Žene, treba mi savet. Nije mi se ovo još desilo u trudnoći. Malopre kad sam vodila D u vrtić, pala sam nasred ulice.
Htela sam da se sklonim sa puta pa sam krenula prema ivičnjaku gde ej bilo puno suvog lišča a ispod lišća rupa. I ugazila sam u nju, uganula članak i pala na kolena i ruke i pritom slomila kišobran koji mi je bio u ruci. NIsam mogla nikako da povredim bebu, jel'?
IZVORNA PORUKA: wivern
Lelo mojoj sestri je sa oba decaka nos bio skandalozno deformisan, prava babura ali se sve vratilo u normalu. Bilo bi lepse da su ti napupele usne, to je sad in
ali sta je tu je.
Da znaš. I tako imam tanušne usne, baš bi mi leglo...
IZVORNA PORUKA: bubulence
lelo i mi smo u subotu malo gledali te stvarcice, vili smo u Aksi i na jos par mesta ali mi je ipak rano za bilo sta... cekacu novembar
.
a stvari cu prati tek kada udjem u deveti mesec... sa Emom sam ranije pa sam morala da ih perem dva puta i peglam...
pre trudnoce sam spavala iskljucivo na stomaku sa rukom ispod glave a sada na levom boku... mada mi uopste nije udobno...
E, i mi smo baš u Aksi bili. Nismo ni mi još kupovali, sad ćemo kad legne plata, hoću malo da razvučem sve te troškove, da razdelim, da ne bude sve na gomili pred porođaj. A što se tiče pranja, perem zato što sam stvari pozajmila sestri od tetke mm i većina stvari je ne znam zbog čega, požutela...pa sam ih sad prala jednom sa Vanishem, sušim, pa ću onda opet da perem i peglam u novembru.
Ostalo mi je 74 dana do porođaja!

Nemoguće...
Ja noću nikako ne spavam zadnjih nedelju dana, na strani me bolu kukovi, na leđima ne mogu da dišem, ja inače najviše na stomaku volim da spavam...
Jovice, nek je stigao živ i zdrav a sve ostalo polako...