Poslednji tekstovi

Šta kada nas dodir iritira?
Šta se dešava kod osoba sa teškoćama senzorne obrade ili teškoćama senzorne integracije?
Promo objava
Odgoj i razvoj

Disleksija kod dece – razumevanje i podrška
Kod dece sa disleksijom postoje promene u delovima mozga koji obrađuju jezik, pa njihov mozak rea...
Promo objava
Škola

Prvo je dobio terapiju berodual+bisolvol inhalacije (3puta dnevno berodual,2 puta bisolvon) nedelju dana, malo mu je bilo bolje al ništa specijalno, na kontroli kao zdrav. Posle tri dana počne opet da kašlje, ja ga odvedem kod moje dr (prethodno je bila neka zamena) ona kaže upala grla, kakve inhalacije, nema šlajma u plućima, i da mu hemomicin+neki biljni sirup+marocem. Ispijemo mi sve to, bude bolje, ali kašalj i dalje ne prestaje.Na kontroli kao sve ok, samo da mu damo još spalmotil dva dana. Popio je i to. Dala sam mu i dve bočice sirupa prvo bokvicu,pa jagorčevinu ali on i dalje povremeno kašlje. Pogotovo noću. Preko dana skoro uopšte, samo se povremeno zakašlje, lepo jede, normalno se ponaša a noću haos. Ja zaključujem da mu se to sliva iz nosa pa kad legne tera ga na kašalj, ali nos nije zapušen.
čime još da ga kljukam?
Tamo je, pozz