IZVORNA PORUKA: Sanjica26
Miso idi u persun sa predlogom.
To je bas decija pesmica.
Meni su te decije pesmice tako lepo ostale u secanju ne mogu ti opisati u sebi ih iskreno cesto pevam hehehehe...Kapiram kad bih na glas pevala ljudi bi me malo cudno gledali ali imam divne uspomene na naseg pokojnog Gospodina (nikad ga nismo zvali Ocem, govorio je Otac je Bog i Otac vam je tata

) divan jedan covek. Sjajan sa decom. Eto ja sam isla na veronauku subotom, nije mi bilo tesko nikada ama nijednu subotu valjda nisam propustala, rado sam pevala u crkvi a u zivotu na veronauci jel mi verujete nista zapisali nismo a svi smo sve znali. No to je sad jedna duga prica, lepa ali i potresna. U svakom slucaju od kad nas je nas Gospodin napustio retko retko odlazim u crkvu, novi Popa nam je svalercina, ma nije za primer uopste ali vidim vole ga deca. To je dobro jos samo da daje lep primer svima al ajd ne moze sve svako.
Moji spavaju. Ja sam na strazi, D krenula temp opet veceras. Tacno je zub, ruke su joj non stop u ustima, ma glodje sta stigne. Jao aman vise i ti zubi, kad ce vec jednomm da se zavrsi ta prica oko zuba. Ponavljam sebi jos pet komada jos pet komada i kraj, al nikako da izadju tih pet komada covece.
Mm se zanesvestio sa D. A ja coratam ovde u mraku i naravno kuckam na rr