writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije - XI deo

clock-img

19.04.2015, 20:16

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kod tih zajedničkih profila me zanima kome pripadne kad pukne ljubav user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

19.04.2015, 20:38

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

Moram da preslušavam neki treš od muzike i od toga da napravim pesmetinu, a dođe mi da lupam glavom o zid. user posted image

clock-img

20.04.2015, 01:09

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Nova nagradna igra!!! user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

20.04.2015, 01:50

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: Azra_

Nova nagradna igra!!! user posted image

Ja se bas radujem, bice zanimljivo. Vec ima pametnjakovica user posted image
Zene forum procveta kad su nagradne igre, ja stvarno tako mislim.
Drugo je sto nije u redu da nagrade kupe nepoznati likovi ali tu ne mozemo nista. Zato im prepustite nagrade i uzivajte u hitovima.
Ja sigurno hocu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

20.04.2015, 06:09

clock-img

serpica

pencil-img

8707

user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

20.04.2015, 06:34

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

user posted image sve poznate "face"

clock-img

20.04.2015, 08:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Ljudi moji ja nikog ne poznajem sa ove liste za lino takmicenje.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.04.2015, 08:16

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ljudi moji ja nikog ne poznajem sa ove liste za lino takmicenje.user posted image

Sem par zenica koje se redovno javljaju na rr, ni ja.
Opusteno, proci ce i ova nagradna user posted image

clock-img

20.04.2015, 08:17

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Nmoj tako, pa mene i Mod znaš user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

20.04.2015, 08:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Ove sa vrha ne poznajem.user posted image user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

20.04.2015, 08:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Steta sto necu da budem kod kuce kasnije da klikcem.

clock-img

20.04.2015, 08:47

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Em mi je dete bolesno, em sam ja bolesna i povrh svega ne možemo da se lečimo jer nam slede lekari i redovi do ludila...

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

01.05.2015, 19:37

clock-img

wivern

pencil-img

8800

user posted image
Ne mogu vise, nemam snage...dosla kuci sa druzenja i malo dremnula misleci da ce alergija spasti. Sad sam ustala sva naduvena i celo lice mi je crveno i uzasno me pece
user posted image Sad trazim dezurne klinike, ne znam ima li kraja ovome..
Osecam da cu zaglaviti bolnicu i neko debelo ispitivanje

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

01.05.2015, 19:45

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Wiv a jer znas na sta si alergicna? Jer ti ovaj prolecni polen smeta? Ako ke to pomocice ti pranje kose i umivsnje i naravno skini svu garderobu sa sebe u kojoj si ba napolju. Znam kako ti je....

clock-img

01.05.2015, 19:52

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Maraj mislim da je alergiju izazvalo 5 jagodica koje sam pojela pre 7 nedelja. Ne mogu da mi utvrde na sta sam alergicna dok alergija ne prestane i dok ne prestanem sa terapijom. A meni ni jedna terapija ne pomaze. Prvo sam pila aerius, nedelju dana bilo oka pa krenuo pakao, pa sam dobila pronizon dva dana bilo ok i evo od sinoc problemi. A sada mi je celo lice naduto i crveno. Bojim se da mi ne ode u grlo i da ne pocnem da se gusim, to se retko desava ali nije nemoguce.

Honey, I'm Home

clock-img

01.05.2015, 20:00

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Tebe bas iscima ta alergija user posted image dokle vise..

clock-img

01.05.2015, 20:04

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Joj wiv user posted image pa bas ti to zeznuto. Moja koleginica ima slicne simptome kao ti iz cista mira joj otekne deo lica ali su joj rekli da je neka vrsta autoimune reakcije. Sto ne pozoveš hitnu da pitas za savet. Okreni ti 194 i posavetuj se. I ja se tako uplasim kad je neki neradni dan a mene nesto snadje...

clock-img

01.05.2015, 20:07

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

I da je alergija na jagode poodavno bi trebalo da prodje. Jer da? 7 nedelja je mnogo .... a aerijus je jaci od tih lekova i ja ga uzimam kad bas zaglavim sa alergijom. Nemoguce da to traje 7 nedelja user posted image

clock-img

01.05.2015, 20:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18953

Maraj, mom sestruću je trebalo celo leto da se telo očisti od jagoda... uz terapiju naravno, sad ih ne jede i OK je.

clock-img

01.05.2015, 20:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

Oooo Wiv user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

01.05.2015, 20:19

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Maraj, mom sestruću je trebalo celo leto da se telo očisti od jagoda... uz terapiju naravno, sad ih ne jede i OK je.

E to nisam znala. Znam da su jagode jak alergen.Al 7 nedelja je bas mnogo. .. jos celo leto.....user posted image
A nije ni cudo. Ko zna sa kakvim pesticidina ih prskaju. Potrovasmo se!

clock-img

01.05.2015, 20:29

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Maraj ume to i duze da traje na zalost, meni je dijagnostifikovana akutna urtikaria iliti koprivnjaca.
Von mi je negde pisala da njenom muzu izlazi kad mu padne imunitet i da on zaglavi sa nekim injekcijama. Problem je sto ja dojim pa mi ne mogu dati te jake lekove, ali mi se cini da je sa dojenjem gotovo.
Inace dosta zena posle porodjaja muci muku bas sa ovom alergijom, na zalost.

Honey, I'm Home

clock-img

01.05.2015, 20:30

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18953

IZVORNA PORUKA: Maraj

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

E to nisam znala. Znam da su jagode jak alergen.Al 7 nedelja je bas mnogo. .. jos celo leto.....user posted image
A nije ni cudo. Ko zna sa kakvim pesticidina ih prskaju. Potrovasmo se!

On ih je dugo jeo pre nego sto su ustanovili da je alergičan (sigurno mesec-dva, čim su se prve pojavile u supermarketima sestra mu davala, iz najbolje namere naravno), verovatno mu je organizam bio prezasićen alergenom pa je trebalo vremena da se izbaci.

clock-img

01.05.2015, 20:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18953

IZVORNA PORUKA: wivern

Maraj ume to i duze da traje na zalost, meni je dijagnostifikovana akutna urtikaria iliti koprivnjaca.
Von mi je negde pisala da njenom muzu izlazi kad mu padne imunitet i da on zaglavi sa nekim injekcijama. Problem je sto ja dojim pa mi ne mogu dati te jake lekove, ali mi se cini da je sa dojenjem gotovo.
Inace dosta zena posle porodjaja muci muku bas sa ovom alergijom, na zalost.

sad sam htela da ti napišem da počneš da jačaš imunitet, kupi Protektin i pij 3 meseca, on je mene spasio zimus.

clock-img

01.05.2015, 21:16

clock-img

World

pencil-img

4234

wivern, da li koristis neke suplemente tipa zeljezo, vitamini i sl?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.