writing-img

RE: Lepe vesti

clock-img

10.08.2011, 21:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

hvala draga! idem u subotu da ih podignem! jedva cekam!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2011, 21:29

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

user posted image  jupi jupi

clock-img

11.08.2011, 01:42

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: liliana

Moja drugarica je Truuuuudnaaaaaaaaa!!!! Posle 15 godina, niza operacija,  vanmaterične, neuspele VTO... Jutros me zove i kaže mi da je truuuuuuuuudnaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ovo su predivne vesti, neka ima najlepšu trudnoću i zdravu bebicu user posted image user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

11.08.2011, 08:26

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Moja drugarica se jutros porodila i rodila sebi želju posle dva dečaka - malu crnokosu devojčicu Emiliju.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

11.08.2011, 15:49

clock-img

majared

pencil-img

1565

Dosli mi mama i tata sa mora. Bas sam srecna

clock-img

11.08.2011, 18:01

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Položila sam vožnju iz prve user posted image Bež'te žene, ja vozim user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

11.08.2011, 18:09

clock-img

Anoniman

Čestitam Snelle 

clock-img

11.08.2011, 18:10

clock-img

Verus

pencil-img

11942

bravo Snelle!

clock-img

11.08.2011, 18:23

clock-img

Anoniman

Šnele, ćestitkeeee! user posted image

Meni dolazi drugarica sa klincem i mužem na večeru, a mm kuva user posted image . Ja ne moram ništa da radim i to je za mene lepa vest .user posted image

clock-img

11.08.2011, 18:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

danass samo divne vesti! user posted image user posted image cestitam snelle!

clock-img

11.08.2011, 18:36

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Leva (*) mi je ok. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jos samo da ginekolog potvrdi sta je rekao radiolog user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 11.8.2011 18:38:22 >

clock-img

11.08.2011, 19:17

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Snelleuser posted image kraljice!
Vuki user posted image

clock-img

11.08.2011, 21:40

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Snelle

Položila sam vožnju iz prve user posted image Bež'te žene, ja vozim user posted image

user posted image user posted image Snelle znaci da te ocekujem user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 21:47

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Sad nemaš izgovor... user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

11.08.2011, 21:49

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

user posted image user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

11.08.2011, 21:49

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Lepa ,,prelapa vest je da je nasa drugarca Iva,,sa RR-a ,,posle 4 godine ostala trudna.........................

IVO DA TI JE SVAKI DAN TAKO LEP,SRECAN,I VESEO!! user posted image user posted image

clock-img

11.08.2011, 21:56

clock-img

degu

pencil-img

11332

user posted image user posted image za Ivu, duša naša user posted image

clock-img

11.08.2011, 21:58

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Milenice i tvojoj drugarici sve najlepse i "nasoj" Ivi user posted image  (pod navodnike zato sto crtice odmah streljaju user posted image  sad je nasa user posted image a vi trk za njom user posted image )

clock-img

11.08.2011, 21:59

clock-img

meyo

pencil-img

1737

user posted image user posted image user posted image i od mene takodje jos jedanput!!

clock-img

11.08.2011, 22:33

clock-img

^iva^

pencil-img

1979

user posted image user posted image user posted image

iva

clock-img

11.08.2011, 22:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

sve najlepse i "nasoj" Ivi user posted image  (pod navodnike zato sto crtice odmah streljaju user posted image  sad je nasa user posted image a vi trk za njom

ma džaba je svojatate ona je iz našeg harema, sad kad nas povuče i išutira ima sve brzo za njom u prvo tromesečje, tako da znate da je ne popuštamo. Bila je na začelju voza, a sad je lokomotiva! I ne damo vam je! Treba nam da nas vuče. user posted image

clock-img

11.08.2011, 22:49

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Evo ja se prva hvatam u vagon!!!

clock-img

12.08.2011, 00:04

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

Taman sto sam rasklopila krevetac i spakovala Vuletove stvari da dam na poklon ili u Crveni krst  Dobila sam divnu vest . Moja tetka {oceva rodjena sestra}  koja zivi sa mojima u Paracinu i ima 43godine , uygred nije imala nikada u zivotu momka uvek je bila debela i stalno je zavrsavala neke skole i njen zivot je bio kuca posao. Proslog septembra je dostigla yeljenu kilazy . Sa dugogodisnjih 115kg spala na 61 za godinu dana . Istog  tog septembra upoznala svog Dragana njenog prvog momka , i pocela da zivi zvot koji nije ranije. Planirali su svadbu . A danas sam se  posle ne znam ni ja koliko vremena rasplakala  od srece , javila mi je da je trudna 6 nedelja. Naravno odmah je dobila uput za beograd i sve sto ide z to . Znam da je sve ovo rizicno ali presrecna sam . Morala sam vo da podelim sa vama ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

clock-img

12.08.2011, 00:09

clock-img

degu

pencil-img

11332

Divno Tijana user posted image neka joj trudnoća bude lepa i laka user posted image

clock-img

12.08.2011, 00:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: GRGA

Lepa ,,prelapa vest je da je nasa drugarca Iva,,sa RR-a ,,posle 4 godine ostala trudna.........................

IVO DA TI JE SVAKI DAN TAKO LEP,SRECAN,I VESEO!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image