writing-img

RE: Lepe vesti

clock-img

23.04.2011, 20:53

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Čestitam, tetka!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

23.04.2011, 21:02

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

cestitam tetka , zvizni jednu i na moju glavu user posted image user posted image user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.04.2011, 21:07

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

tetka cestitam user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2011, 21:27

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Zaova mi se porodila ,danas u 17 h ,ja čula pre sat vr.(u Dragiši M.ne daju tel.odmah ,meni ovde lično babica donela, valjda da ne zaspim user posted image ) i baš sam nešto bila poletna ,sad sam umorna user posted image user posted image user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

23.04.2011, 21:55

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: Dada81

Zaova mi se porodila ,danas u 17 h ,ja čula pre sat vr.(u Dragiši M.ne daju tel.odmah ,meni ovde lično babica donela, valjda da ne zaspim user posted image ) i baš sam nešto bila poletna ,sad sam umorna user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam Dado user posted image I ja sam se porodila u Mišoviću i odmah su mi doneli telefon da se javim svojima user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

23.04.2011, 22:03

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Dada81 i Gagi cestitam vam!Tetka i ujna sad nazdravite i roknite koju ljutu!Samo neka se lepe stvari dogadjaju!user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2011, 22:07

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

IZVORNA PORUKA: gagi

Hvala draga,tetka je vec pod gasomuser posted image

Gas,gas,tetka,samo udri user posted image !Cestitam user posted image

clock-img

23.04.2011, 22:08

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Cestitam ujana-tako sam ja zvala moju ujnu kad sam bila mala user posted image

clock-img

23.04.2011, 23:18

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Cestitam Dadana, sad tek vidim, a u silnim porukama koje razmijenismo danas ne stize i ovo da mi kazes! user posted image

clock-img

24.04.2011, 09:25

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Hvala vam ,Snelle,Anajid ,JMPM, Ivo user posted image user posted image
Baš ,Ivo ,a ispričale se ,mi user posted image A,javili nam eto sinoć oko 9.pa ja odmah posle napisala ovde.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

24.04.2011, 09:27

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

tetka Gagi čestitke,takođe user posted image user posted image Meni lepše zvuči tetka ,nego ujna user posted image

clock-img

24.04.2011, 09:28

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Snelle

Čestitam Dado user posted image I ja sam se porodila u Mišoviću i odmah su mi doneli telefon da se javim svojima user posted image

Dado,Gagi,cestitam user posted image user posted image user posted image

Meni je isto sestra odmah dala telefon,cim su me izneli iz sale...Isto sam se porodila u Misovicu.

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

24.04.2011, 10:53

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Hvala Nensi user posted image

clock-img

27.04.2011, 12:22

clock-img

jance

pencil-img

6439

upravo sam saznala sa fejsa da se porodila nasa drugarica-poznanica pre tacno 20min, dobili su malu Minu user posted image

izuzetno sam srecna zbog oboje, jer su u kasnim tridesetim, imaju za sobom 3 neuspele VTO, ni sama ne znam vise koliko operacija, kiretaza, inseminacija.. posle svega je ipak prirodno zatrudnela, prelezala bukvalno celu trudnocu toliko da su joj misici na nogama atrofirali jer je bila celo vreme otvorena i morala strogo da lezi, i evo skoro na termin je rodila zdravu devojcicu.. i da, kad je usla u 9. mesec krenuo joj je kamen u bubregu pa je jos na sve to zadnje 2 nedelje provela u bolnici na infuziji....

cuda su ipak moguca i desavaju se user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

27.04.2011, 12:27

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

27.04.2011, 12:28

clock-img

Anoniman

Uvek je lepo ovako nesto cutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2011, 12:29

clock-img

Vika

pencil-img

1767

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2011, 12:30

clock-img

viking

pencil-img

6644

Uh, kakvo mučenje, ali isplatilo se! Svaka čast  i neka im je sa srećom! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

27.04.2011, 12:33

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: verolino

Uvek je lepo ovako nesto cutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uvek ,uvek ,slažem se! Predivno i neka im je sa srećom! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2011, 15:24

clock-img

jance

pencil-img

6439

evo sada konacno imam i neke konkretnije informacije, devojcica je 2900g teska i 48cm dugacka, obe se dobro osecaju i malecka je bas zivahna user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

27.04.2011, 15:29

clock-img

Anoniman

Nek je ziva i zdravauser posted image

clock-img

27.04.2011, 15:33

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Sunce majusno,neka je ziva i zdrava sto godina user posted image  user posted image !Borac mali user posted image

clock-img

28.04.2011, 14:13

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

Evo jedne lepe vestiuser posted image
Danas sam upoznala Olgu RR,Olginog muža i zverčicu.
Olgauser posted image user posted image user posted image
Divni ljudiuser posted image
Marija je mnoogo lepa i slatka devojčicauser posted image
Šteta samo što smo se upoznale u dispanzeru jer su i Marija i Alen bolesniuser posted image
Nadam se da će sledeći susret biti za neki lepši povod.
P.S. Zahvaljujem draga još jednom tebi i tm na prevozuuser posted image
Inače...počela neka kiša da štrapi,pa nas je Olgin muž odbacio autom do moje mame.
Etogacuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

28.04.2011, 14:14

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

user posted image ko je koga prepoznao?

clock-img

28.04.2011, 14:17

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Slicno sam ja upoznala Limunadu, njenog muza i bebce...dok sam u cekaonici porodilista cekala red za CTG... zapricale smo se i na osnovu njene price o porodjaju shvatila sam o kome se radi...user posted image

Do tada nije imala puno slika na RR, pa je nisam mogla znati na osnovu njih...