!
Ja spremala sinoc krofne, puno mi se jele, i nije me mucila gorusica za divno cudo! I evo celo jutro ih trpam ima da se nagojimo bebac i ja, ma i onako se sada ne vidi heheeuser posted image izvolte ko voli user posted image

clock-img

28.03.2014, 11:09

clock-img

degu

pencil-img

11332

Jutro debelice user posted image
Joj Lavice i mene ubi to sedenje na stolici, zato dođem, kažem par reči, ništa pametno user posted image i odem.
Cvetana i ja sam imala avanturu na početku trudnoće, videli su neku kuglastu formaciju koja je bila veća od bebe, nisu znali jel miom, jel možda bila blizanačka trudnoća, čak su spominjali i molarnu trudnoću i isto je bilo kao pratićemo, ne znamo jel može da ugrozi plod, vreme će pokazati bla, bla... U suštini u većini slučajeva miom ništa ne škodi, samo ga treba pratiti, uglavnom ako on stoji, ne raste ili raste sporo, nije problem, pogotovo ako je mali kao kod tebe.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

28.03.2014, 11:21

clock-img

tillia

pencil-img

310

Drage moje,nikako da se javim.
Bili smo na kontroli,bebice su super,rastu.Dr kaze da je sve ok.Grlic je za sada dobar.U 26.treba da odradim fetalnu ehokardiografiju.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.03.2014, 11:41

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

dan trudnice! bila sam juce na pregledu,sve je u redu,samo mi smeta dugo sedenje na poslu..dr mi je rekla da zalezem na stolici i da malko radim,pa ne radim,davace mi bolovanje!user posted image
uz za dabl mi je zakazan za 7.4.

clock-img

28.03.2014, 12:51

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Vonavoj, tilija user posted image za uz., ja treba da idem tek 10-og nikako da dočekam. Baš se odužio ovaj mart nadam se da će april brže prolaziti.
Jole user posted image za prvu kupovinu, postavi sličice da mi kojima je još rano za kupovinu uživamo dok gledamo.
Deguuser posted image

clock-img

28.03.2014, 12:58

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Jole84

Joj sad me sramota,tromesečje mi je delovalo intimnije user posted image
U koju temu da stavim sličice,o pripremama za novorođenče ili prva bebina garderoba?

Meni nekako logično u prva bebina garderoba, osim ako nisi kupovala i krevetac, flašice, baldahine i sl user posted image

clock-img

28.03.2014, 13:51

clock-img

Jeltje

pencil-img

483

Drugarice debelice, kako ste danas? Vidim da ste danas dosta aktivne na kafici ovde, izgleda da je ona zabranjena tema bila inspirativna...hahaah!! user posted image

Klarita, Lo i Ushtipak - vi ste bas usitnile i bas ste blizu jedna drugoj...

Klarita, mislim da je to super kad imas unapred zakazan carsi r i znas sve sta ce biti i kada i ne razmisljas kako ce proci i nisi u neizvesnosti da li ces pre termina ili posle, da li ces stici za epidural, hoce li tvoj dr biti tu i sva ostala pitanja koja nam unose nemir....A zaista ti je super datum user posted image

Ushtipak, nemoj da se nerviras, jer ti to svakako sada najmanje treba...narocito zbog pritiska i sto kaze Klarita zovi sestre bez pardona i trazi sve sto ti treba...pa ko ce da ti pomogne ako ne one i mama...Meni nema ko osim moje svekrve koja ce i doci iz Cacka kad bude trebalo da mi se nadje...

Jole, Klarita...pitala sam juce dr za isijas i on mi je kao i svi do sada rekao da moram da trpim i da tu nema mnogo pomoci...Preporucio mi je da pijem Beviplex, jer kao B vitamin moze da pomogne user posted image , a onda sam u apoteci kupila Biofreeze, ali jos se pitam da li smem da ga namazem? Inace ovo je strasno koliko boli i koliko ne mogu da se krecem normalno - sepam, copam i kukam iduci ulicom, boli me na svaki pokret pa i najmanji, a jos kad se ukombinuje sa kontrakcijama to je kaaaaatastrofaaa. Do prodavnice mi treba pola sata u jednom pravcu, jer ne mogu da pustim korak vec kao puz, mic po mic...A jos jedna stvar, rece mi dr da necu moci epidural da primim ako imam isijas...Uh, to me bas smorilo user posted image

Jole, bar sam se smirila vezano za sredjivanje sobe...Jedva cekam da mm stigne veceras....Jesi li postavila slike garderobice i gde? Jedva cekam da vidim...user posted image

New Mom, sta je tebi, sta te boli toliko? I ja jedva cekam maj, da me prodju sve ove muke koje imam...narocito ovaj isijas, gorusica i kontrakcije...Mislim da cu se preporoditi..user posted image

Degu, sta ti je na kraju bilo sa tim miomom?...Jel ga imas i dalje ili kako?

Tilia, Vanavoj...barvo za UZ user posted image I moj je juce bio super...user posted image

“If you can’t smell the fragrance, don’t come in to the garden of love”

clock-img

28.03.2014, 14:58

clock-img

Ushtipak

pencil-img

117

Zdravo trudnicice! Danas mi dolazi sestra da pegla pelene i prvu garderobicu, toliko mi je ostalo od Pavla, a i dobila sam od drugarice novo, ne znam sta cu sa svim tim. Koliko se secam od prvog deteta, samo sam mu menjala benkice, pelenice i preko komotne zekice tih prvih mesec i po dok se nisam oporavila. Tek posle toga sam krenula da ga modiram user posted image
Jeltje, isijas je i mene mucio oko dva, tri meseca, a prestao je pre par nedelja, mozda ce i tebe! Dok mi se karlica namestala, sirila i mucila, valjda je ukljestila neki nerv, ali sad je to proslo. A sto se tice epidurala, to nemoj da te doca lagi, anesteziolog ce reci tacno sta moze, a sta ne moze. Doktroi kod nas i dalje najvise vole da im se pacijentkinje deru i muce, tako imaju i "zvucnu" kulisu za porodjaj. Ne ulazim u raspravu epi ili ne, nek svako odluci za sebe, samo kazem da se nasi doktroi mnogo petljaju i u ono sto im nije posao.
Ja i dalje pijem lekove, tesko mi je da hodam, zamaram se, lose spavam, jedva cekam da se ovo zavrsi, a opet pazim da se ne preforsiram jer hocu lepo da se pripremim za bebirona i sve da odradim do 3. aprila, posle nema mrdanja user posted image

clock-img

28.03.2014, 22:19

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

sve sam zaboravila iz prve trudnoce..
Da li je normalno da me i dalje bole jajnici kad se materica siri? Juce i danas me boluckaju..juce me je dr pregledala,grlic je u redu!
Puno sedim na poslu,pa onda oset_im pritisak i stalno mi se piskiuser posted image

a grudi su mi ogromne,kao da su vec pune mleka! leva mi je duplo veca od desne..tako mi je bilo posle porodjaja kad su bile pune mleka! i kao kamen su !lele..kad se set_im muka posle porodjaja..izmlazavanje do 4og meseca!!

< Poruku je uredio vonavoj -- 28.3.2014 22:27:22 >

clock-img

28.03.2014, 22:27

clock-img

degu

pencil-img

11332

Degu, sta ti je na kraju bilo sa tim miomom?...Jel ga imas i dalje ili kako?

Na kraju je zadnja dijagnoza bila da je bila blizanačka trudnoća al da se jedan plod nije razvio i resorbovalo se samo. Što se tiče išijasa, mene je mučio do 20. n baš. Onda sam se na silu terala da šetam, svaki dan pomalo, makar i 10 minuta i ne znam šta se desilo al prestalo je da me boli i otad sam ko devojčica user posted image
Von ako je grlić u redu nemoj da brigaš, mene je često boleo stomak, do 10. n konstantno i sad se nekad desi, raste materica, istežu se ligamenti, mora da boli.

clock-img

28.03.2014, 22:31

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image user posted image
brinem jer mi se prosli put skratio i razmeksao u 22.oj nedelji...i onda sam u grcu..iako me dr juce pregledalauser posted image

clock-img

28.03.2014, 22:36

clock-img

degu

pencil-img

11332

Uh ja sam u grču od početka još kad čujem ili pročitam neke priče nije mi dobrouser posted image
doduše sad je malo lakše kad beba pravi žurku u stomaku i tiba raste, znači ok je sve user posted image

clock-img

29.03.2014, 09:20

clock-img

Anoniman

Jutro debelice...Ko je za user posted image

Ja na poslu,i planiram do poroda raditi..Ne znam sta bih kuci sjedila i radila,ovako mi vrijeme brze prolazi..Dosta je bilo lezanja na pocetku trudnoce.

Jole duso kako si mi ti,vidim pripreme idu uveliko.Ja planiram prvo sebe spakovati,a za bebaru laganini user posted image user posted image
Ljubac za debeliceuser posted image