Poslednji tekstovi

Animacija "Finikove avanture 2" u bioskopima
POVODOM PRIKAZIVANJA ANIMACIJE U BIOSKOPIMA U MTS DVORANI ORGANIZOVAN BESPLATAN PROGRAM - FINIK L...
Promo objava
Bioskop

Služe se engleskim rečima a ne znaju da koza daje mleko
U toku je redovno godišnje testiranje predškolaca koji će u septembru krenuti u školu, a prema re...
Škola

Mozda nekom zvuci glupo, ali tako je.
rekla da smo super. Kazem ja tek je juce on Maslacak posle one flasice dohrane skapirao kako se uopste vuce. I mleka imam. Naravno da imam cedila sam mu.u usta odmah tri sata nakon porodjaja nego ja ne.mogu svoje grudi da iscedim takve su. U vrhuncu nadolazenja mleka sam mogla svega 20ml a secam se samo jednom sam nacedila 60ml i bila u ocaju da je malo. Kad sam shvatila da ja u grudima imam mleka ali to prosto samo beba mpze da isisa i kad sam se opustila ukinula sam D dohranu i samo je dojila. Evo deran od juce nista dohrana. Levu dojku lepse uhvati a sa desnom jos imamo problem ali guramo. Prdi. Atomak radi. Jos da vidim zutu stolicu i bicu presrecna. A kazem.meni je D dobila 1kg za mesec dana a nisam nudila zbog grceva na manje od dva i po 3 sata. Mada ona sama trazila na 3 od starta. Kao svajcarac. To je.moje iskustvo vodim se time. Deran ne place nakon sisanja znaci nasikao se, podriguje lepo. I td. Inace rece mi ova patronazna da je bas jak(a jeste vec drzi glavu prosto za ne poverovati a ovo mu cetvrti dan zivota). U porodilistu je izgubio svega 130 grama. A sad se nadam da cemo samo napredovati.
evo pisala sam, gasovi i izbacivanje po malo stolice x puta dnevno uništiše nam guzu.