Poslednji tekstovi

Jednogodišnjaci i njihove omiljene "zabave"
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan d...
Vreme sa bebom

Postporođajni period: izazovi, simptomi i podrška
Postporođajni period, poznat i kao „četvrti trimestar“, vreme je velikih promena – fizičkih, emoc...
Promo objava
Mama posle porođaja

kukala mu majka, prvih sedam dana su mi bili takvi, ne ponovili se. Uhvatila devojka bradavicu bez silikonskih i ustrajala sam da tako i nastavi, ali kakve mi je ragade napravila, te bolove želim što pre zaboraviti. Em nisam uspevala lepo da je namestim jer imam bradavice ko pečurke, ravne, bradavice su mi bile modre u podlivima, koliko puta je sisala i krv, a bol nema razlike kao da neko žiletom reže na živo po bradavicama dok sisa, ja sam zamalo skrenula. Tražila sam pomoć od savetnica, nemojte se ustručavati da ih pitate, slala sam i slike bradavica, toliko mi je pomogla, ko niko drugi. U kući nisam imala podršku jer niko me nije mogao gledati kako se previjam od bolova dok sisa. Posle sam promenila i položaj i savladala tehniku stavljanja na dojke i stvari su krenule, hvala Bogu, na bolje. E mi dojimo u ovom položaju
srećom pa ragade više nemam, ali dosta mi je bolova. Šta više da jedem, pijem? Pijem puno jogurta i limunade, to je jedino što pijem, jedem beli luk, par dana sam pojela po parče torte i eto ih ponovo.
) da se maže i bebi i mami na grudi. Ali svakako pitaj prvo doktora. I ovo što kaže branki za sodu je OK. Što se tiče limunade...ne znam ja bih je izbacila
znam za vecinu je to bezveze ali eto ja uzivam. Sva tri puta sam se borila sa ragadama prvih 10 dana ali hvala Bogu nikad nisam imala problema sa kolicinom mlijeka. Svo troje sam dojila na zahtjev.
Samo bez sekiracije.