Poslednji tekstovi

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

POKLANJAMO slikovnicu "Katongo", Jovane Agatonović!
Katongo, jedan ne baš tako strašan lav, naučiće mališane da različitost nije mana, da dobro srce ...
Promo objava
Promo kutak

) znala sam da je porodjaj blizu. Nekoliko sati nakon porodjaja, kad sam isla da se tusiram,gledala sam svoje noge i nisam mogla da verujem kako su tanke i male
i koliko brzo je taj otok splasnuo!! inace, ja sam se sa Lu porodila sa 37+6 a sa H 38+3, znaci tu ste otprilike i ti i Wiv
U topoli su pedijatrijske sestre stvarno divne, ustvari skoro sve sestre i babice su dobre, ja sam se bas porodila kod one koja me je i prvi put naucila kako se doji. Posto ja hvala Bogu nisam imala problema mene je samo proverila da li beba dobro hvata bradavicu, da li guta i opipala kakve su mi grudi. Cimerki ni 4ti dan nije nadoslo mleko, beba je svaki dan gubila na tezini i verujte mi da je svaka sestra dolazila na 2-3 sata da je proveravaju i da joj pomognu, bas su bile divne. A jel te vase ped. sestre nece da pomognu ni ako ih zamolite?
ih ja onda u njihov posao
,pa zasto su tamo ako nece da pomognu. Eto to je dobro u malom mestu, em su ljudi brizniji, em se brzo procuje ako su lose ili nesto lose urade. Hajdete vi u Topolu da se poradjate