Poslednji tekstovi

Vlada Srbije proglasila Dan žalosti 1. novembra
Vlada Republike Srbije donela je Odluku kojom se 1. novembar 2025. proglašava Dan žalosti povodom...

Vesti

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Valjda cu i ja doci u tu fazu..kao sto bebe imaju faze, tako i mame
   Valjda cu i ja doci u tu fazu..kao sto bebe imaju faze, tako i mame  

idila,cekam da mama javi da je uspavala D
   idila,cekam da mama javi da je uspavala D 
											 Dete kao da mi osetilo kisu htela je da obuje gumene cizme i ja joj kazem nije mokro sreco nije za cizme kad mi krenuli a ono pljusak ma haos. eto ti deca bre imaju bolju intuiciju od nas matorih samo ja to nikako izgleda da prihvatim
   Dete kao da mi osetilo kisu htela je da obuje gumene cizme i ja joj kazem nije mokro sreco nije za cizme kad mi krenuli a ono pljusak ma haos. eto ti deca bre imaju bolju intuiciju od nas matorih samo ja to nikako izgleda da prihvatim 

A ja nazalost ne mogu svuda da budem u isto vreme. Ali sve ono sto ja ne dozvoljavam, mm mu dozvoli, pokupi se i ode kuci, pa onda mama i ja ispravljamo krive drine.
   A ja nazalost ne mogu svuda da budem u isto vreme. Ali sve ono sto ja ne dozvoljavam, mm mu dozvoli, pokupi se i ode kuci, pa onda mama i ja ispravljamo krive drine. 
											 koda me probudila oko 6, skocila da zatvorim  prozor na kuhinji...samo mi se prekidalo spavanje. ..kad bi i E odspavala samo jos maaalooo
   koda me probudila oko 6, skocila da zatvorim  prozor na kuhinji...samo mi se prekidalo spavanje. ..kad bi i E odspavala samo jos maaalooo   .
  .