IZVORNA PORUKA: srculence25
Treba da vadim KS i da se dogovorimo za neku ehokardiografiju.
Dao mi je br tog njegovog poznanika za 3d uz i zvala da pitam za cenu 13000 rece
to mi nesto puno znam za manje a da su dr stvarno pravi strucnjaci
Srećna godišnjica!!!
Uf.... ja znam da imam sličicu Ane i 3D UZ, ali znam da sam to radila kod bivšeg ginekologa - ne znamd a li sam posebno plaćala (ipak davno beše, a ja baksuz pamtim samo loše stvari kod ljudi koji su me izneverili

)
Ehokardiografija ne znam šta je (mislim kapiram da je za srce, ali generalno mislim da se radi o onom drugom expertnom, s obzirom da si 20 nedelja) gde se gledaju svi organi i naravno posebno srce - da li su se razvile sve komore, preseci srca bla bla bla...
Sad sam pogledala cenu 3D/4D UZ kod one gde sam išla na nuhalni i kod nje je 110€.
Baš zbog sličice i želje da vidim bepca kako izgleda u 3D sam pitala moju dr da li rade 3D, tj vidim da taj UZ koji imaju ima opciju 3D. Rekla je da ima, ali da ne rade i pitala da li idem na 3D. Pošto znam da se dodatno plaća, a da se generalno ništa spec. ne vidi - rekla sam da ne idem, da sam pitala onako.
Da kažem da sam ja mojom dr za sada zadovoljna. Veoma. Kad je trebalo da idem na nuhalni, rekla sam joj da idem kod dr kod koje sam išla i prvi put, gde me ona pita 'A zašto? Zašto ne idete u Ljubljanu?' (u Lj radi najveći stručnjak - mislila je na njega). Dakle nije u fazonu da te šalje kod lekara da bi taj neko dobio privatno pare, čak i napomene koji dr zna da uplaši trudnicu iako je sve ok. Na tome sam joj veoma zahvalna.
Sine, postovi su mi postali duži nego od MiLj