Poslednji tekstovi

U ovoj zemlji stvaraju generaciju bez duvana
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posedov...
Zdravlje

Uvode se noćne smene u domove zdravlja
Sledeće nedelje je sastanak o tom pitanju, i kada dođe do dogovora biće potrebne dve nedelje da s...
Zdravlje

a klince cu da uvalim babi i dedi , nek' se snalaze
nemam pojma sta joj je bilo,ja sam sad slogirana a ceka me gomila obaveza moram i do prijatel;jice da joj nesto nosim
u utorak smo odlucili da dodjemo za BG. Pa dok smo se spakovali, dosli... prodje dan. Ovde mi je net sa tel pa je uzasno sporo.
nije plakao, malo par puta se kao zaplace, ali u polusnu sve vreme. Nosali ga naizmenicno mm i ja. Probudio se u 8h i sad opet spava, ne znam sta mu je. Mozda mu izlazi zubic
odbija cuclu, nocas mu nudili i vodicu u mleko, ali...Kako god, prezivesmo.
ma ja od juce od kako sam D dovela iz vrtica prakticno ne stajem. Sa njom, pa vecera, iako je sinoc zaspala u 20h budila se i ona, pa sinoc peglala, pa jutros frka trka, pa mi bio moj dobar drugar sa Kovač Borisom pa smo eto izgubili dva sata razgledajuci napustene salase. Sad mi ne vredi da pocnem da kuvam jer za 15 min idem po curu u vrtic. Nadam se da ce tamo ruckati ako ne imam izes ga rucak od juce ostalo je malo u serpici. A danas sam mislila musaku od plavog patlidzana al eto. I mislila sam orasnice, juce sam kolace s visnjama koji su se pojeli neverovatnom brzinom. Bila u kupovini. Ma svasta. Juce bilo superiska sa zenicama, tako su mi slatke sve trudne