cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XIV

clock-img

06.10.2014, 18:42

clock-img

Chipsy

pencil-img

882

Joj zenice...malopre mi bili sestrici, i ovaj stariji da se pozdravi i navali mi se onako na desnu polovinu stomaka. Jel mogao da mi naudi, sta mislite, iskreno?
Sad me kao taj deo malo boli, al mozda je to i iz glaveuser posted image

clock-img

06.10.2014, 18:48

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Chipsy jos je to malo da bi ti naudio i dobro ugnjezdeno. Normalno je da se stresiras i brines. Mozda nije iz glave, mozda te bolucka jer je i boluckanje normalno pa ti se samo pojavilo u nezgodnom trenutku. Ja vucem jako i prasim, i cekam jako lepe vesti za par dana user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

06.10.2014, 18:53

clock-img

Chipsy

pencil-img

882

Wivuser posted image

clock-img

06.10.2014, 19:02

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

Cipsy, nije moglo nista da se desi,a ako ima boluckanja to je dobar znakauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

06.10.2014, 19:05

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Sve te razumem, sad je najgorih par dana nervoze. Drzi nam se pa da proslavljamo posle srede i cetvrtka user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

06.10.2014, 19:07

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

jeste sad najgora neizvesnostz ali zato smo mi tu ja znam da se radujemo u cetvrtak puno teuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

06.10.2014, 20:51

clock-img

micaubica83

pencil-img

156

Da li se Profertil kapsule piju 2 odjednom ili 1 ujutru a 1 uvece?

clock-img

06.10.2014, 22:30

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Draga koliko ja znam dve za vreme ili odmah posle jela. Znaci odjednom.

clock-img

07.10.2014, 11:49

clock-img

bubili023

pencil-img

188

Cao devojkeuser posted image
Samo da se javim. Danas mi je 4 dt, uzivam kod kuce, citam knjige, gledam filmove...juce sam bila u setnji a i danas planiram. Sve u svemu zivim normalno, jedino sto sam oslobodjena svih kucnih poslova.
Ljubim vasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2014, 15:40

clock-img

micaubica83

pencil-img

156

Zene prosla sam drugostepenu komisiju pre mesec dana a vec danas su me zvali iz Visegradske u proces.Zakazali mi za 4 novembar.Jel tada pocinjem sa stimulacijom ili idem samo na konsultaciju???

clock-img

07.10.2014, 15:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Evo i mene, samo da se javim, danas sam krenula sa suprefactom user posted image

clock-img

07.10.2014, 16:51

clock-img

Chipsy

pencil-img

882

Mico, mislim da ides na konsultaciju, radice ti UZ.
Maraj, sa srecomuser posted image
Bubili, samo uzivaj. Kad vadis betu? Ja za 2 danauser posted image

clock-img

07.10.2014, 17:25

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Maraj, srecan pocetak user posted image

Bubi samo uzivaj. Javljaj kada je beta pa da te pratimo,user posted image

Chipsy, priblizilo se. Jedva cekam user posted image

clock-img

07.10.2014, 18:17

clock-img

micaubica83

pencil-img

156

Pa UZ su mi vec radili na drugostepenoj u Nisu i rekli su mi u RFZO da cekam poziv za proces u Visegradskoj.Zasto bi mi sad opet radili UZ u Visegradskoj?Rekli su mi iz RFZO da uzmem zeleni uput i da dodjem 4 novembra

clock-img

07.10.2014, 18:28

clock-img

pozitivna

pencil-img

477

Drage moje sad mi pise klinika ovako Ovde su papiri za ICSI da potpisem ja se iznenadi otkud sad ICSI i neke cene paprene ,i stim da se placa jedan deo odmah i ako se ne uspe nikom nista i takodje ako nesto bude krenulo naopako sa fertilitetom Oni nisu odgovorni zato .
Dali je i kod vas tako nesto postojalo ?

Kiss

clock-img

07.10.2014, 19:24

clock-img

Cipelicka

pencil-img

55

A u kojoj klinici ti radis VTO? ICSI je samo jedan metod VTO-a. Cini mi se da si vec rekla da ce to da vam rade. Takve papire svi potpisuju za sve metode VTO-a.

clock-img

07.10.2014, 20:08

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

Maraj, srecan pocetak user posted image
Mico mora na UZ i da ti kazu na kom ces biti protokolu kad kreces sa stimulacijomuser posted image

Pozitivna,, svi to potpisuju

clock-img

07.10.2014, 20:18

clock-img

anita

pencil-img

1679

IZVORNA PORUKA: pozitivna

Drage moje sad mi pise klinika ovako Ovde su papiri za ICSI da potpisem ja se iznenadi otkud sad ICSI i neke cene paprene ,i stim da se placa jedan deo odmah i ako se ne uspe nikom nista i takodje ako nesto bude krenulo naopako sa fertilitetom Oni nisu odgovorni zato .
Dali je i kod vas tako nesto postojalo ?

Kiss

Pozitivna i ja sam potpisala takav papir. Nakon transfera sam dobila i izvestaj (koliko jc je vraceno, kog kvaliteta,koja metoda je radjena i sl.)
ISCI je skuplja metoda.
Gde radis vto?
Mi smo sve placali na dan transfera.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

07.10.2014, 21:52

clock-img

micaubica83

pencil-img

156

A kako cu izabrati dr kada su mi vec zakazali za novembar? Znaci da su mi zakazali kod nekog koga mi oni odrede?

clock-img

07.10.2014, 22:20

clock-img

pozitivna

pencil-img

477

Joj drage moje neznam sta da im odgovorim ,neka me panika i strah hvata !
Razmisljam o tome da sam prosli mesec sa Gonallom imala stimulaciju i nijedan folikul ..
Pomozite m i ,sta da radim
Kiss

clock-img

07.10.2014, 22:25

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

Sta znam nemoj opet raditi sa gonalom.e da ja sam placala posle transfera. Svi smo potpisali to tako nemas cega da se plasis.

clock-img

07.10.2014, 23:08

clock-img

micaubica83

pencil-img

156

Zar niko ne zna odgovor?

clock-img

07.10.2014, 23:45

clock-img

Cipelicka

pencil-img

55

A je l' ti poznajes doktore tamo pa znas kod koga bi zelela?

clock-img

08.10.2014, 06:18

clock-img

pozitivna

pencil-img

477

MICOUBICO !Pozovi ih i kazi: Imam tad i tad vreme rodjena sam tad i tad ,zelim da znam koga dr.ste mi odredili,pa ako ti se ne svidi a ti kazi zelela bih da promeni .Nadam se da sam pomogla
Poz.

clock-img

08.10.2014, 06:25

clock-img

pozitivna

pencil-img

477

Ma Joki bojim se sve je na engleskom ja prevodila na google user posted image nemam pojima sa engleskim