writing-img

Čekamo dve crtice 09/14 [chat]

clock-img

01.09.2014, 09:27

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dragi forumaši,

Pošto teme ovog tipa koristimo uglavnom za razonodu, vas molimo da ne zaboravite da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci, porodici itd. postavljamo u za to otvorene teme.

U vezi toga preporučujemo da pročitate

OPŠTE USLOVE KORIŠĆENJA FORUMA

Ako ta pravila budu kršena, "chat" teme ćemo zatvarati.

Čekamo vesti od avgustovskih trudilica:

user posted image 14.08. Linaaaa

user posted image

01.09. Unina mama

13.09. Amelia

29.09. Megi85

user posted image

Selimo se u oktobar:

04.10. 7marii

09.10. belst

13.10. jabudic

18.10. tatjan@

user posted image

user posted image

Šerpica

user posted image

Za buduće mamike navijamo:

user posted image Spisak RR trudnica
user posted image Spisak RR mama

Prijavite se na spisak, pa da čekamo i navijamo zajedno!!!

Molimo trudilice da prijave svoje datume (ne)očekivane menstruacije tako što će moderatorima Ana RR ili Modessty RR poslati PP! Ukoliko to ne učine, može se desiti da ne budu na spisku. Hvala!!

user posted image
[/b

< Poruku je uredio Modessty RR -- 30.9.2014 13:05:38 >

clock-img

01.09.2014, 09:33

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

srecno i puno user posted image da bude

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

01.09.2014, 10:15

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Srecno user posted image
Evo i mene nova tura nova avantura user posted image
Cekam user posted image (a kada ce vise pojima nemam jer je poludela) pa idem na UZ.

clock-img

01.09.2014, 10:17

clock-img

branki*

pencil-img

20828

crtke,drage!da vam pozelim da vam ova jesen i septembar bude plodonosan i da sto pre vidite svoje crtice,a sto krace u ovoj temiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.09.2014, 11:05

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Juhuu crtice da sto pre odemo odavde user posted image da oslobodimo mesta za nove crtice koje ce doci..inace meni prosla ovulacija a odnos smo imali 3-4 dana pred ovulaciju jer je mm otisao u svajcarsku moguce je zar ne zatrudniti heheuser posted image

Ayan <3

clock-img

01.09.2014, 11:12

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: amelia

Juhuu crtice da sto pre odemo odavde user posted image da oslobodimo mesta za nove crtice koje ce doci..inace meni prosla ovulacija a odnos smo imali 3-4 dana pred ovulaciju jer je mm otisao u svajcarsku moguce je zar ne zatrudniti heheuser posted image

Naravno da je moguce sva tri puta sam zatrudnela tako,ja imam rane ovulacije ali ne bas toliko rane,prvi put sam ostala trudna 9dc,drugi put 7dc a treci put takodje 9dc,e sad tad sam imala odnose kad mi je bila O ne znam ali su ocigledno spremici mm preziveli dugo do O.Svejedno drzim fige i nadaj se jer sansa postoji.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

01.09.2014, 13:32

clock-img

Anoniman

I ja da se javim, bili smo u Vrnjackoj Banji, pa nisam imala netuser posted image

Inace meni danas trebala da dodje user posted image ali je nemauser posted image

Sta mi bi sa Marom?

clock-img

01.09.2014, 13:36

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Um da ne dodje bar godinu dana user posted image javljaj kako stoje stvari...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

01.09.2014, 13:38

clock-img

Anoniman

hocu
user posted image . ali sada cekam da dobro zakasni pa da radim testuser posted image

clock-img

01.09.2014, 13:38

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

UM,ajd sutra jedan testic pa da budu user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

01.09.2014, 14:14

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Unina mama

hocu
user posted image . ali sada cekam da dobro zakasni pa da radim testuser posted image

Kolko je to dobro?user posted image da znam kad da budem prisutna,ili da sacekas mene pa da zajedno radimo?

clock-img

01.09.2014, 14:15

clock-img

Anoniman

Ti bese 5? E ja ako zakasni radim 8.9 na mm rodjendan.user posted image

clock-img

01.09.2014, 14:19

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Eeee moze user posted image ako izdrzim ja do tada mm je 11.sept.rodj. daj boze da svi slavimouser posted image

clock-img

01.09.2014, 14:21

clock-img

Anoniman

Hhahhaha mozeuser posted image Nego ja se nesto ne nadam, belezila sam sve dane u onoj aplikaciji na telefonu, i jedini koji bi mogao da pogodi je onaj odnos 11 dan ciklusa, 2 dana pre 0 , ali videcemouser posted image

clock-img

01.09.2014, 14:24

clock-img

serpica

pencil-img

8707

UM i ja se ne nadam mnogo,ali tako se nisam nadala ni za Tomu pa eto ga tamo vrslja u ogradici user posted image
Videcemo uskoro

clock-img

01.09.2014, 14:25

clock-img

branki*

pencil-img

20828

unina,opet ti kasniuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.09.2014, 15:07

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Sretno u septembru i da bude sto vise user posted image user posted image

UM i Serpica su prve na redu da se sele u trudnicke teme user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

clock-img

01.09.2014, 15:29

clock-img

amelia

pencil-img

1666

IZVORNA PORUKA: serpica
Naravno da je moguce sva tri puta sam zatrudnela tako,ja imam rane ovulacije ali ne bas toliko rane,prvi put sam ostala trudna 9dc,drugi put 7dc a treci put takodje 9dc,e sad tad sam imala odnose kad mi je bila O ne znam ali su ocigledno spremici mm preziveli dugo do O.Svejedno drzim fige i nadaj se jer sansa postoji.user posted image

Jeeeeej nadam se da ce se takvo cudo i meni desiti user posted image user posted image user posted image imam dasacekam jos 11- 12 dana da vidim na cemu samuser posted image

Ayan <3

clock-img

01.09.2014, 16:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: branki RR

unina,opet ti kasniuser posted image

hahahhah , da,ali ovaj put smo bili vredniuser posted image mada videcemouser posted image

clock-img

01.09.2014, 23:05

clock-img

mara1981

pencil-img

58

Dosla je vestica, dan ranije...ocaj, suze...sad kao nikad do sada...a sad sam mislila da ce biti 100 %....
UM, drzim fige!!!
Ja za neki dan kod dr da vidim sta ce mi reci...

clock-img

01.09.2014, 23:11

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Maro nemoj biti tuzna bice jednog dana imaces svoju user posted image glavu gore i u nove pobedeuser posted image koliko dugo pokusavate?

Ayan <3

clock-img

01.09.2014, 23:12

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

UM navijam jako, jako , jako user posted image .
maro draga, nemoj da ocajavas... nekim zenama jednostavno treba vise vremena... bice, samo budi strpljiva...

clock-img

01.09.2014, 23:48

clock-img

mara1981

pencil-img

58

Pokusavamo nepunih godinu dana, sa nekih 2-3 meseca pauze u medjuvremenu...Ja imam vec jednog decaka od 3,5 god kog smo napravili iz prvog i jedinog puta!!!!! Odmah! A sad nece pa nece......A on me skoro svaki drugi dan pita: "mama, a kad ces ti meni da rodis bebu?" Ima vec imaginarnog brata i sestru kojima je i imena smislio...A oko mene sve trudnice, svi okrenuli i drugi ili treci krug, ali bukvalno svi i svi me pitaju kada cemo mi, sta cekamo itd. A meni knedla u grlu...

clock-img

01.09.2014, 23:58

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

i nama je cerka uspela iz prvog i jedinog puta a sada nam je trebalo 3-4 meseca. ali evo, stomak raste. tako ce i tebi, samo se opusti.
to uopste nije mnogo vremena koliko pokusavate, posebno sto ste pravili pauzu... ali idi do dr, bices mirnija

clock-img

02.09.2014, 01:52

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Jao maro pa sto se brines kad ste uboli jednom mora i drugi put user posted image nije dugo jednostavno se nije potrefilo sve ali uspecete uskoro.. mi pokusavamo evo 13 meseci jos uvek nista nemamo ni jednu user posted image ali ja sam opustena ne zamaram se previse ako u skorije vreme ne zatrudnim racunamo da odemo na pregledeuser posted image

Ayan <3