Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
Može se koristiti bilo kada i bilo gde.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

za decu
Malenog dovela kuci i eno ga od 19 i 30 spava a komsinici sam spakovala mm i vecu decu, oni ce preziveti...Ide vikend, naspavace se. Mada najvise mrzim ali mrzim iskakanje iz rasporeda. No, desava se, u ovakvim situacijama.. Superm,
ma dal je moguce
Pa doslo mi je da uf...... bolje da ne pocinjem sa mojom mamom i njenim izjavama inace cu morati da predjem u temu za istresanje negativne energije a ne volem tamo da budem. Ja inace mrzim da budemo u kuci i da ona gleda crtane ili sta vec ali kad joj dosade kucne aktivnosti trazi mi da gleda Pa (Pepa prase) a izludjuje me to iskreno, tako da ja obozavam kad nesto napolju radimo.
"pa mama Novak ima 4 god a D nema ni punih 20 meseci". Mislim nemam reci. I pocinje moja D da kapira malo i veliko. Juce smo jednu malu olovku uzele i jednu veliku i onda kad je pitam koja je velika pokaze, koja je mala pokaze. Isto tako mm i ja imamo cetkice za zube naravno razlicite boje, pa je pitam koja je ljubicasta, pa pokaze, koja je zelena ona pokaze i tako se zezamo u krug. Kaze mi tata da nemam pametnijeg posla vec da maltretiram dete