writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XIV

clock-img

10.11.2014, 13:48

clock-img

zece

pencil-img

928

Nisto I kod mene betaje pala I prekinujem danas sa terapijom I to je tesko mi je mnogu

clock-img

10.11.2014, 13:59

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Zece zao mi je, isplaci se ako ce ti biti lakše , odboluj pa u nove pobjede. Šaljem it jedan user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

clock-img

10.11.2014, 14:02

clock-img

Mumka

pencil-img

8

Pozdrav svima,nova sam na forumu , a i u procesu ivf , sutra vece treba da primim injekciju ovitrelle ,pa za tri dana mi je zakazana aspiracija folikula . Jako sam prehladjena vec par dana,zna li neko da li povisena temperatura i prehlada uticu na folikule ??? user posted image hvalaa

clock-img

10.11.2014, 14:19

clock-img

zece

pencil-img

928

I narednom ciklus idem na ispitivanja zasto se to kod mene to desava dva puta prvi put je bio blighted ovum sada biohemiska trudnoca mora da postoji razlog zato sto mi se desava I tada cu da skupljam dokumenti za novo vto

clock-img

10.11.2014, 15:21

clock-img

baby_blue

pencil-img

239

Juce mi je bio prvi dan ciklusa,danas smo bili kod doktorke i od danas krenuli sa gonalom u novi postupak. Necu nicemu da se nadam,javljam kad se sve zavrsi.user posted image

clock-img

10.11.2014, 15:30

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Mumka dobro nam dosla i puno srece u postupku. Ne uticu na folikule samo nemoj piti nikakve lekove, pij cajice sà medom, cedjene sokice i tusiraj se da skines temperaturu. Do aspiracije ce sve biti ok.
Zece saljem ti veeelikog grlisu, ali na zalost niko nece moci da ti da tacan razlog zasto se to desava. Ja sam dva puta imala BO i niko nije znao da mi kaze tacan razlog. Bori se dalje i pokusavaj jednom mora uspeti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

10.11.2014, 15:55

clock-img

uplasenaa

pencil-img

86

zece skijasiceuser posted image

clock-img

10.11.2014, 16:10

clock-img

Mumka

pencil-img

8

Hvala puno Wivern user posted image

clock-img

10.11.2014, 16:27

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mumka smes samo paracetamol da pijes. On jedino ne skodi folikulima bar je meni tako rekla moja dr jer sam i ja bils prehladjena. Pila sam cedjene sokove dosta vode vitamin c i propolis za grlo jer me i grlo bolelo.
zece skijasiceuser posted image

clock-img

10.11.2014, 16:32

clock-img

zece

pencil-img

928

Placem celu dan zasto gospode zasto mi se desava ova prvi put ni su hteli ginekolozi da mi urade nikakvih ispitivanja niti genetsko niti torch nista rekli su mi nema potrebe zato ako jednom se je desilo ne znaci I drugi put da ce se desiti I sada verujte raduvala sam se na svaki simptom ali nista

clock-img

10.11.2014, 16:53

clock-img

Mumka

pencil-img

8

Maraj, pijem i ja tonu caja , jedem voce i povrce kao nikada,samo da se rijesim sto prije prehlade ,ali slabo,lici mi na upalu sinusa,jer mi je stalno u predjelu ociju ,glave ta neka vrucina prisutna,samo da mi ne" sprzi" ovo folikula ,kojih ima cini mi se jako malo, dr.mi nije rekao koliko ih ima niti kolika im je velicina ali koliko sam ga pohvatala dok je diktirao sestri,najveci je 17 mm ,jos dva mozda od oko 14mm i par oko 11 mm,sve ukupno oko 7(kako sam uspjela zapamtiti) Endometrij 13 mm. Cini mi se da je to sve dosta slabo ,ali sam slabo i informisana ,ovo mi je totalno novouser posted image

clock-img

10.11.2014, 18:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mumka inhaliraj se sa bosiljkom to je ok za sinuse

clock-img

10.11.2014, 20:18

clock-img

Mumka

pencil-img

8

Mumka pobam i to ,sve sve .. Hvala user posted image Srecno svima

clock-img

10.11.2014, 22:00

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Drage moje Zece i Skijasice, mnogo mi je zao user posted image . Bas vas razumem i znam kroz sta prolazite.

Ljubim vas i grlim

clock-img

10.11.2014, 22:41

clock-img

zece

pencil-img

928

Hvala vam puno ja se nepredajem lako silna sam izdrzat cu sve narednom ciklus u pocinjem sa ispitivanja idem kod onaj koi mi je radio vto dr lazarevski u sistina u Skopje zasto mi se desava ovo drugi put

clock-img

11.11.2014, 09:12

clock-img

PalcicaBg

pencil-img

588

Zece zao mi je user posted image

clock-img

11.11.2014, 09:21

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Zece draga user posted image

clock-img

11.11.2014, 09:35

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Zece jel vto radis o trosku drzave ili o svom trosku? Ako radis o svom mozda da probas kliniku u solunu..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

11.11.2014, 09:51

clock-img

jess021

pencil-img

13396

Zece, zao mi je. Sve znam kako ti je, ali nema predaje, samo napreduser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

11.11.2014, 15:08

clock-img

Zuzita

pencil-img

44

Zece, Skijasice zao mi je user posted image sledeci put sigurno.
Gde li nam je Maraj? Javi kako je prosao ET? I Srecan rodjendaaanuser posted image
Ja cekam rezultate bete, da vidimo dal se duplirala.... od jutros sedim ko na iglama...al valjda ce sve biti ok!

clock-img

11.11.2014, 15:50

clock-img

mala_74

pencil-img

38

IZVORNA PORUKA: Mumka

Pozdrav svima,nova sam na forumu , a i u procesu ivf , sutra vece treba da primim injekciju ovitrelle ,pa za tri dana mi je zakazana aspiracija folikula . Jako sam prehladjena vec par dana,zna li neko da li povisena temperatura i prehlada uticu na folikule ??? user posted image hvalaa

Do et smeš sve...
Tek nakon et moras da vodiš računa o lekovima...
Ja sam recimo vece pred aspiraciju popila bromazepam jer mi je od nervoze skocio pritisak, po preporuci kardiologa i anesteziolog na samoj aspiraciji mi je rekao odlična savet vam je dat... I sama dr mo je rekla da do et može sve da se pije pd lekove..

clock-img

11.11.2014, 16:49

clock-img

Mumka

pencil-img

8

mala hvala na odgovoru , i ostalim zenama ... citajuci malo po forumu, vecina vas su ogromni heroji ,toliko neuspjeha i dalje borbe ,divim vam se samo i zelim vam uspjeh user posted image ,.....za dva dana imam aspiraciju folikula ,do tada nema sanse da se totalno izlijecim,ali bar do transfera moram ,vjerujem da organizam treba da bude jak ,a moj je slab ,nikakav trenutno user posted image user posted image kako ga ojacati ,pomagajte zene

clock-img

11.11.2014, 17:26

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pozdrav drage mojeVTOvke evo i mene. Danas bio ET. Vracena su mi dva embriona. Kaze dr da su odlicnog kvaliteta. Ostala su jos cetiri koja ce ici na zamrzavanje ako budu ok.
Ja sam do daljnjeg u krevetu - odmaram.user posted image

clock-img

11.11.2014, 17:27

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Zuzita

Gde li nam je Maraj? Javi kako je prosao ET? I Srecan rodjendaaanuser posted image

Hvala draga!

clock-img

11.11.2014, 17:30

clock-img

Mumka

pencil-img

8

Maraj sve najbolje i puno srece zelimuser posted image