Poslednji tekstovi

Jednogodišnjaci i njihove omiljene "zabave"
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan d...
Vreme sa bebom

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
Može se koristiti bilo kada i bilo gde.
Vreme sa detetom

Mozda nekom zvuci glupo, ali tako je.
rekla da smo super. Kazem ja tek je juce on Maslacak posle one flasice dohrane skapirao kako se uopste vuce. I mleka imam. Naravno da imam cedila sam mu.u usta odmah tri sata nakon porodjaja nego ja ne.mogu svoje grudi da iscedim takve su. U vrhuncu nadolazenja mleka sam mogla svega 20ml a secam se samo jednom sam nacedila 60ml i bila u ocaju da je malo. Kad sam shvatila da ja u grudima imam mleka ali to prosto samo beba mpze da isisa i kad sam se opustila ukinula sam D dohranu i samo je dojila. Evo deran od juce nista dohrana. Levu dojku lepse uhvati a sa desnom jos imamo problem ali guramo. Prdi. Atomak radi. Jos da vidim zutu stolicu i bicu presrecna. A kazem.meni je D dobila 1kg za mesec dana a nisam nudila zbog grceva na manje od dva i po 3 sata. Mada ona sama trazila na 3 od starta. Kao svajcarac. To je.moje iskustvo vodim se time. Deran ne place nakon sisanja znaci nasikao se, podriguje lepo. I td. Inace rece mi ova patronazna da je bas jak(a jeste vec drzi glavu prosto za ne poverovati a ovo mu cetvrti dan zivota). U porodilistu je izgubio svega 130 grama. A sad se nadam da cemo samo napredovati.
evo pisala sam, gasovi i izbacivanje po malo stolice x puta dnevno uništiše nam guzu.